Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
Benim eşim ve ailesi de tokatlı ama siz şöyle söyliyim kızlar Tokat ZİLEEEEEEEE olanların genel itibariyle tokat tarfından dışlanmıs bir ilçe oldugunu bu kadar cok kişiden duymam benı cok sasirtmıstı paylasmak istedim. Tokatlıların kendılerı bile zileli olan cogu insan hakkında yaptıkları yorumlar şaşırtıcı. Konyalı kaynanası olan gelınlere de cok üzüldüm cunku o düğün sabahının körunde el öpme olaylarını maleseff zilelilerde yapıyor. . 2 gun telefon etmedıgınızde evlatlıktan reddeden kaynana . baskıcı tavırlarıyla cocukların maasını alıp taksıtlere baglayan bir anne düğün den sonra da takıları borçlarımıza ödediğini söyleyip elimize gerıye kalan ıkı üç kurusu verırken yuzune bakmaya utanmayan bır kaynana. Takılarımı emanet ettıgım kişiden almıs ve bız daha kaç para oldugunu hesaplamadan kendısı hesap kıtap yapıp naptıysa yaptı Allah bılıyor kıslar. HASTALIK , BAYILMA GİBİ NUMARALARI ayrı zaten. Kaç kez acılde doktorlar bunun bısyı yok eve göturebılırsınız dedi sayamıyom artık hep aynı sahne istediği sey olmadıgında fenalık gecırıyor gibi yapıyor sonrada ayyyyyy şimdi numara yaptım sancak herkes der ve kendını ele vereir. ayy gerek yoktu nıye buraya kadar geldınızzz der . ha sonradan öğrendım zaten anne tarafında bu numaraları yapan buyukler varmıs genetık heralde bu tür numaralar. acıtasyon yapıp kişiyi ele geçiren kaynana. İnsan kullanmasını severler hizmet ve para konusunda özellıkle paraaaaa

Son düzenleme:
Güzel bir konu olmuş.
Sonuçlar şaşırtmadı beni.

Trabzonlulardan yaka silken sadece ben değilmişim bi kaç cevap geride bolcada beğendim:)
Öyle gözüm korktu ki yeni biriyle tanıştığımda Trabzonluyum dese ardıma bakmadan kaçıyorum o derece canım yandı..
Kadınlarından korkun yabana atmayın! derim

Ayyy çok şaşırdım sonuçlara

eşim Diyarbakır'lı 4 eltinin ortak görüşü olarak işaretledim. Ama niyeyse bu kadar şikayete rağmen görüşmeyende bir tek benim

anne tarafım konya baba tarafım trabzon kökenli gümüşhane...

Bende boş değilim yani

vay be kenya 73 olmuş bıraktığımda 30 40 falandı herhalde.

buraya 73 ayrı kadının gelip konyayı işaretlemesi tüylerimi ürpertiyor.

Ay şikayetçi olanlar demişler direk onayladım ben de sazan gibi.

Gaziantep'ten -1 yapın kızlar

ben izmir esimde mardinli ama ailesi süper gercekten allah onlardan razi olsun...bana tanidiklardan cok diyen oldu sen bunlarla yapamazsin diye (anam babam haric onlar hic karsi gelmediler) 4 görümcem var ALLAH sahidimdir simdiye kadar ne karisirlar nede agir bir aözleri vardir...esimle tek bir sorunum var ama o sorunumuda allahin izniyle halledecez insallah
ALLAH HEPIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN HEPINIZI ÖPÜYORUM

Trabzon'un açık ara farkla 1.olması lazım bence.Şuana kadarki tespitlerimi sıralayacak olursam;

-Temiz değillerdir
-Aile apartmanında otururlar,kendi akrabaları dışında komşu yada arkadaş edinmekten kaçarlar
-Kv ler üstünlük sağlamak için yatarılmışlardır,bütün aileyi yönetmeyi çok severler
-Sözde onlarda hiç adet yoktur ama alınacak birşey varsa onu kız tarafı alır :)
-Aldıkları ve yaptıklarıyla çok övünürler hatta tutarını kuruşu kuruşuna hesaplarlar ve hiç utanmadan biz bu kadar harcadık derler
-Çocuklarını evlendirdikten sonra(eğer altınları alamamışlarsa,o zaferi yaşayamamışlarsa) açmısın tokmusun sormazlar
-Yardım etmezler
-Erkekleri (kp) rahat,kadınları (kv) insan kullanmayı iyi bilir
-Tatlı dille istediklerini yaptırırlar
-Hata numarasında onlara karşı rakip tanımam
-İhmalkardırlar ve genelde dile getirirler
-Cenazenize,hastanıza,düğününüze gelmezler,d.gününüzü bilmezler, o kadar düşünceli değillerdir ama kendilerinin 7 göbek sülalesinin doğan çocuklarını,sünnetlerini,düğün,cenaze,ev gezmelerine gitmek zorundasınız.Şayet gitmezseniz soğuksunuz giderseniz arkası kesilmez
-Evde misafir beklemezler,bayramda erken kalkmazlar,büyükleri gezmezler teyzesini sokakta gören bayramlaşmış farzedip evine gitme gereği duymaz!
-Genelde oturmayı sevmezler,gittikleri yerde yayılıp yatar gibi yaparlar kendi evlerinde herkes bir koltukta yatar sende şaşkın gözlerle bakarsın çünkü baba evinde büyüklerinin yanında bacak bacak üstüne atmanın ayıp olduğu bilinciyle yetişmişsindir

Kısacası yol yordam bilmezler yada işlerine gelmez.Kafayı takarsanız aralarında delirir,takmazsanız da istenmeyen olursunuz.Karar sizin.

NOT:Kesinlikle genelleme yapmıyor,gözlemlerimi aklıma geldiği kadarıyla anlatıyorum.

ben bursalıyım eşim balıkesir/susurluk eşimden şikayetim yok ama kaynanam ve akrabaları çok rahat yalan konuşabiliyorlar gözünün içine baka baka hemde...düğünde takılarımıza el koydu rızamız olmadan ve 5 kuruş vermedi bize sizin düğününüzden hatıra diye. tabiki akrabalarıda yandaşları hep birlikte mahvettiler düğünümü kavga gürültüyle düğün yaptı kaynanam bana çocuğum olacağı zamanlarda yemediğim beddua kalmadı kısacası beş senedir anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi...çok sıkışıncada ayılıp bayılmalar kriz geçiriyorum ayakları hakaretler küfürler çok yakın şehirler olduğu halde arada dağlar kadar kültür ve görgü farkı var şimdi balıkesir/susurluklular kızabilir ama tanıdığım ne kadar susurluklu varsa hepsi palavracı sözünde durmayan insanlar çıktı tabi beş parmağın beşi bir olmazmış ama ben hiç memnun değilim...

çok doğru tespitler, erkekleri uçkur düşkünüdür, kadınları da benim kocam yapmaz öyle şey havasındadır bunu da ekleyelim :)
eski eniştem Trabzonlu idi.
Niye ESKİ olduğunu artık söylememe gerek yok sanırım.

Allah'tan ben eşimden memnunum kesinlikle gördüklerime ters yapıda,buda sanırım tek şansım ama say say bitmez tabi..İlave olarak ve en bilindik özelliklerini yani inatçı ve kinci olduklarını unutmuşum

çok ama çok doğru eş seçerken özellikle buna dikkat ettim.

4 yıl orda yaşamış ve istenmeyen ot dibinde bitermiş misali sonrasında da Konyalılarla denk geldiğimden katılıyorum..üstüne diyecek söz yok...

Babam konyalı babaannemle yaşıyoruz her akşam kavga gürültü 16 yaşındayım yıprattılar beni ya anneme acıyorum babaannem babamı fişekliyo babamda anneme bağırıyo nefret ediyorum o kadından

Tahmin ettigim sehir basi cekiyor. Konya. Kendim yasamasam da tanik oldugum bir hayat oldu. Bu konuda methini duydugum bir baska sehir de Trabzon. Evleneceksem bu iki sehrin insanindan uzak dururum.

Evli değilim ve ankette oy kullanmadım.
Ama benim bugüne kadar gözlemlediğim bir durum vardır.
İnsanların sınıflandırmayı sevmem ama gözlem adına gözümde bir tablo canlanır bölgesel kötü eş oranlaması olarak.
İç Anadolu erkeklerinin ve sonrasında Karadeniz erkeklerinin kıymet bilmez olduklarını düşünürdüm ve bu anket beni doğrulamış.
Ama tabiki de bu bölgelerinde harika anlayışlı,değer bilen erkekleri vardır.
Bu arada dipnot bende karadenizliyim ama eş anlamında doğu erkekleri çok cazip geliyor

Onlar eve pc soksunlarda komalık yapsınlar kadınları..
Tv'ye bile bakamıyolardır hizmet etmekten..
Bütün tanıdığım bayburtlular böyle gelin köle onların gözünde gelinlerde itiraz yok ama ilginç alışmışlar sanırım..
Kendi kızları ama sultan sankii dünyanın en iyisi hele bir laf söylesinler kaynanalar kıyamet kopar..
Allah'ım inşallah beni Bayburtlularla imtahan etmez
Bir tane var zaten sülaleyi bırakın mahalleye yetiyo..
Parayla hava atmaya bayılıyorlar..

konya sivas trabzon

1500 kişiye yaklaşmış anket, daha dün açtıüım günü bilirim asdfasafaa

benim kv samsun iyir saftırr ama çok cahildirr zor olanda bu benim içinn ama ii kötü idare edlir
kp AMASYA aman amann kendini beğenmiş para para küçük dagları ben yarattım hatta dahada yaratıcam yani o kadarr
eşimde babasınaa benzemeye çalışır hareketlerinide ölee yapmaya çalışır hep de uyarırımm ama bana çok düşkündür benimde böle:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…