Benim eşim ve ailesi de tokatlı ama siz şöyle söyliyim kızlar Tokat ZİLEEEEEEEE olanların genel itibariyle tokat tarfından dışlanmıs bir ilçe oldugunu bu kadar cok kişiden duymam benı cok sasirtmıstı paylasmak istedim. Tokatlıların kendılerı bile zileli olan cogu insan hakkında yaptıkları yorumlar şaşırtıcı. Konyalı kaynanası olan gelınlere de cok üzüldüm cunku o düğün sabahının körunde el öpme olaylarını maleseff zilelilerde yapıyor. . 2 gun telefon etmedıgınızde evlatlıktan reddeden kaynana . baskıcı tavırlarıyla cocukların maasını alıp taksıtlere baglayan bir anne düğün den sonra da takıları borçlarımıza ödediğini söyleyip elimize gerıye kalan ıkı üç kurusu verırken yuzune bakmaya utanmayan bır kaynana. Takılarımı emanet ettıgım kişiden almıs ve bız daha kaç para oldugunu hesaplamadan kendısı hesap kıtap yapıp naptıysa yaptı Allah bılıyor kıslar. HASTALIK , BAYILMA GİBİ NUMARALARI ayrı zaten. Kaç kez acılde doktorlar bunun bısyı yok eve göturebılırsınız dedi sayamıyom artık hep aynı sahne istediği sey olmadıgında fenalık gecırıyor gibi yapıyor sonrada ayyyyyy şimdi numara yaptım sancak herkes der ve kendını ele vereir. ayy gerek yoktu nıye buraya kadar geldınızzz der . ha sonradan öğrendım zaten anne tarafında bu numaraları yapan buyukler varmıs genetık heralde bu tür numaralar. acıtasyon yapıp kişiyi ele geçiren kaynana. İnsan kullanmasını severler hizmet ve para konusunda özellıkle paraaaaa
Son düzenleme: