• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi,sevgilisi babasi ozel harekatci (poh) olan var mi?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.107
1.304
133
Normal polislige gecis oluyor mu? Ya da bu boyle ne kadar gidiyor? Sormak istedigim cok sey var ama sadece korkuyorum suan..

Hicbir bilgim yok. Ama bana poh joh vs hep çok harika gelir. Süperkahramanlar sonucta. Hep gıptayla hayranlıkla bakmışımdır, üniformalarına degil yüreklerine cesaretlerine.. Allah onları muhafaza etsin, her türlü kazadan beladan sakınsın insallah.

Siz de insallah sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Dua edin bol bol.

Hicbir bilgim yok. Ama bana poh joh vs hep çok harika gelir. Süperkahramanlar sonucta. Hep gıptayla hayranlıkla bakmışımdır, üniformalarına degil yüreklerine cesaretlerine.. Allah onları muhafaza etsin, her türlü kazadan beladan sakınsın insallah.

Siz de insallah sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Dua edin bol bol.
Tesekkur ederim.evet bence de hepsi kahraman.Hatta ben de olmak isterdim.ama bir yakininin gitmesi nasil desem normalde hic dusunmedigim kadar icine girdim olayin.Allah hepsinin yardimcisi olsun..Dualarimiz onlarla

tatil günü de ne bayram izinleri yokki tatili olsun normal polisliğe geçişi oluyor ama hicbir özel harekat normal polisliğe geri dönmüyor . yoksa yanlış bakıyorlar bi suç işlediğinde özel harekattan atıldığı zaman ancak normal polisliğe dönüyorlar. doğru düzgün çalışmalrı yok benim hamileliğimde eşim sadece ilk 4 ay yanımdaydı sonrası yok . her mesleğin zorluğu var kahramanlık kolay değil

Çok zor bir meslek hele hele geride de bıraktıklari varsa daha zor birgün varlarsa 10 gün yok batı da ki durumu bilmiyorum ama Doğu da sürekli böyle komşum vardı kizcagiz mahvoldu resmen allah sabır versin o meslek de olana da onların eşlerine de

Çok zor bir meslek hele hele geride de bıraktıklari varsa daha zor birgün varlarsa 10 gün yok batı da ki durumu bilmiyorum ama Doğu da sürekli böyle komşum vardı kizcagiz mahvoldu resmen allah sabır versin o meslek de olana da onların eşlerine de
Amin amin Allah hepsini korusun ve sabir versin.hayali bile kadar zor ki..eskiden anlamiyormusum ne zamanki boyle yakinildan biri kazandi o zaman hissettim

tatil günü de ne bayram izinleri yokki tatili olsun normal polisliğe geçişi oluyor ama hicbir özel harekat normal polisliğe geri dönmüyor . yoksa yanlış bakıyorlar bi suç işlediğinde özel harekattan atıldığı zaman ancak normal polisliğe dönüyorlar. doğru düzgün çalışmalrı yok benim hamileliğimde eşim sadece ilk 4 ay yanımdaydı sonrası yok . her mesleğin zorluğu var kahramanlık kolay değil
Eminim esinizle gurur duyuyorsunuzdur.gercekten cok zor.Allah yardimcilari olsun.

Back
X