Gebeliğe Hazırlık Eşi ileri hızı düşük olupta hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kumelenme icin nasil bi tedavi oluyo acaba biliyor musun? Bize verdigi ilac kumelenmeye fayda etmemis ama sayi artmis

size hangi ilacı yazmıştı?? Canım erkek infertilitesi bölümünde vardı bu konu galiba oraya bir bak sen ben pek bilmiyorum ama bilen vardır mutlaka istersen instagramda murat mermerkaya ya sor cevap yazıyor

Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum zor geçti galiba geçmiş olsun cnm

Sağol canım evet bugün iyi değildi günüm :) ben de senden haber bekliyorum yaptırdığın tedaviden haberdar et canım beni de senin eşinin değerleriyle nerdeyse aynı bizimki çünkü..inşallah sonuç alırsın bu tedaviden ..

size hangi ilacı yazmıştı?? Canım erkek infertilitesi bölümünde vardı bu konu galiba oraya bir bak sen ben pek bilmiyorum ama bilen vardır mutlaka istersen instagramda murat mermerkaya ya sor cevap yazıyor
İmpryl kullanmisti simdi maxiper diye bi ilaca gectik hayirlisi. Tamam bi bakayim dedigin hesaba. Sagol cnm

Merhabalar ben 40 yasında ve 6 aylık evliyim ve cok sukur hamileyim bende sorun yoktu sadece tiplere baktırmadım acık mı kapalı mı diye onun dısında saglıklıydım esıme sperm hareketliliği ve morfolojısınde sorun cıktı Dr en az 6 ay tedavı sart dedi ama esım tedaviye baslayamadı dırekt tup bebek denedik tam embriyo nakli olacagım gun sokaga cıkma yasagı ilan edildi ve benım hayallerim suya dustu pandemıden dolayı hastane embriyo naklini bırkac ay dondurdu bu sırada bende bos durmadım ahcc dıye bagısıklık guclendıren bır ılac kullandım esıme de kecı boynuzu kuru uyguladım ve e vitamini ıcırdım e vitamini I arada kendimde ıctım ama bende sivilce yapınca ben bıraktım toplam 15 gun uyguladık esımın kurunu ve Dr aradı embriyo nakli ıcın ızın cıktı adetının ıkıncı gunu gel diye bende adet olmayı beklemeye basladım beklıyorum beklıyorum. Olmuyorum heralde gecıktı bu ay diyorum sonra dayanamayıp gebelık testı yaptım ve anında cıft cızgı yı gordum coook mutluyum kecıboynuzu ve e vitamini bızde etkili oldu saracoglu un dedıgı gıbı yaptım tarifi bırde arada zeytınyag India beklettıgım inciri yedirdim esıme hergun yemedi unuttuk ve tadını sevmedıgı ıcın cok zorlamadım 2 gunde bır

Kızlar 1 senedir istiyoruz artık er ay umutlanıyoruz ama olmuyor ileri hızı yükseltmek icin neler denediniz ??
Bizim de ileri hızımız düşüktü ve sayı azdı. İlk ay doktor InfIX diye bir ilaç ve Klomen verdi eşime. Fakat onun yanında biz çinko hapı ve d vitamini hapı aldık ayrıca. Aktara da macun yaptırdık. İkinci ay bunların yani sıra çakşır kökü suyu da kullandı ve çok şükür 2. Ayın sonunda hem sayı hem ileri hız düzeldi.

Benim eşimin de %1 Çakşır kökü tek mi kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…