Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şampiyon belli ikinci kim diyosun :)))))))))))
ben de afyona bir oy gitti afyonlular alinmasin ama biz cok cektik kendilerinden :)
hahahahaha:))) yok valla 2 tane Konyalı arkadaşım var melek gibiler yaw :bbo: amaniiinn yarın bir sorguya çekeyim ne etmiş bunlar böyle vışşş sempatiksalakcinni
ahanda adana önde...biliyordum biliyordum :)))
gerçi bizmkiler bulgaristan göçmeni ama adanaya yerleşmişler..ah ah şu adamlar ağaç kavuğundan çıkaydı olmamıydı :))
benim bi arkadaşım afyona gelin gidiyoo biz de çok korktuyduk ilk başta, çok cimri oluyolar afyonlular genelde. (cimri oluyolarmuş diyim, duyum benimkisi) başka bi arkadaşın çok zengn bi patronu vardı, adam anormal cimriydi ve afyonluydu, onla beraber tetikteyiz gelin olcak arkadaş için :S
sen de mi cimrilikten çektin asmin bacım :)
gocmenleri de ekleseydik aslinda listeye yau :))
valla sole diyim abim gecen sene bu zaman afyonlu bi kizla evlenmek uzereydi hafta sonu nikahi vardi sali gunu kiz tutturdu bana 5 tane bilzeik alin diye (ki almistik zaten nisanda takmistik yani) annemler de aliriz kizim da bunu bi isteme adabin olsun diye cikisti. yok siz almicaksiniz dedi cazgirlik etti. o oyle yapinca da babam sinirlendi almiyorum hadi bakalim napicaksin dedi. babasi ertesi gun aradi nisani iptal etti. dioruz pazar gunu nikah var sacmalamayin yok nuh diyolar peygamber demiyolar. abim dedi ban yarin iptal edicem nikahi kesin kararli misin ben sana alicam 5 tane bilezik yok dedi kiz iptal et. abim gitti iptal etti aksamina kiz aradi pismanim dedi.. abim sinir krizlerinde tabi.. sonradan daha neler neler duyduk da burda anlatmiyim o kadarini artik.. bu para meselelerinde problem cikariyolar nedense anlamadim gitti..
ahahaa çok komik bi topik olmuş gerçekten :)
:ecrin_bebek: sorun yine para yani. ilginç gerçekten. umarım o kızla evlenmemiştir abin bu kadar rezillikten sonra?
Ya ben oyladım ama mesajı iyi okumamışım,Eşimden hiç şikayetçi değilim..
yok baskasi ile evlenecek kisa sure sonra
macirleri unutmayaliiiim :))
:ecrin_bebek: sorun yine para yani. ilginç gerçekten. umarım o kızla evlenmemiştir abin bu kadar rezillikten sonra?
burda esinizin memleketini degil..kötü eslerin hanimlari esinin memleketine oy versin diye topik acmis arkadasimiz...
eger dogruysa ve sirf kötü esleri olan bayanlar oy veriyorsa...KARADENIZ in esleri en önde gidiyor..simdiden....tahmin etmisdim...giresun, zonguldak, trabzon vs bunlarin cogunun adam deyil kapina köpek bile olunmaz....genelde öyleler demedim...hemen iyi esli karadeniz gelinleri alinmasin.. ..