• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi tarafından aldatılan şiddet gören arkadaşların kocalarının tipini merak ediyorum

canım biz toplum olarak erkeğin değilde kadının üstüne gitmesini seçeriz.

halbu ki bu karakterdeki erkeklere tepki göstersek, dayak seslerini duyduğumuz da -bana dokunmayan yılan bin yaşasın-aman karışmayayım karı koca kavgası demesek polisi arayıp kapılarına diksek az da olsa bir işe yararız ama işte yapmıyoruz.

Ben yapıyorum. çok şiddetli bir kavga sesi duyayım hemen polisi ararım ne olur ne olmaz diye ya da kapılarına eşimi gönderirim, ama bir ev sahibimiz var ki sormayın. kavga sesi gelen evlerin kapısına hemen koşar adamı dışarı çıkartır biraz sarsar kaydirigubbakcemile

o evden bir daha kavga sesi gelmez
bir kavgamızda eltim ayırmaya kalktı..onuda dövdü..daha ne denirki..

bir kavgamızda eltim ayırmaya kalktı..onuda dövdü..daha ne denirki..

ne deneceğini yazardım ama sizlere ayıp olur. ama söyledim kendi kendime.

Ama şunuda söylüyorum. karaktersiz erkeklerle evli olan kadınların elinde imkanları olsa bu insanların yanında hakikaten 5 dk durmayacakları bir gerçek.

ya da bu karaktersiz kişiliksiz erkekler kendilerini evlenecekleri insana daha önceden gösterseler eminin karşılarında evlenecek kız bulamazlar.

Kaç tane genç kız, evlenince kendisini dövecek ya da aldatacak bir erkekler evlenmek ister ki bilseler evlenmezler.

ne deneceğini yazardım ama sizlere ayıp olur. ama söyledim kendi kendime.

Ama şunuda söylüyorum. karaktersiz erkeklerle evli olan kadınların elinde imkanları olsa bu insanların yanında hakikaten 5 dk durmayacakları bir gerçek.

ya da bu karaktersiz kişiliksiz erkekler kendilerini evlenecekleri insana daha önceden gösterseler eminin karşılarında evlenecek kız bulamazlar.

Kaç tane genç kız, evlenince kendisini dövecek ya da aldatacak bir erkekler evlenmek ister ki bilseler evlenmezler.
kesinlikle katılıyorum..imkanlar zorluyor bazen insanı..çocuk olunca helede..birde sanırım kimse dayak yiyip üstünede kocamı seviyorum demez diyemez.söylenecek çok şey var ama anlatsam sayfalar tutar inanki.yıllardır içimden konuşuyorum.hesaplaşıyorum kendimle hayatla.ama kuru laflar bir işe yaramıyor işte..elinden tutan yoksa sahip çıkanın yoksa hayat daha kötü yerlerede sürükleyebilir insanı.ben kendim için korkmuyorum bi şekilde çalışır bakarım kendime ama kızım?ben ayrılıyorum ama bardak taştığı için.bundan sonraki hayatıma dair bir fikrim yok düşünmekte istemiyorum vazgeçerim diye.burda arkadaşlar diyorya nasıl katlanıyosun..bundan benim kişiliğim problemliymiş gibi bahsedenlerde oldu mesela ama diyorum ya lafla peynir gemisi yürümüyor.

kesinlikle katılıyorum..imkanlar zorluyor bazen insanı..çocuk olunca helede..birde sanırım kimse dayak yiyip üstünede kocamı seviyorum demez diyemez.söylenecek çok şey var ama anlatsam sayfalar tutar inanki.yıllardır içimden konuşuyorum.hesaplaşıyorum kendimle hayatla.ama kuru laflar bir işe yaramıyor işte..elinden tutan yoksa sahip çıkanın yoksa hayat daha kötü yerlerede sürükleyebilir insanı.ben kendim için korkmuyorum bi şekilde çalışır bakarım kendime ama kızım?ben ayrılıyorum ama bardak taştığı için.bundan sonraki hayatıma dair bir fikrim yok düşünmekte istemiyorum vazgeçerim diye.burda arkadaşlar diyorya nasıl katlanıyosun..bundan benim kişiliğim problemliymiş gibi bahsedenlerde oldu mesela ama diyorum ya lafla peynir gemisi yürümüyor.

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Belki biraz anlarız ama yaşayan bilir.
Senin kişiliğinle ilgili konuşanlara gelince , onların evliliğini araştırsak neler çıkar acaba.
Belki de durumları sizinkinden daha kötüdür. Umarım bundan sonra hayatın çok güzel olur.
Kendine tertemiz bir sayfa açmayı deneyebilirsin hatta -BAŞARACAĞIM -- de çünkü çoğu kadın senin kadar cesaretli ve güçlü değil.
Hayat bir yerden başlamak zorundasın hem kendin hem kızın için.

Bu arada bildiğim kadarı ile bazı kreşler senin durumundaki annelerin çocukları için kontenjanları var. işe giderken bırakabiliyorsun.

geçmiş konularından biirne göz attım. arkadaşım boşanacaksan her türlü hakkını iste. korkma sakın. kocan denen yaratığın üstüne kayıtlı herşeye tedbir koydur.

Dayak yeyip durmayı çekiyorsun da aldatılmayı mı çekemiyorsun?Büyük konuşmayım da dayak yemeyi çeken aldatılmayı da çeker. Ayrıca sana dayak atan adamın nesini kıskanasın ki? İnsan değerli bir şeyin kendinde kalmasını ister. Kendisine zarar verip duran birinin kendisinde kalmasını başkasına gitmemesini hangi mantıkla ister ki insan?

ben size katılmıyorum her şeyi düzgün yapıp bir kaçını yapmıyor diye eşini yarı yolda bırakmakta doğru değil şiddeti normal bi insan başka bir insana yapamaz biri şiddet uyguluyorsa o kişi ruhen hastadır ama aldatmak çok farklı insan bunu keyfiyen yapar nefsi için bu bence affedilmez uğraşılmazda benim eşimde evliliğimizin ilk yıllkarında çok şiddet uyguluyordu sonra sdiniri geçince çok üzülüyordu şiddet uygulaması için sebebide yoktu ama daha öncekisıkıntıların patlaması ben eşimi çok sevdiğim için her şeye katlandım çünkü o da bir hastalık eşimi bu hastalığından dolayı terk etmem dahamı etik olurdu acaba şimdi normale döndü artık şiddet uygulamıyor ve sorunları için tedavi olmayı kabul etti ama yinede onu çok sevmeme rağmen beni alldattığını öğrenirsem ALLAH göstermesin o an bitiririm evliliğimi arkama bile dönüp bakmam ikisi ayrı şeyler canım tabi bunu yaşamadığınız için ALLAHda yaşatmasın anlayamamanız çok normal

Basligi okuyunca aklima gelen su tip oldu, sizce arkadaslar??boshayallersmile

image.php

Basligi okuyunca aklima gelen su tip oldu, sizce arkadaslar??boshayallersmile

image.php

şu anda kadınların bir çoğu şiddet görüyor sokakta kaç tane erkek görebilrsin bu tipte acaba artık şiddet uygulayanların profili değişti canım

Eklentiler

• $27996_0.jpg
    $27996_0.jpg
    6,7 KB · Görüntüleme: 69
yüce rabbim senden kat ve kat razı olur inşallah...
o kadar iyi anlatmışsınki sorunu resmen tüylerim diken diken oldu ....
eşlerini hiç yerine koyan başkalrıyla zina ederek onların gururunu ayaklar altına alan onları döverek inciten tüm kabasakalları ALLAHA havale ediyorum ve Alllahın laneti onların üzerine olsun diyorum...

Allah yolunuzu açık etsin,inşallah bundan sonra kızınızın ve sizin için hayat güzel imkanlar sunar,sanırım biz kadınların en büyük eksikliği kol kanat gerecek sığınacak yerimizin olmayışı ve ekonomik özgürlüğümüzün olmaması,yasal haklarımızı bilmememiz bilsekte nerede arayağımızı bilememek:1no2:

Büyük şehirlerde belki kızlarımız okuyor,çalışıp ayakları üstünde duruyor ama kırsal kesimde bu imkanda da yoksunlar:1no2:
Ataerkil bir toplumda sıkışıp kaldı kadınlarımız,konumu eğitimi ne olursa olsun erkeklerden daha çok çaba sarfedip kendini ispat etme çabasında oluyorlar,buna zorlanıyorlar.
Döven veya aldatan erkeklerinde genel bir profili yok aslında okumamış cahil kişilerdir diyemiyoruz çünkü aralarında okumuş belli bir kariyer ve itibar sahibi olanlarda var,paralı erkekler aldatırda denemez çünkü ne erkekler görüyorum sigara alacak paraları yok ama 2 hanımla geziyorlar:1no2:
Bazı şeyleri değiştirmek yine bizlerin elinde,erkek evlatları erkeksin diyerek sıvazlayıp kızları ayıplarla büyütmemek gerekiyor,okutacağız,öğreteceğiz ve bizde öğreneceğiz başka yolu yok.
Eskiye nazaran daha çok öğrenme ve araştırma imkanımız var,biz öğreneceğiz ki çevremizdekilere de öğretelim bilinçlendirelima.s

şu anda kadınların bir çoğu şiddet görüyor sokakta kaç tane erkek görebilrsin bu tipte acaba artık şiddet uygulayanların profili değişti canım

seninkinin döveceği de besbelli canım.. baksana bakışlara.. polat alemdar gibi.. höt zöt bi tip..

bende dayak yedım eski erkek arkadaşım tarafından hemde neden ne bırlıkte sinemaya gıtmek istemem onun arkadaşlarıyla görüşmek yerıne bır çift olarak sinemaya gıtmek ıstemem bır boğazıma saldırdı,fenerbahçe stadı önünde taksiciler elinden zor aldılar hemde bu ınsan 5 senelık erkek arkadaşımdı ve karıncayı incitemez dedıgım ınsandı.erkekler karakterlerinide saklayabiliyorlar ya evli olsaydım ne olurdu aılem bana bır kere elini bile kaldırmamışken elin oğlu vurabılıyor,çünkü o kocamız bıle olsa sonucta el ve eger bırde ekonomık anlamda kendısıne bağımlıysak vay halimize.

bende dayak yedım eski erkek arkadaşım tarafından hemde neden ne bırlıkte sinemaya gıtmek istemem onun arkadaşlarıyla görüşmek yerıne bır çift olarak sinemaya gıtmek ıstemem bır boğazıma saldırdı,fenerbahçe stadı önünde taksiciler elinden zor aldılar hemde bu ınsan 5 senelık erkek arkadaşımdı ve karıncayı incitemez dedıgım ınsandı.erkekler karakterlerinide saklayabiliyorlar ya evli olsaydım ne olurdu aılem bana bır kere elini bile kaldırmamışken elin oğlu vurabılıyor,çünkü o kocamız bıle olsa sonucta el ve eger bırde ekonomık anlamda kendısıne bağımlıysak vay halimize.

iki bacağının arasına bir tekme vursaydın seni başkalarının kurtarmasına falan gerek kalmazdı.

demişsin ya karıncayı incitemez diye. öyle değil canım şöyle de

koynumda kış uykusuna yatmiş bir yılan beslemişim.

damarlarına dokunduğun anda aslan kesilir bazıları.

dayak yiyorsanız gücünüz yetmese de nasılsa dayağı yiyorusnuz vurun bacaklarının arasına kıvranıp kalsınlar

Back