Eşi Neofortil ve evicap kullananlar topluluğu

nme1005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
476
202
34
Kızlar merhabalar,
Eşimin sperm sayısında sorun yok ama sperm hareketliliğinde sorun var o yüzden doktor neofortil ve evicap olmak üzere 2 adet e-vitamini içerikli ilaç verdi bunun yanında keçi boynuzu pekmezi yiyor ve keçi boynuzu kürünün suyunu içiyor 1 ay oldu bunlara başlayalı 1 kutu ilaç bitirdi ikincisine başlayacak umarım işe yarar ve hamile kalabilirim. Kullanan arkadaşlar varsa bilgi rica ediyorum buyrun birbirimize hem destek hemde yardım edelim.

Merhaba benim eşim de evicap kullanıyor, iki ay oldu, ama yanında baya bir şey yedirip içiriyorum hangisi daha etkili bilemem

Opstravent diye bir takviye ilaca başladık bizde. Araştırdım içindekiler gayet işe yarar görünüyor inşaallah.. Günde 2 tane alıyor.

Eklentiler

• 2017-03-27-00-12-12.png
    2017-03-27-00-12-12.png
    344,5 KB · Görüntüleme: 1.829
Opstravent diye bir takviye ilaca başladık bizde. Araştırdım içindekiler gayet işe yarar görünüyor inşaallah.. Günde 2 tane alıyor.
Reçetesiz mi satılıyor, şuan iyi gidiyor sperm değerleri inşallah daha iyi olur

Toplamda 9 milyondu 37 milyona çıktı 1 ayda, ve sperm ilaçları 3 aya etki eder derler hani vücudun geri dönüşümü, bir sonraki teste vakit kalmadan gebe kalırım(kalırız :) inşallah

Toplamda 9 milyondu 37 milyona çıktı 1 ayda, ve sperm ilaçları 3 aya etki eder derler hani vücudun geri dönüşümü, bir sonraki teste vakit kalmadan gebe kalırım(kalırız :) inşallah
Çok iyiymiş canım ya maşallah. Bu evicap sadece e vitamini mi içeriyor?

Ben evicap dışında proxeed plus, infolic combi de içerdim. Pekmez, bal polen karışımı, keçiboynuzu kürü ve kuruyemiş de doğal takviyelerim
Ooo siz çok şey kullanıyormuşsunuz ben ilk mesajına hitaben sdece evicap la oldu sandım canm. Biz o hapla keçiboynuzu sadece. Morfolojiye bakmamışlar bizim spermiyogramda çok sinir oldum.

Kızlar zaten genelde içerikleri ayni gibi sanırım tipik e vitamini diye tahmin ediyorum henüz ikinci kutudayiz bende bu arada incir fındık ceviz halan da yediriyorum doktor 3 ay sonrası gel demiş bir ayimiz daha var umarım herşey normale dönmüştür diye umuyorum.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benimde eşimin sperm hareketliligi sorunumuz var varikoselden ameliyat oldu kasımda doktor hiçbir ilaç vermedi değerlerimiz %40 hareketli sizce yeterli mi normal hamilelik icin ne yapmam gerekiyor

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım benimde eşimin sperm hareketliligi sorunumuz var varikoselden ameliyat oldu kasımda doktor hiçbir ilaç vermedi değerlerimiz %40 hareketli sizce yeterli mi normal hamilelik icin ne yapmam gerekiyor
Valla cnm kimisinde yeterli oluyor kimisinde yetersiz, bizimde ℅68 hareketli ama 8 aydır henüz bebeğimiz olmadı eşim ilaçlara devam ediyor bende pazartesi yumurta kontrolü için doktora gidicem

Hadi ya daha düşüktü bizim 25 diye 40 çıktı ameliyat sonrası doktor yeterli demiş ama ilaçta vermemiş sayımız çok iyi 98 milyon hareketlilikte sıkıntımız var 2 senedir uğraşıyoruz moralim çok bozuluyor

merhaba kızlar. benim eşimdede sperm sayısı düşüklüğü var. yaklaşık üç aydır klomen ve evicap (bide başka bi ilaç ama hatırlayamadım ) kullanıyor. sayısısı 13 milyon çıkmıştı. bu ayda regl günüme on gün var ama birkaç gündür kasık bel ağrısı ve akıntım var. adetim çok düzenli olur ama geçen ay 28 inde olması gereken adetim 20 sinde oldu ve iki gün sürdü. bu ayda değişik hissediyorum kendimi. hep uykum var. şişkinlik ve gaz çok oluyor, özellikle sol kasığıma agrı giriyor. bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi ilk hamileleğim olacak ama buradaki çoğu arkadaş gibi acaba psikolojik belirtiler mi yaşamaya başladım :KK43: cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. sizce üç ayda artmışmıdır. hamile olabilirmiyim

İnşallah hamilesin dir canım Allah hepimize bu duyguyu yaşatsın bizimde harekette sorun var hiç ilaç kullanmıyoruz doktor vermedi ne yapacağımı bilmiyorum

X