Eşi Neofortil ve evicap kullananlar topluluğu

Kızlar eşim 10 milyondu morfoloji %4 idi.. aralık başından beri kullandı.. bu ay 156 milyon olmuş, morfoloji %40 oldu.. kullanmaya devam edin şakın pes etmeyin.. keçiboynuzu kürü her akşam mutlaka...umut olsun diyenyaIyorum..

Kızlar eşim 10 milyondu morfoloji %4 idi.. aralık başından beri kullandı.. bu ay 156 milyon olmuş, morfoloji %40 oldu.. kullanmaya devam edin şakın pes etmeyin.. keçiboynuzu kürü her akşam mutlaka...umut olsun diyenyaIyorum..
Canım sen nasıl yaptın keciboynuzu kurunu. Gerçekten umut oldu baya yükselmiş ne güzel bizde de olur umarım

Canım sen nasıl yaptın keciboynuzu kurunu. Gerçekten umut oldu baya yükselmiş ne güzel bizde de olur umarım
Neofortil, sabah akşam 1 tane.. keçiboynuzu kürü 3 tane kır içine kaynat, demlensin 5 dk içsin ılıkkken,her akşam mutlaka..biz kaynattıklarımızı atmadık, yarın da diğer günde kullandık..suyunu yeniledik..

merhaba kızlar. benim eşimdede sperm sayısı düşüklüğü var. yaklaşık üç aydır klomen ve evicap (bide başka bi ilaç ama hatırlayamadım ) kullanıyor. sayısısı 13 milyon çıkmıştı. bu ayda regl günüme on gün var ama birkaç gündür kasık bel ağrısı ve akıntım var. adetim çok düzenli olur ama geçen ay 28 inde olması gereken adetim 20 sinde oldu ve iki gün sürdü. bu ayda değişik hissediyorum kendimi. hep uykum var. şişkinlik ve gaz çok oluyor, özellikle sol kasığıma agrı giriyor. bunlar hamilelik belirtileri olabilirmi ilk hamileleğim olacak ama buradaki çoğu arkadaş gibi acaba psikolojik belirtiler mi yaşamaya başladım :KK43: cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. sizce üç ayda artmışmıdır. hamile olabilirmiyim
Canım ya canını sıkmak istemem ama aynı şeyler banada oldu çok istediğim için kendimi sartladim psikolojik olarak adetim gecikti 10 gün öncesinde bir sürü belirti yaşadım ama sonu hüsran oldu geldi kirmizilar inşallah tez zamanda verir mevlam :dua::dua:

Canım çok artmış maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim herkese nasip etsin bu ilacı doktor mu verdi size eşine hiç ilaç vermemiş kendimiz mi alsak diyorum

Evet doktor verdi, ya tüp ya da 6 ay ilaçlı tedavi demişti..hareketi tam hatırlamıyorum, ama ben de de sorunlar bakalım.. nasıl olcak yolumuz

Hmm tamam canım sağol insallah hepimiz güzel haberler aliriz

Kızlar merhaba ,
Eşim varikosel ameliyatı oldu. Doktor neofortil verdi ben yanında L arginine kullanıyorum keçi boynuzu pekmez sabah aksam yedirtiyorum. Birde aksamları havuç suyu sıkıyoruım.
Neofortil ile hamile kalan var mı ?

Merhaba tam olarak eşine neler kullandın hepsini yazarmısın arkadasım

kızlar son konuma bakarsanız sizede vesile olur inşAllah benim kullandıklarım❣ eşimde sperm hareket sorunu var

Eşim günde 2 defa (6ay süre verdi doktor-etkisini görmek istiyorsanız bekliceksiniz dedi-(kasımda başladı/Mayıs'ta hamile kaldım.)- gece yatarken keçi boynuzu kürü -sigarayı bıraktı-
Benim eşimde sigarayı bıraktı bende kür içiriyorum ilaçlarıda kullandırtıyorum umarım faydasını görürüz ameliyat olalı iki ay oldu kasımda test vericek

Kızlar merhabalar,
Eşimin sperm sayısında sorun yok ama sperm hareketliliğinde sorun var o yüzden doktor neofortil ve evicap olmak üzere 2 adet e-vitamini içerikli ilaç verdi bunun yanında keçi boynuzu pekmezi yiyor ve keçi boynuzu kürünün suyunu içiyor 1 ay oldu bunlara başlayalı 1 kutu ilaç bitirdi ikincisine başlayacak umarım işe yarar ve hamile kalabilirim. Kullanan arkadaşlar varsa bilgi rica ediyorum buyrun birbirimize hem destek hemde yardım edelim.
Merhaba,
Hamile kaldın mı ?

merhaba arkadaşlar ben daha forumda yeniyim.. benimd eşimin morfolojisi 2 ve sayı ve hareketliliği düşüktü.. bende de pko var.. Şuan tedavi görüyoruz.. Ben Eşime izmirde bir aktara tahlillerini yollayıp özel 2 macun yaptırdım yanında birde vitamin ve bitkisel hap yolladılar.. 3 ay kullanacak.. bir aylık kullanımı bittiğinde test yaptırmamız gerekti.. akat morfolojiye baktırmadık.. ama diğer değerleri 2 katına çıkmıştı.. Bize o kadar moral olduki anlatamam.. Şimdi doktor takviye olarak EMODEKS yazdı 2 ay bitinde tekrar baktıracağız değerler ne durumda diye.. Benimde tedavime bu ay başlanacak.. yumurtam oluşmuyor :KK43: İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz

merhaba arkadaşlar ben daha forumda yeniyim.. benimd eşimin morfolojisi 2 ve sayı ve hareketliliği düşüktü.. bende de pko var.. Şuan tedavi görüyoruz.. Ben Eşime izmirde bir aktara tahlillerini yollayıp özel 2 macun yaptırdım yanında birde vitamin ve bitkisel hap yolladılar.. 3 ay kullanacak.. bir aylık kullanımı bittiğinde test yaptırmamız gerekti.. akat morfolojiye baktırmadık.. ama diğer değerleri 2 katına çıkmıştı.. Bize o kadar moral olduki anlatamam.. Şimdi doktor takviye olarak EMODEKS yazdı 2 ay bitinde tekrar baktıracağız değerler ne durumda diye.. Benimde tedavime bu ay başlanacak.. yumurtam oluşmuyor :KK43: İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz
olaşırken mesajınızı gördüm İzmir’deki aktarın ismi nedir rica etsem söyler misinizin

X