Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
ben de afyona bir oy gitti afyonlular alinmasin ama biz cok cektik kendilerinden :)

ben de afyona bir oy gitti afyonlular alinmasin ama biz cok cektik kendilerinden :)

benim bi arkadaşım afyona gelin gidiyoo biz de çok korktuyduk ilk başta, çok cimri oluyolar afyonlular genelde. (cimri oluyolarmuş diyim, duyum benimkisi) başka bi arkadaşın çok zengn bi patronu vardı, adam anormal cimriydi ve afyonluydu, onla beraber tetikteyiz gelin olcak arkadaş için :S

sen de mi cimrilikten çektin asmin bacım :)

ahanda adana önde...biliyordum biliyordum :)))
gerçi bizmkiler bulgaristan göçmeni ama adanaya yerleşmişler..ah ah şu adamlar ağaç kavuğundan çıkaydı olmamıydı :))

hahahahaha:))) yok valla 2 tane Konyalı arkadaşım var melek gibiler yaw :bbo: amaniiinn yarın bir sorguya çekeyim ne etmiş bunlar böyle vışşş sempatiksalakcinni

evlilerse eşlerini sorguya çek bacım. isviçreli bilimadamlarına göre konyalı erkekler pek betermiş doğrumu diye sor, bak nası cevaplıyolar :p yoksa adamlar dışardan melaikedir yani. benim babam için de alt komşunun ufak kızı anneme bigün demiş "aaah teyze ne kadar şanslısın x amcam gibi bi kocan var, ne kadar komik ne çok güldürüyo beniii" diye.. 3 yıl oldu hala güleriz delikafadulden adam eve geldimi çekilir köşesine, çeştli sesler çıkararak (haa, hoo, şş, tsss) anlaşırız, bırak ki güldürsün bizi ayol:dilcikar: yaşlanınca baktı elimize kaldı, azıcık gelişe gösterdi. genç amcam da öle, kendi isteklerini sölemek dışında ailesiyle bi muhabbeti yok öle. konyalılar böle genelde.

bi gün topluca konyalılardan dayak yicem burdan ama ne zaman bakalım kaydirigubbakcemile

ahanda adana önde...biliyordum biliyordum :)))
gerçi bizmkiler bulgaristan göçmeni ama adanaya yerleşmişler..ah ah şu adamlar ağaç kavuğundan çıkaydı olmamıydı :))

aha bi adanalı, tuttum bırakmam :))
anket sahibi olaraktan adana sonucuna çok şaşırdım. adanalıların kabahati nedir biraz anlatır mısınız?

benim bi arkadaşım afyona gelin gidiyoo biz de çok korktuyduk ilk başta, çok cimri oluyolar afyonlular genelde. (cimri oluyolarmuş diyim, duyum benimkisi) başka bi arkadaşın çok zengn bi patronu vardı, adam anormal cimriydi ve afyonluydu, onla beraber tetikteyiz gelin olcak arkadaş için :S

sen de mi cimrilikten çektin asmin bacım :)

valla sole diyim abim gecen sene bu zaman afyonlu bi kizla evlenmek uzereydi hafta sonu nikahi vardi sali gunu kiz tutturdu bana 5 tane bilzeik alin diye (ki almistik zaten nisanda takmistik yani) annemler de aliriz kizim da bunu bi isteme adabin olsun diye cikisti. yok siz almicaksiniz dedi cazgirlik etti. o oyle yapinca da babam sinirlendi almiyorum hadi bakalim napicaksin dedi. babasi ertesi gun aradi nisani iptal etti. dioruz pazar gunu nikah var sacmalamayin yok nuh diyolar peygamber demiyolar. abim dedi ban yarin iptal edicem nikahi kesin kararli misin ben sana alicam 5 tane bilezik yok dedi kiz iptal et. abim gitti iptal etti aksamina kiz aradi pismanim dedi.. abim sinir krizlerinde tabi.. sonradan daha neler neler duyduk da burda anlatmiyim o kadarini artik.. bu para meselelerinde problem cikariyolar nedense anlamadim gitti..

valla sole diyim abim gecen sene bu zaman afyonlu bi kizla evlenmek uzereydi hafta sonu nikahi vardi sali gunu kiz tutturdu bana 5 tane bilzeik alin diye (ki almistik zaten nisanda takmistik yani) annemler de aliriz kizim da bunu bi isteme adabin olsun diye cikisti. yok siz almicaksiniz dedi cazgirlik etti. o oyle yapinca da babam sinirlendi almiyorum hadi bakalim napicaksin dedi. babasi ertesi gun aradi nisani iptal etti. dioruz pazar gunu nikah var sacmalamayin yok nuh diyolar peygamber demiyolar. abim dedi ban yarin iptal edicem nikahi kesin kararli misin ben sana alicam 5 tane bilezik yok dedi kiz iptal et. abim gitti iptal etti aksamina kiz aradi pismanim dedi.. abim sinir krizlerinde tabi.. sonradan daha neler neler duyduk da burda anlatmiyim o kadarini artik.. bu para meselelerinde problem cikariyolar nedense anlamadim gitti..

:ecrin_bebek: sorun yine para yani. ilginç gerçekten. umarım o kızla evlenmemiştir abin bu kadar rezillikten sonra?

Ya ben oyladım ama mesajı iyi okumamışım,Eşimden hiç şikayetçi değilim..:eek:

yok baskasi ile evlenecek kisa sure sonra :eek:
macirleri unutmayaliiiim :))

iyi bari, o kızda öle şeyler yaşayınca şimdikinin kıymetini iyi bilir :))

macirleri unutmayalım da nasıl eklenir buna bilmiyorum. bi hal çaresine bakcaz bakalım bi mod abla bulıyım ben.

kız ben mersinliyim kociş adanalı daha doğrusu bulgaristan göçmeni adanaya yerleşmişler..
şimdiiiii benim kocam mikemmel bi adam o kadan mikemmel ki dünyaya yine gelsem onla evlenirdim
ammaaa bu ailesi var ya onlarda nekadan menfaatçi anlatamam..adamları maaşa bağladık resmen..
1 dönüm bostan yan get yal osman ay başı geldimi de ara çocuklarını ağla zırla 2 duygu sömürüsü yap ondan sonra da parayı kopar..
arsızlar arsız..
iliğimi kemiğimi sömürdüler
benim kocada pek saf pek duygusal koca babası ağlayıp zırlayınca dayanamıyor tabi..
sonra kavga kıyamet..
haa bide iş konuşmaya gelincede mangalda kül bırakmaz..palavra üstüne palavra..
yalan dersen var (kaç kere ay başında vericem deyip para aldı daha esamesi bile okunmuyor..)
iki yüzlülük dersen var..
kocamın yanında bana kzım kızım der o yokken yüzüme bile bakmaz..kocamı görünce topallar o yokken gerdan kırar..
adam o kadar maddiyetçı ki kendi kızına arsasının bi parçasını satmış düşün ölse zaten kızına kalacak..ev yapsınlar diye satmış nasıl saşırmıştım o kızı da çalışmaz ama hemen hemen her ay onlardan da para ister..
1 kızını halasına evlatlık vermiş o halayıda sömürmüş yıllarca kadın bi keresinde sıkışmış verdiği parayı geri istemiş şimdi onla konuşmuoy beyfendi kadın kendi parasını geri istedi diye..
evlatlık verdiği kızdan da hiç utanmadan sürekli para alır..

en tuhafı da bütün çocuklarına adam öyle bi duygu sömürüsü yapıyor ki hepsine gayet normal geliyor bu durum..ihtiyaç sahibi gerçekten ihtiyacı olmasa istemez diyor eşim ama adam cebinde 2 tane son model telefon taşıyor..
anlamadım ki ben mi abartıyorum yoksa bu gayet normal mi???

:ecrin_bebek: sorun yine para yani. ilginç gerçekten. umarım o kızla evlenmemiştir abin bu kadar rezillikten sonra?

aa kıza bak inanamıyorum altın için vazmıgecmiş, rezillikler mi cıkarmıs..
bazı insanlarda hiçte utanma duygusu yokmus..
pişmamış blöff..
ne basitlik:umursamaz:

Ya ben şikayetçi değilim ama işaretlemiş bulundum. Eşimden çok memnunum. Silinme şansı varmı.

burda esinizin memleketini degil..kötü eslerin hanimlari esinin memleketine oy versin diye topik acmis arkadasimiz...
eger dogruysa ve sirf kötü esleri olan bayanlar oy veriyorsa...KARADENIZ in esleri en önde gidiyor..simdiden....tahmin etmisdim...giresun, zonguldak, trabzon vs bunlarin cogunun adam deyil kapina köpek bile olunmaz....genelde öyleler demedim...hemen iyi esli karadeniz gelinleri alinmasin.. ..

yav karadenizliler harbi çok gıcık ya benim kayınpeder trabzonlu bide beraber oturuyoruz düşünün gerisini.millet kaynanadan kocadan çeker ben kayınpeder.kayınvalidem afyonlu eşimde izmitte büyümüş karışık bidurum.kaydirigubbakcemile3ama kocam babasını örnek alır.:mymeka:Çok üzgünüm çoook yani yarın bigün kayınpederim bi yerde düşüp bayılsa bende görsem hiç yanına koşmam yav görmezlikten gelirim o kadar öfkeliyim.alsanaalsanasmile bekarlar siz siz olun karadeniz erkeklerinden kaçın derim ben.

X