Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşimdende ailesindende çok memnunum allah razı olsun. Aaa yozgatlılar yobaz olur nabcan sen onlarla seni istemezler bile dediler biz gayet iyiyiz. Eşimde aileside gayet anlayışlı insanlar. Yurdumun her köşesi bnm memleketim insan olsun yeterki. ...Eşinden ve ailesinden şikayetçi olan hanımlar, eşiniz ve tarafı nereli? lütfen oylayın.
LÜTFEN SADECE EŞı VE AıLESıNDEN ŞıKAYETÇı OLANLAR OYLASIN!
BÜTÜN EŞLERıN MEMLEKETıNı DEĞıL KÖTÜ EŞLERıN MEMLEKETıNıN ÇETELESıNı TUTUYOZ ABLALAR! ıYıLERı ARADA KAYNATMAYALIM GÜNAHTIR sempatiksalakcinni
umarım memleket faşizmi yapıyorum diye banlanmam. gerçekten çok merak ediyorum:ecrin_bebek:
birkaç konuda ben buradan gördüğüm kadarıyla birkaç il söylemiştim lakin hanımlar bana inanmamıştı.
elbette ki heryerin iyisi de var kötüsü de.
şunu da rahatlıkla söyleyeyim, kendi memleketimin baş sırayı çekeceğinden %99,99 eminim ama daha çok emin olmak istiyorum :ecrin_bebek:
o yüzden emin olun niyetim kimseyi incitmek değil, sadece istatistik merakıdır. sonuçta hepimiz de bu illerden birinin mensubuyuz, o yüzden kırılcak incincek bi tarafı yok. yardımcı olursanız sevinirim.
edit: "Muhacirler" maddesi eklendi.
17 ağustos 2010 saat 03.41 itibariyle ankette son durum
Aaa cnm bende trabzonluyumm :))Trabzonlulardan yaka silken sadece ben değilmişim bi kaç cevap geride bolcada beğendim:)
Öyle gözüm korktu ki yeni biriyle tanıştığımda Trabzonluyum dese ardıma bakmadan kaçıyorum o derece canım yandı..
Kadınlarından korkun yabana atmayın! derim
Bende trabzonluyumm :) bence bahsettiginiz kisiler kesiiinn ofludurrTrabzon'un açık ara farkla 1.olması lazım bence.Şuana kadarki tespitlerimi sıralayacak olursam;
-Temiz değillerdir
-Aile apartmanında otururlar,kendi akrabaları dışında komşu yada arkadaş edinmekten kaçarlar
-Kv ler üstünlük sağlamak için yatarılmışlardır,bütün aileyi yönetmeyi çok severler
-Sözde onlarda hiç adet yoktur ama alınacak birşey varsa onu kız tarafı alır :)
-Aldıkları ve yaptıklarıyla çok övünürler hatta tutarını kuruşu kuruşuna hesaplarlar ve hiç utanmadan biz bu kadar harcadık derler
-Çocuklarını evlendirdikten sonra(eğer altınları alamamışlarsa,o zaferi yaşayamamışlarsa) açmısın tokmusun sormazlar
-Yardım etmezler
-Erkekleri (kp) rahat,kadınları (kv) insan kullanmayı iyi bilir
-Tatlı dille istediklerini yaptırırlar
-Hata numarasında onlara karşı rakip tanımam
-İhmalkardırlar ve genelde dile getirirler
-Cenazenize,hastanıza,düğününüze gelmezler,d.gününüzü bilmezler, o kadar düşünceli değillerdir ama kendilerinin 7 göbek sülalesinin doğan çocuklarını,sünnetlerini,düğün,cenaze,ev gezmelerine gitmek zorundasınız.Şayet gitmezseniz soğuksunuz giderseniz arkası kesilmez
-Evde misafir beklemezler,bayramda erken kalkmazlar,büyükleri gezmezler teyzesini sokakta gören bayramlaşmış farzedip evine gitme gereği duymaz!
-Genelde oturmayı sevmezler,gittikleri yerde yayılıp yatar gibi yaparlar kendi evlerinde herkes bir koltukta yatar sende şaşkın gözlerle bakarsın çünkü baba evinde büyüklerinin yanında bacak bacak üstüne atmanın ayıp olduğu bilinciyle yetişmişsindir
Kısacası yol yordam bilmezler yada işlerine gelmez.Kafayı takarsanız aralarında delirir,takmazsanız da istenmeyen olursunuz.Karar sizin.
NOT:Kesinlikle genelleme yapmıyor,gözlemlerimi aklıma geldiği kadarıyla anlatıyorum.
Yukaridakilerin hepsini yasadim,gordum,gozlemledimTrabzon'un açık ara farkla 1.olması lazım bence.Şuana kadarki tespitlerimi sıralayacak olursam;
-Temiz değillerdir
-Aile apartmanında otururlar,kendi akrabaları dışında komşu yada arkadaş edinmekten kaçarlar
-Kv ler üstünlük sağlamak için yatarılmışlardır,bütün aileyi yönetmeyi çok severler
-Sözde onlarda hiç adet yoktur ama alınacak birşey varsa onu kız tarafı alır :)
-Aldıkları ve yaptıklarıyla çok övünürler hatta tutarını kuruşu kuruşuna hesaplarlar ve hiç utanmadan biz bu kadar harcadık derler
-Çocuklarını evlendirdikten sonra(eğer altınları alamamışlarsa,o zaferi yaşayamamışlarsa) açmısın tokmusun sormazlar
-Yardım etmezler
-Erkekleri (kp) rahat,kadınları (kv) insan kullanmayı iyi bilir
-Tatlı dille istediklerini yaptırırlar
-Hata numarasında onlara karşı rakip tanımam
-İhmalkardırlar ve genelde dile getirirler
-Cenazenize,hastanıza,düğününüze gelmezler,d.gününüzü bilmezler, o kadar düşünceli değillerdir ama kendilerinin 7 göbek sülalesinin doğan çocuklarını,sünnetlerini,düğün,cenaze,ev gezmelerine gitmek zorundasınız.Şayet gitmezseniz soğuksunuz giderseniz arkası kesilmez
-Evde misafir beklemezler,bayramda erken kalkmazlar,büyükleri gezmezler teyzesini sokakta gören bayramlaşmış farzedip evine gitme gereği duymaz!
-Genelde oturmayı sevmezler,gittikleri yerde yayılıp yatar gibi yaparlar kendi evlerinde herkes bir koltukta yatar sende şaşkın gözlerle bakarsın çünkü baba evinde büyüklerinin yanında bacak bacak üstüne atmanın ayıp olduğu bilinciyle yetişmişsindir
Kısacası yol yordam bilmezler yada işlerine gelmez.Kafayı takarsanız aralarında delirir,takmazsanız da istenmeyen olursunuz.Karar sizin.
NOT:Kesinlikle genelleme yapmıyor,gözlemlerimi aklıma geldiği kadarıyla anlatıyorum.