Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
alla alla, mesajına dön bi daha bak kardeşim. kadına açık açık "aslında iyiler, sana öle geliyo" demişsin. orada renkliyle de işaretledim. hala aksini iddia ediyosun. ben mod falan değilim istediğin gibi yazarsın ben de ne karışabilirim ne de buraya girmene engel olabilirim. ben de gördüğümü söylüyorum. naparsanız yapın, site de konu da bana ait deil nasılsa. uğraşamıcam.

Canım benim sonuçta arkadaş Trabzonlu ses etme derimmaklinialirimsmile
Bu arada ben seni tebrik etmedim kusurabakma konu içeriği ve topik için tebrik ederim arkadaşım süper oldu akla kara ortaya çıktızemuszemus

kızlar aslında bu oranları şehirlerin nüfus oranına bölersek daha net bi sonuç alabiliriz bence.

çünkü trabzonlu sivaslı konyalı malatyalı çok var ama atıyorum bi niğdeli amasralı ığdırlı fazla kişi bulamazsınız

kızlar aslında bu oranları şehirlerin nüfus oranına bölersek daha net bi sonuç alabiliriz bence.

çünkü trabzonlu sivaslı konyalı malatyalı çok var ama atıyorum bi niğdeli amasralı ığdırlı fazla kişi bulamazsınız
tabi nikdaş haklısın. o yüzden bu başlığın bir de "memnun olanlar" versiyonunu açmayı düşünüyorum. acaba burada 0 çeken iller hakikaten sevildiğinden mi sıfır çekti, yoksa oradan kimse katılımda bulunmadığı için mi, görecez..

Canım benim sonuçta arkadaş Trabzonlu ses etme derimmaklinialirimsmile
Bu arada ben seni tebrik etmedim kusurabakma konu içeriği ve topik için tebrik ederim arkadaşım süper oldu akla kara ortaya çıktızemuszemus
valla benim en samimi 2 kız arkadaşım da trabzonlu, hem orda doğmuşlar hem de hem anneleri hem babaları oralı. trabzonun hatunlarını beğenirim şahsen, en azından tanıdığım kendi neslimden olanları.. konu için de asıl benim sizlere teşekkür etmem gerekir yorumlarınızla destek olduğunuz için. ben sadece açtım, konuyu sizler ilerlettiniz.

sonuçlarda konya bayağı önde gidiyor. benim aklıma konya deyince hep mevlana gelir. mevlana deyincede hoşgörü. ilginç geldi bana. benimkinin memleketide çift haneli sayılarda. demek sadece ben değilmişim. ah bu erkekler yok mu alana kadar tek gözyaşına dünyayı yakarım, aldıktan sonra neden ağlıyorsun sinirim bozuluyor. bu devirde kadın olmak zor zanaat.

konya diyince mevlana gelir akla dimi, haklısnız. ama mevlanadaki hoşgörüyle konyadaki hoşgörüsüzlük ancak birbirine benziyor desek doğru olur. tezattır ne yazık ki. bi laf vardır, mum dibine ışık vermezmiş, o misal. adamlar şebi aruz için japonyalardan geliyo konyaya, konyalıya bi sorun kaç defa gitmiştir şebi aruza? valla benim akrabalardan hiç giden bilmiyorum..

konya diyince mevlana gelir akla dimi, haklısnız. ama mevlanadaki hoşgörüyle konyadaki hoşgörüsüzlük ancak birbirine benziyor desek doğru olur. tezattır ne yazık ki. bi laf vardır, mum dibine ışık vermezmiş, o misal. adamlar şebi aruz için japonyalardan geliyo konyaya, konyalıya bi sorun kaç defa gitmiştir şebi aruza? valla benim akrabalardan hiç giden bilmiyorum..

Değil mi?
kaydirigubbakcemile2
Katılıyorum...

çok doğru mum dibine ışık vermezmiş.

Kayseri,Elazığ,Malatya bu üç şehre dikkat edin bekarlar aman deyim

bu üçlü bambaşkadır ona göre çok dikkatli olun kırk kere düşünün derimeyvahedigeldismile

eğlenceli ve ilginç bir anket olmuş. bende gülümseyerek oyladım ama eşimden çok memnun olduğım için ablam adına eşinin memleketini oyladım..eşim sivaslı ve yeryüzünün en iyi insanı. o bir melek..bambaşka biri o..bin tane örüm olsa onunla evlenirdim . sivası en çok oy alanlar içinde görünce şaşrıdım haliyle. bende herkeze sivaslılar iyi olur şevkatli olur falan derdim. demekki bundan gerçek bir sonuca ulaşamıcaz :) ama sadece biraz dedikodu edip rahatlayabiliriz :) ablam adına burdan haykırıyım ohalde : tokat erbaa lılarmı ammman ammmaannn.. illallah... birde ilave etmek isterimki. ben trabzonluyum ve bu ankete göre trabzonlu erkeklerin de hali içler acısı :) aslında benim tanıdıklarım eşlerine çok düşkün oluyorlar..fakat ukala ve kibirli oldukları kesin :) amaaan işte hepimiz biliyoruz ki heryerin iyisi var kötüsü var. maksat muhabbet olsun değilmi.. ben öyle algılıyorum. inşallah kimse kırılmadan gereksiz alınganlık göstermeden . ve eleştirilerde de ölçüyü kaçırmadan bir paylaşım yapılır diyorum.. ve memleketimin her köşesine selam gönderiyum.

eğlenceli ve ilginç bir anket olmuş. bende gülümseyerek oyladım ama eşimden çok memnun olduğım için ablam adına eşinin memleketini oyladım..eşim sivaslı ve yeryüzünün en iyi insanı. o bir melek..bambaşka biri o..bin tane örüm olsa onunla evlenirdim . sivası en çok oy alanlar içinde görünce şaşrıdım haliyle. bende herkeze sivaslılar iyi olur şevkatli olur falan derdim. demekki bundan gerçek bir sonuca ulaşamıcaz :) ama sadece biraz dedikodu edip rahatlayabiliriz :) ablam adına burdan haykırıyım ohalde : tokat erbaa lılarmı ammman ammmaannn.. illallah... birde ilave etmek isterimki. ben trabzonluyum ve bu ankete göre trabzonlu erkeklerin de hali içler acısı :) aslında benim tanıdıklarım eşlerine çok düşkün oluyorlar..fakat ukala ve kibirli oldukları kesin :) amaaan işte hepimiz biliyoruz ki heryerin iyisi var kötüsü var. maksat muhabbet olsun değilmi.. ben öyle algılıyorum. inşallah kimse kırılmadan gereksiz alınganlık göstermeden . ve eleştirilerde de ölçüyü kaçırmadan bir paylaşım yapılır diyorum.. ve memleketimin her köşesine selam gönderiyum.

Bizim tanıdık da Tokat Erbaalı...
Kız İstanbulluydu ama gayet iyi insanlar işte.
Olabiliyor.
Bugüne kadar Tokat'tan hep iyi şeyler duydum...
boshayallersmile
İlk defa sen öyle söyledin vallahi.
bilmiyorumkismile

arkdaşlar elazığları hiç tanımamışsn galiba hele birde dışardan biriyseniz ve de biraz rahat yetişmizseninz elazığlılara hiç anlaşmazsınız aslında eşlerine çok bağlıdırlar dayak şiddet asla olmaz ama ailelerine çok bağlı gelenekçi tiplerdir erkekleri iyidr de aileler başları kumda yaşarlar....

Kayseri,Elazığ,Malatya bu üç şehre dikkat edin bekarlar aman deyim

bu üçlü bambaşkadır ona göre çok dikkatli olun kırk kere düşünün derimeyvahedigeldismile

çok doğru tespit bence. benim eşim malatyalı. eşimle flört ederken bir arkadaşım var o da maltayalı bana şöyle demişti. ay malatyalı mı, bende malatyalıyım ama malatyalı biriyle evlenmeden ben bile durur düşünürüm. o zaman anlamamıştım ne demek istediğini. eşim gayet modern, sözünün eri, dürüs görünüyordu. ama aile işin içine girdimi, senin için dünyayı yakarım yıkarım diyen adam mum gibi söndü. bir derdim var köşesinde yaşadıklarımı az çok anlattım. ben ki genelleme yapmayı sevmem ama başıma geldi bilmiyorum. sonradan çok fazla örnek duydum. kayserilidede dayımın kızı var. dayımında işi iyi değil ama çocuk çalışmıyordu aldı yanına. şimdi kör bakar gibi bakıyor.

arkdaşlar elazığları hiç tanımamışsn galiba hele birde dışardan biriyseniz ve de biraz rahat yetişmizseninz elazığlılara hiç anlaşmazsınız aslında eşlerine çok bağlıdırlar dayak şiddet asla olmaz ama ailelerine çok bağlı gelenekçi tiplerdir erkekleri iyidr de aileler başları kumda yaşarlar....

Benim eşimde elazığlı ama çokta gelenekçi değildir ben de çok rahat yetiştim giydiğime karışmaz minimide bikinimide giyerim.
Ailesinede o kadar çok düşkün değildir ama birde çok küçükken ayrılmışlar oradan büyük şehirde büyümüş okumuş aileside son derece modern insanlardır.
Belkide benim şansıma iyi bir aile denk geldi .

canım tokatlılar nası oluomuş ki merak ettim ben hep iyi uyumlu insanlar die bilirm ona göre uzak duralımyerimseniben

hoş ve değişik bir anket olmuş nerden geldi aklınıza:)
ama burda kavga çıkar anacım,
vay benim memleketimin erkekleri öyle değil falan diye,
benden söylemesi,
şükür dilberim memleketim henüz oy almamış,
bu demek oluyorki bizim oralılarla evlenilir:)
bence evlenilmez bir melek vardı onu da ben kaptım:)

hoş ve değişik bir anket olmuş nerden geldi aklınıza:)
ama burda kavga çıkar anacım,
vay benim memleketimin erkekleri öyle değil falan diye,
benden söylemesi,
şükür dilberim memleketim henüz oy almamış,
bu demek oluyorki bizim oralılarla evlenilir:)
bence evlenilmez bir melek vardı onu da ben kaptım:)

Dip not: yaşadığım yer urfa değil,güzeller güzeli İstanbul olup,
o kısım atmasyondur :)
yani belki urfa oy almıştır açıklıyayım dedim,
ayrıca urfayı da severim,polemik yaratmiyim kendi kendime,
hoş 1 kere gittim ama olsun,
tamam kayboluyorummm:dance:

38 sayfadır Allaha şükür ciddi bi sürtüşme yaşanmadı, burdan sonra da yaşanmaz diye düşünüyorum. çünkü burda bir derdim var bölümünde eşlerinden ve ailelerinden şikayetçi olan hanım çok.. birinin eşi diğerinin memleketlisi çıksa, diğerinin de şikayetçi olduğu eşi de onun memleketlisi çıkabiliyor. dürüst olmak lazım.

X