Bence kesinlikle çinko takviyesi de önemli. Baya araştırdım çinko, d vitamini çok etkiliymiş spermlerde.Benim eşimin de %1 Çakşır kökü tek mi kullandınız
Evet bende duymuştum teşekkür ederimBence kesinlikle çinko takviyesi de önemli. Baya araştırdım çinko, d vitamini çok etkiliymiş spermlerde.
Bence kesinlikle çinko takviyesi de önemli. Baya araştırdım çinko, d vitamini çok etkiliymiş spermlerde.
Sizin eşinizin değerleri ne kadardiÇinko vardı , d vitamini yoktu fakat biz yine de aldık. Doktora sorduk ilaç değil vitamin takviyesi olduğu için bir sorun olmaz fazlasını vücut atar zaten dediği için kullandık.
Çinko vardı , d vitamini yoktu fakat biz yine de aldık. Doktora sorduk ilaç değil vitamin takviyesi olduğu için bir sorun olmaz fazlasını vücut atar zaten dediği için kullandık.
Daha sonra böyle oldu.Eki Görüntüle 2657745
Takviye bir ilaç. Üroloji doktoru yazmıştı.çok iyi değişmiş canım ya ben de iki hafta olacak çakşır içiriyorum bir de promotil aldım yanına sizin ilacı ilk kez duydum bize hiçbir dr klomen yazmadı onu neden yazdılar acaba
Takviye bir ilaç. Üroloji doktoru yazmıştı.
İnşallah en kısa zamanda düzelir.sağol canım bugün fazladan çinko içirdim evde vardı d vit başlatayım yine
Bizde çakşır suyu kullandık birde varikosel var dediler 1,derecedeBizim de ileri hızımız düşüktü ve sayı azdı. İlk ay doktor InfIX diye bir ilaç ve Klomen verdi eşime. Fakat onun yanında biz çinko hapı ve d vitamini hapı aldık ayrıca. Aktara da macun yaptırdık. İkinci ay bunların yani sıra çakşır kökü suyu da kullandı ve çok şükür 2. Ayın sonunda hem sayı hem ileri hız düzeldi.
İnşallah en kısa zamanda düzelir.
CANIM BU INFLIX DİYE BİR İLAÇ BULAMIYORUM BEN ADI TAM OLARAK BU MU RESİM ATABİLMEN MÜMKÜN MÜ
TEŞEKKÜRLER CANIM İÇERİĞİNE ULAŞAMADIM AMA ETKİLİ BİR TESTESTERON DÜZENLEYİCİYMİŞ
Mrb canm son durumunuz ne oldu gebelik sagladınz mı bnm eşiminde sonuçlarda hareketlilik az çıktı sayı çok ama hareket az yavaş ve hızlı hareket eden %31 toplamda szce nasıl sayıda 81 milyon ama doktorum tekrar test vermesini istedi aşılama yapmak gerekeblr dedi. Birde ilişkiden snra sabaha kadar kalkmamayı denediniz mi hiç.
Evet denedim sabaha kadar kalkmamayı. Bu ay rahim filmi çekildim. Bu ay düzeldi zaten eşimin değerleri. Bakalım bat 18 temmuz inşallah olmuştur. Doktorun dediği günlerde oldu ilişki. Yumurta takibi yaptırdık bakalım hayırlısı. Spermde sorun olunca hergün ilişki önermiyorlarMrb canm son durumunuz ne oldu gebelik sagladınz mı bnm eşiminde sonuçlarda hareketlilik az çıktı sayı çok ama hareket az yavaş ve hızlı hareket eden %31 toplamda szce nasıl sayıda 81 milyon ama doktorum tekrar test vermesini istedi aşılama yapmak gerekeblr dedi. Birde ilişkiden snra sabaha kadar kalkmamayı denediniz mi hiç.
Anladm canm olur inşllh hayırlısı ile korkuyrm sence bzm değerler çok skntılı mı yumurta takibi ile olur mu acaba bnm yumurtlama çok geç oluyor yumurtalıklarmda iyiymş. Sadece eşimn değerleri düzeltmemiz lazm. Bn hiç sabaha kadar durmadım hatta en fazla yarım saat yatardım kalkardm hep hızının az olduğunu öğrenince onu denemeyi düşünyrm bu sefer kalkmıcam. Anlaşılan yavaş ulaşıyorlar yumurtaya ve Bn hiç ulaşmasına izin vermemşm anlaşılanEvet denedim sabaha kadar kalkmamayı. Bu ay rahim filmi çekildim. Bu ay düzeldi zaten eşimin değerleri. Bakalım bat 18 temmuz inşallah olmuştur. Doktorun dediği günlerde oldu ilişki. Yumurta takibi yaptırdık bakalım hayırlısı. Spermde sorun olunca hergün ilişki önermiyorlar
Anladm canm olur inşllh hayırlısı ile korkuyrm sence bzm değerler çok skntılı mı yumurta takibi ile olur mu acaba bnm yumurtlama çok geç oluyor yumurtalıklarmda iyiymş. Sadece eşimn değerleri düzeltmemiz lazm. Bn hiç sabaha kadar durmadım hatta en fazla yarım saat yatardım kalkardm hep hızının az olduğunu öğrenince onu denemeyi düşünyrm bu sefer kalkmıcam. Anlaşılan yavaş ulaşıyorlar yumurtaya ve Bn hiç ulaşmasına izin vermemşm anlaşılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?