- 6 Aralık 2009
- 6.096
- 2.602
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel soru. kendimden örnek vereyim siz çıkarın. benim baba ankarada doğmuş büyümüş, çok az seneyi memleketleri konyada geçirmişler. babanne sülale hepsinin kütüğü kötbeleği konya. sonracığıma adetler, yetiştirilme tarzı hep konyadakiyle aynı. şu an istanbulda yaşasak da ben babannemden ötürü konyayı işaretledim. açıklayıcı oldu mu :)) yani yetiştirilme tarzı nereyi yansıtıyosa o mühim bizim için...
burda esinizin memleketini degil..kötü eslerin hanimlari esinin memleketine oy versin diye topik acmis arkadasimiz...
eger dogruysa ve sirf kötü esleri olan bayanlar oy veriyorsa...KARADENIZ in esleri en önde gidiyor..simdiden....tahmin etmisdim...giresun, zonguldak, trabzon vs bunlarin cogunun adam deyil kapina köpek bile olunmaz....genelde öyleler demedim...hemen iyi esli karadeniz gelinleri alinmasin.. ..
burda esinizin memleketini degil..kötü eslerin hanimlari esinin memleketine oy versin diye topik acmis arkadasimiz...
eger dogruysa ve sirf kötü esleri olan bayanlar oy veriyorsa...KARADENIZ in esleri en önde gidiyor..simdiden....tahmin etmisdim...giresun, zonguldak, trabzon vs bunlarin cogunun adam deyil kapina köpek bile olunmaz....genelde öyleler demedim...hemen iyi esli karadeniz gelinleri alinmasin.. ..