Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
¤ decemBer ¤;13090621 .!.:
0 çekenlerin neden 0 çektiği kesin değil ama chess.. belki oralı hanımlar giremiyo siteye, imkanları yok. bilhassa doğu illeri 0larda.. bunun bir de "memnun olanlar" versiyonunu yapıp ona göre karar vermeli diye düşünüyorum ben...

ay yanlız bu anket bana şimdi SBS ve ÖSS sonuçlarını hatırlattı, bu sıfır çeken iller, düzcede dahil, SBS ve ÖSS'de de en çok sıfırı çeken illerden oluyolarda (kırıkkale hariç, bayburt hakkında fikrim yok):roflol::roflol:

Son düzenleme:
aman diyim ya, aman aman yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yanlız seni tebrik ederim, bu kadar polemiğe açık bi başlığı çok iyi yönettin, arada fırça çekmek zorunda kaldın ama olcek o kadarkaydirigubbakcemile3
yok ya burda herkes dertli be chess, herkes birilerinden şikayetçi ne bilim.. polemik çıkmaz da modlar kapatırmı diye çekindim ama ellemediler saolsunlar. bi de şey derler ya hani, "ben malımın huyunu bilirim" hesabı, çok sayı çeken memleketlerin hanımları da ondan ses çıkarmamıştır belki :) kaydirigubbakcemile

düzceli konusunda da rahatladım biraz, babama çok kızıyodum :/

sensible bacım ben bu bir derdim varda gezine gezine manyak oldum, böle açtım anketi :KK70:
herkes birdir insandır diye bilirken burada okuduklarım beni memleket faşisti yaptı ne yalan söliyim. yakın zamanda birkaç konuda bunları sölediğim halde inanmayanlar olmuştu, ben de dedim neden ispat etmiyorum... ki sonuçlar beni şu an hiç şaşırtmıyor. burda yaptığım gözlemler doğruymuş diyorum. ilk sayfaalrı okuduysan zaten konya birinci gelecek diye açtım, yanılmadım da. arkadaşlar da iştirak etti saolsunlar, güzel oldu :KK70:

valla karadeniz erkeği konusunda ben de hassaslaştım burdakileri okuyunca..tek konu açmamış olup da burada derdini döken baya oldu.. karadenizliler çoğunlukla kendi içlerinden kız alırlarsa mutlu edebiliyorlar eşlerini anladığımız kadarıyla.. sivas-trabzon da çok uzak sayılmaz, sen içini ferah tut anlaşırsınız :)

Bacim herzaman olmasanda, %70 memleketin payi var bencede, katiliyorum sana. Özellikle mesela sivasli olup sivasta yasanlar, konyali olup konyada yasayanlar vs. vs. genelde bu kisilerle ilgili dogru tahmin yürütebiliyor insan. Atiyorum aslen erzurumlu, hic erzuruma gitmemis ve izmir dogumlu bir erkegin cokta fazla "erzurum kani" tasidigini zannetmiyorum. Yetistigi ortam ve aile cok önemli.
Bu arada benim nisanlim trabzonlu degil rizeli bacim. Nisanlimin söyledigine göre Trabzonlularla Rizeliler pek anlasamazlarmis. Burda bir arkadasin dedigi dogru cikiyor sanirim, karadenizliler genelde kendi ilcelerinden, hatta olayi abartip kendi mahallerinden olanlari severlermis sadece:))) cok komik anam ya:)) Anadoluda öyle degildir ama, biz nerde bi tokatli, kayserili görsek ooooo hemsom diye sahip cikariz. Birde ilgimi ceken birsey oldu, hakkaten karadeniz erkegine karsi sert mi olmak gerekiyor? Ben genelde yumusak basli biriyim, daha dogrusu eskiden daha cok öyleydim, nisanlimin sayesinde biraz agresif oldum o ayrida, simdi ben bu herife az sert mi davranayim?? :roflol:

0 çekenlerin neden 0 çektiği kesin değil ama chess.. belki oralı hanımlar giremiyo siteye, imkanları yok. bilhassa doğu illeri 0larda.. bunun bir de "memnun olanlar" versiyonunu yapıp ona göre karar vermeli diye düşünüyorum ben...

benim de düzceli bi kısmetim vardı ya, babam izin vermediği için görüşememiştim ama annesini çok sevmiştim biliyomusun :KK43: hala ukte içimde :KK43: bu da mı gol değil be...

Buna katiliyorum canim, benimde ilgimi cekmisti bu, aklima senin yazdiklarin geldi hemen. Dogulu hanimlar batililar kadar internet kullanmiyor, o yüzden oylar cok fazla gelmeyebilir.

hihoyyyt
Konya arayı açtı...
Adana arkada kaldı Adanalı kadınlar gelin bakıyım buraya!
kaydirigubbakcemile

Canım ankaram şaşırttın beni yaww 4. sıraya yerleşmişsin sempatiksalakcinni

bende sasirdim baslarda en gerilerde gidiyordu Ankara..... Ankara birden yüksek oy alan sehirlere (konyaya, tarbzona vs) yaklasdi.. acaba bu isde bi hilemi var...kim verdiyse oylari hic yorum bile yazmamis ..:eek:lmaz:

bende sasirdim baslarda en gerilerde gidiyordu Ankara..... Ankara birden yüksek oy alan sehirlere (konyaya, tarbzona vs) yaklasdi.. acaba bu isde bi hilemi var...kim verdiyse oylari hic yorum bile yazmamis ..:eek:lmaz:

Evet ya ilk başlarda hiç yoktu mutlu olmuştum bende şaşırdım açıkcası beklemiyordum hiç...

ankaram :asigim:niye bu kadar çok oy aldı bende şaştım.akannehir

ben de memleketimm Tunceli'nin adamlarını biraz çekiştireyim

gerçi 1 oy almış bizimkiler ama :)

bizimkiler asabidir, inatçıdırlar tam bir keçi inadı vardır çoğunda, kıskançtırlar, alkolü çok severler, eşlerinin giyimlerine çok karışmazlar ama mesela eşlerinin gidecekleri yerlerin en ince ayrıntısına kadar anlatılmasını isterler, sahiplenmek midir yoksa kıskançlık mıdır bilemeyeceğim

yemeğe çok düşkündürler evde yemek olmadığında sinirlenirler epey

keyiflerine düşkünler, ailelerine çok bağlıdırlar

evlerinde fazlaca siyaset meydanı havası eser siyaset konularını bir açtılar mı sonu gelmez bazen sıkıcı olurlar

aileler ise genelde kayınvalideler biraz gelinleri üzerinde tahakküm kurmayı severler

benim memlekette tanıdıklarım arasında durumlar böyle :)

ama yine de fena sayılmazlar benim hemşolarım :)

Son düzenleme:
Benim eşimde elazığlı ama çokta gelenekçi değildir ben de çok rahat yetiştim giydiğime karışmaz minimide bikinimide giyerim.
Ailesinede o kadar çok düşkün değildir ama birde çok küçükken ayrılmışlar oradan büyük şehirde büyümüş okumuş aileside son derece modern insanlardır.
Belkide benim şansıma iyi bir aile denk geldi .

aslında yorum yaparken erkeğin kendi memleketinde yaşayıp yaşamadığna bakılmalı belki bizimkilerde başka şehre taşınıp oraya yerleşmiş olsalar ister istemez hayat tarzlarında değişiklik olacaktr.....keşke bizimklierde taşınsalarmış bu kadar geri kalmazlardı bari:):)

ahhh bi bilsem suyundandır desem değil .. :uhm:
Ankaranın puslu havası varya kesin o çarpmıştır adamları... :mymeka:

bu işin içinde bi iş var CADIARZU acaba şikayetçi olmayanlardamı oyladı naptı iyi okumamışlarda olabilir.

Kizlar karadenizlilere (özellikle trabzon ve giresuna) baya oy veren olmus. Birde karadenizliler demissiniz, simdi bu karadenizlilere rizede dahil mi bu konuda:)) Genelde dedigim gibi trabzon ve giresundan cok ceken olmus, ya rizeliler?? Karadeniz erkegi capkin diyorlar, benimkide rizeli ben hic gelemem öyle seylere, korkmaya basladim anam yav. December bu anketin beni kalpten götürecek bacim:))
Sivaslilara gelince, aslen sivasliyim, ama merkezden degil. Aklinizda bulunsun sivas merkez cok yobazdir. Iyiside vardir tabi ama erkekleri afedersiniz hanzo gibidir. Aptal aptal konusurlar, kabadayilik taslarlar. Ama sivasli olupta sivasda yasamayan, özellikle yurtdisinda dogmus büyümüs sivasli bulursaniz hic kacirmayin, en adam onlar cikiyor cünkü. Buda ne demek oluyor, aslinda nereli oldugun önemli degil yetistigin sehir, ülke ve aile cok önemli.

ben giresunluyum. benim çevremde olan hiçbir erkek çapkın değil arkadaşlar. içki kumar filanda yok ama bu tercih edilen bir eş olma durumuna getirmiyor tabi. kadının baskın olduğu da gerçek. erkekler pısırk. erkek pısırk olduğu için kadının baskınlığı bir yerde mecburiyetten oluyor. ama ana kuzusu değildir. kaynananlar oturdukları yerden ortalık karıştırmayı bilirler ama. kocanızla aranızı bozamazlar ama canınızı bir şekilde sıkabilirler.

ben giresunluyum. benim çevremde olan hiçbir erkek çapkın değil arkadaşlar. içki kumar filanda yok ama bu tercih edilen bir eş olma durumuna getirmiyor tabi. kadının baskın olduğu da gerçek. erkekler pısırk. erkek pısırk olduğu için kadının baskınlığı bir yerde mecburiyetten oluyor. ama ana kuzusu değildir. kaynananlar oturdukları yerden ortalık karıştırmayı bilirler ama. kocanızla aranızı bozamazlar ama canınızı bir şekilde sıkabilirler.

Kuzum pisirikliktan kasttin ne tam olarak?:))) Benimki sinirlidir, lafini verir susmaz, ama cekingenlikte cok var, yani herseye hoooooooooor hoplamaz hemen. Cokta karamsar, bazen diyorumki erkek olan o mu benmi, hep ben toparliyorum gececek canim, düzelecek canim, canini sIkma canim.. Sanirim karadenizli kadinlar bunu yapiyor olsa gerek?

bu arada konya basi cekiyor yinealkisalkisalkisnaniknanik

Kuzum pisirikliktan kasttin ne tam olarak?:))) Benimki sinirlidir, lafini verir susmaz, ama cekingenlikte cok var, yani herseye hoooooooooor hoplamaz hemen. Cokta karamsar, bazen diyorumki erkek olan o mu benmi, hep ben toparliyorum gececek canim, düzelecek canim, canini sIkma canim.. Sanirim karadenizli kadinlar bunu yapiyor olsa gerek?

bu arada konya basi cekiyor yinealkisalkisalkisnaniknanik

baskın karakter değiller yani. siniri sorma tavan yapar bizimkilerde. ama pek eşlerini sahiplenemiyorlar. kadınlarda hep bu yüzden öne çıkmak zorunda kalıyorlar. hem kendilerine hem evliliklerine laf söyletmemek babında. bu ara sende bizimkieri öğrenmişsin :) bizde paso erkek sen misin, ben mi muhabbetleri döner. tabi herkes bunu eşine açıkça söyleyemez. ama ana kuzusu değillerdir. aslına bakarsan tam parmakta oynatmalık tipler bizimkiler. bir kere güven sağladın mı oh değmesinler keyfine. birde kaynanaya dikkat bizim oranın eskileri cazgır oluyorlar. ama memleket dışında duranları gayet modernler.

baskın karakter değiller yani. siniri sorma tavan yapar bizimkilerde. ama pek eşlerini sahiplenemiyorlar. kadınlarda hep bu yüzden öne çıkmak zorunda kalıyorlar. hem kendilerine hem evliliklerine laf söyletmemek babında. bu ara sende bizimkieri öğrenmişsin :) bizde paso erkek sen misin, ben mi muhabbetleri döner. tabi herkes bunu eşine açıkça söyleyemez. ama ana kuzusu değillerdir. aslına bakarsan tam parmakta oynatmalık tipler bizimkiler. bir kere güven sağladın mı oh değmesinler keyfine. birde kaynanaya dikkat bizim oranın eskileri cazgır oluyorlar. ama memleket dışında duranları gayet modernler.

Sanirim bende annemin kaderini tasiyacagim:) Babam gencken cok sinirliydi, simdi yine hemen cabuk sinirlenir ama hemende gecer siniri, saman alevi gibidir. Birde genelde maddi konularda annem cekip cevirmistir evi, babam pek anlamaz o islerden, son bir kac senedir anlamaya basladi. Annemde hep derdi erkek hangimiz anlamadim:) Yoksa cok evine sadik, cok sahiplenici, iyi bir babadir. Bu arada kendisi karadenizli degil, sivaslidir:)
Sürekli erkegin görevini almak kadini yipratiyor biraz, bilmiyorum benimki nasil olacak bu konuda. Ama simdiden farkediyorum biraz benim üstüme atiyor gibi, en ufak yapabilecegi bir isi bile bana soruyor, sen yap diyor, oysa kendiside yapabilir, yapamadigindan degil. Benim tek istedigim sadik olmasi ve ne olursa olsun hic yalan söylememesi. Evlendigimizde bu ikisinden biri eksik olursa, benim o sekilde yasamam cok zor. Allah yinede büyük söyletmesin, herkesin gönlüne göre versin.
Kaynanam cok sakin birine benziyor ama tam olarak tanimiyorum, uzaktayiz birbirimize. Kayinbabam gencken kaynanama cok cektirmis, ama simdi pamuk gibi olmus adam. Birazda korkuyorum, gencliginde cok ceken kaynanalar bazen ogullarininda eslerine cektirmelerini istiyorlarmis. Birde tek evin tek oglu.

Son düzenleme:
X