Clife macunu kullandın mı hiç cok olumlu sonuç alan var canım bir bak istersen2-3 farketmeyebilir cunku yumurtaliklarin durumuna gore ilaca baslaman gereken gunu soyler zaten sana. Evet bence pko var
Pek inanmiyorum oyle macunlara ben ya. Doktor da gerekli bulmuyorum demistiClife macunu kullandın mı hiç cok olumlu sonuç alan var canım bir bak istersen
Benim arkadaşımda pco var kullanıyorPek inanmiyorum oyle macunlara ben ya. Doktor da gerekli bulmuyorum demisti
Kumelenme icin nasil bi tedavi oluyo acaba biliyor musun? Bize verdigi ilac kumelenmeye fayda etmemis ama sayi artmistamam canım kümelenme varmış sizde tedavi olacaksınız sizin sayı hız sorunu değil onlar iyi görünüyor
Cunku gecmiste hayit ve incir de kullanmistim degerlerimi alt ust ettiler bi daha ilac harici bisey kullanmiyorumBenim arkadaşımda pco var kullanıyor
Kumelenme icin nasil bi tedavi oluyo acaba biliyor musun? Bize verdigi ilac kumelenmeye fayda etmemis ama sayi artmis
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum zor geçti galiba geçmiş olsun cnm
Aynen inşallah çok heyecanlıyımSağol canım evet bugün iyi değildi günüm :) ben de senden haber bekliyorum yaptırdığın tedaviden haberdar et canım beni de senin eşinin değerleriyle nerdeyse aynı bizimki çünkü..inşallah sonuç alırsın bu tedaviden ..
Doğru insandan insana değişiyor kimisine iyi geliyorCunku gecmiste hayit ve incir de kullanmistim degerlerimi alt ust ettiler bi daha ilac harici bisey kullanmiyorum
İmpryl kullanmisti simdi maxiper diye bi ilaca gectik hayirlisi. Tamam bi bakayim dedigin hesaba. Sagol cnmsize hangi ilacı yazmıştı?? Canım erkek infertilitesi bölümünde vardı bu konu galiba oraya bir bak sen ben pek bilmiyorum ama bilen vardır mutlaka istersen instagramda murat mermerkaya ya sor cevap yazıyor
Günaydın kızlar ben doktora gittim ama yokmuş 15 gün
Doktorum çünkü takviyesi vermişti doktor bir de keçiboynuzu ve havuç tukettiriyordu.Kızlar 1 senedir istiyoruz artık er ay umutlanıyoruz ama olmuyor ileri hızı yükseltmek icin neler denediniz ??
çinko mu?Doktorum çünkü takviyesi vermişti doktor bir de keçiboynuzu ve havuç tukettiriyordu.
Aynen vardır herşey de bir hayırüzülme canım iyi beslen yürüyüş yap bu arada sen de
Bizede 3 aylık vitamin vermişlerdi onun icinde vardır çinko magnezyum vsçinko mu?
Evet çinkoçinko mu?
Bizim de ileri hızımız düşüktü ve sayı azdı. İlk ay doktor InfIX diye bir ilaç ve Klomen verdi eşime. Fakat onun yanında biz çinko hapı ve d vitamini hapı aldık ayrıca. Aktara da macun yaptırdık. İkinci ay bunların yani sıra çakşır kökü suyu da kullandı ve çok şükür 2. Ayın sonunda hem sayı hem ileri hız düzeldi.Kızlar 1 senedir istiyoruz artık er ay umutlanıyoruz ama olmuyor ileri hızı yükseltmek icin neler denediniz ??
Benim eşimin de %1 Çakşır kökü tek mi kullandınızBenim eşimin de düşüktü %1’di 4’e çıkınca hamile kaldım. Ama benim de hormonal sorunlarım vardı sperm yavaşlığı engel miydi o yüzden emin değilim. Ama tavsiye isterseniz çakşır kökü suyu aldım aktardan 1 ayda sayıyı da hızı da arttırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?