Erkek İnfertilitesi Morfoloji sorunu olanlar!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet moral önemli canm mecbur yine toparlanp yine başlıcaz ama işte 2.5 yıl oldu etrafımdakiler inan 2.ye hamile şu an. Bi kuzenimle aynı dönemde evlendim bide o çok kilolo yüz kilo üzerinde yumurta tembelliği vardı onda pek adet de olmazdı ama 1 yılın sonunda hamile kaldı bebeği 1 yaşını geçti. Geçen msj atms bana canm ben 2.ye hamileym hiç istemydm nasl oldu anlamdm diye mesaj atms bana. Wala kelimeler boğazımda düğümlendi çok kötü oldum bende de hiç sorun yok doktor yumurtlarn mükkemel calsyo ben böyle yumurta görmedim daha diyo tüm doktorlar ama gel gör ki senin sorunun yokken hamile kalablysn varlık içinde yokluk zoruma gidiyor neden diye sorguluyrm artk görümcem bnden sonra evlendi kızı 1 yaşını geçti eltim benden sonra geldi bebeği 6 aylık kucagnda şu an. Ortanca eltim ikiz doğurdu. Büyük eltim 35 yaşında 3.yu doğurdu geçenlerde. Benden sonraevlenen 3 kuzenm doğurdu birinin ikiz. Wala taş olsa çatlardı rabbim sınıyor da sınıyor psikolojim iyi degl gerçekten yaşamaktan zevk almıyorm
Tam seni etiket yapcaktım yazmışsın cnm

Canım inan bizde bu ay tam tamina yakın cevremizden 6 tane gebelik haberi aldık onlar adına seviniyor insan ama bi yandan da bizde neden yok diye üzülüyor. Seni cok iyi anlıyorum. Bizden sonra evlenen arkadaslarımızın hepsi bu ay içinde gebe kaldı biz şok olduk eşimle. İnsan ondan da etkileniyor. İşte düşünmedikleri için tutuyor bence beklemedikleri için. Mesela eşimin kuzeninde yumurtlama sorunu vardı çatlatma iğnesi kullanıyordu sonra kullanmamaya başladı ve biz aynı anda gebelik düşünmeye başlamıstık onun çatlama sorunu vardı olmuyordu ben dede sorun yok. Ama o gebe kaldı üzülmim die bana da söylemedi ben baskasından duydum. Sonra dediki artık ilacı kullanmamaya başlamıs olursa olur olmazsa olmaz mantıgına girmiş. Bunun üstüne 5 yakın arkadasımızın da gebelik haberini aldık. Ben artık saldım ya bak adetim yine gecikti 3. Gün sabah test yaptım tek çizgi. Bari adetim gecikmesin heveslenmim diyorum tek çizgi olmasına ragmen hala adet olmadıgım için acaba mı diyorum ama asırı sancım var ve adet sancısı bu biliyorum bugun yarın olcam. Amabile bile yine de olunca bi üzülüyor insan. Tekra
Anlyrm seni canl evlenen herkes en geç 6 aya kadar hamilekaldı benm çevremde. Çünkü kafaya takma yok dert etmek yok o yüzden oluyor. Biz çok taktgmzdan olmyo desem de bunun bide tıbbi boyutu morfoloji sıfır gerçeği var. Düşünmeden edemyrm maalesf bunu. O yüzden buna baglyrm. Yani bir sorun var sperm yumurtayı döllemyo o noktada bir problem var ama kimse bulamyo çözüm üretemyo. yumurta takibi yapyrm ben büyüüp catlyo. Tek sorun sperm benm düşüncem bu

Amin kuzum inşallah. Dna hasar testi yaptrcam artk şu hastahaneler bi düzelsin ne kadar saçma bi zamana denk geldik ya önceden olsaydı şimdi böyle bi derdimiz olmayacaktı😞
Hiç doğal yolla gebeliğin oldu mu?

Kızlar benimde eşimin morfolojisi 0 maalesef 😞 evliliğimin 3. Yılındayım yaklaşık 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz kullanmadığımız ürün kalmadı bu süreçte. Proxeed , evicap , saraçoğlunun kürleri, arı sütü polen , macunlar, e vitamini solgar ın , progeny m , keçi boynuzu kürü , çakşır otu yanii aklınıza nee gelirse kullandık. Hatta 2 tüp bebek denemem de maalesef negatif 😞 ağustos ayında 3. Tedaviye başlicam allah ın izniyle . Yani artık

Bu arada ben hsg çektirdim yumurta rezervim çok iyi hiç bir sorun yok çok şükür 🙏

Kızlar benimde eşimin morfolojisi 0 maalesef 😞 evliliğimin 3. Yılındayım yaklaşık 2 yıldır bebek için uğraşıyoruz kullanmadığımız ürün kalmadı bu süreçte. Proxeed , evicap , saraçoğlunun kürleri, arı sütü polen , macunlar, e vitamini solgar ın , progeny m , keçi boynuzu kürü , çakşır otu yanii aklınıza nee gelirse kullandık. Hatta 2 tüp bebek denemem de maalesef negatif 😞 ağustos ayında 3. Tedaviye başlicam allah ın izniyle . Yani artık
aslında tüp bebekte morfolojinin 0 olması cok etkilememeli bence çünkü zaten milyonlarca spermden en iyisini seçiyorlar diye biliyorum fakat burda önemli olan hastanenin lab. diye okumuştum

Vazgecme cnm. Ben internetten biriyle tanıstım onunda eşinin morfoloji sorunu varmıs ve tüp bebekle tutmus ikizlerine hamileymiş. Allah vereceği zamanı biliyor bence vazgeçme. Biz de hala deniyoruz. Hazirnda testler yenilencek. Bakalım dna hasarına bakılcak umarım tüp bebeği engellicek bişey yoktur. Sizin dna hasar testi yapıldi mı?

Cnm morfoloji iyi demekli bence satı ve hareketlilik daha kolay çözülebilir bi problem mesele benim arkadasımın eşinin sayısı düşüktü arı sütü kullandılar insnılmaz yükseldi. Bilindik biyerden orjinal arı sütü al günde bir kez pipet yardımıyla eşin dil altına 1 damla koyup emsin onu. Bayagı etki ediyor gercekten. Ben de pal polen arı sütü karışımı aldım bir de onu denicem.
Merhaba benim eşimde de hareket sorunu var yaklaşık üç haftadır saf arı sütü kullanıyoruz dil altından.Acaba hıza da etkisi var mı?Bilginiz var mı acaba?

Merhaba benim eşimde de hareket sorunu var yaklaşık üç haftadır saf arı sütü kullanıyoruz dil altından.Acaba hıza da etkisi var mı?Bilginiz var mı acaba?
Arı sütü sperm e cok iyi geliyor diye biliyorum kullanmakta sakınca yok bence sonucta vucudada cok faydalı bişey denemekten zarar gelmez. Bi önerim daha olcak güvendiğiniz bir balcıdan arı sütü+bal+polen karışımı alıp sabah aksam 1 tatlı kaşığı yiyebilir. Biz normal hayatımızda da yiyoruz. Sperm ede iyi geliyor. Keçi boynuzu kürü de yapabilirsin aynı zamanda

Arı sütü sperm e cok iyi geliyor diye biliyorum kullanmakta sakınca yok bence sonucta vucudada cok faydalı bişey denemekten zarar gelmez. Bi önerim daha olcak güvendiğiniz bir balcıdan arı sütü+bal+polen karışımı alıp sabah aksam 1 tatlı kaşığı yiyebilir. Biz normal hayatımızda da yiyoruz. Sperm ede iyi geliyor. Keçi boynuzu kürü de yapabilirsin aynı zamanda
Poleni de yoğurtla karıştırıp yiyoruz.Ama dediğiniz gibi karışımı da bir araştırmak lazım.Keciboynuzunu soğuk sıkım özü olarak yiyor sabah akşam.Kürü bir süre denedik sonra bıktı.İçiremedim

Poleni de yoğurtla karıştırıp yiyoruz.Ama dediğiniz gibi karışımı da bir araştırmak lazım.Keciboynuzunu soğuk sıkım özü olarak yiyor sabah akşam.Kürü bir süre denedik sonra bıktı.İçiremedim
Polen de yiyorsa karışıma gerek yok bence o zaman arı sütü de tüketiyormuş zaten.

X