- 18 Şubat 2019
- 3.935
- 4.854
- 133
Hemen hemen aynı şeyleri söylemişler bu doktorlardan çektiğimiz kadar kimseden çekmedik sanırım her kafadan farklı bir ses cıkıyor ben perşembe günü kadın doğum doktoruna gidicem direk söyleyeceğim aşılama mı yaparsın klomenmi başlarsın artık ne olacak sa olsun, ☺
Benim arkadaşım da Zeynep kamile gidiyor çok memnun kendisi oradaki doktorlardan tabi hamile kendisiAynen öyle buralarda daha çok şey öğrendim ...Ben de Zeynep kamile gideceğim ...
Benim arkadaşım da Zeynep kamile gidiyor çok memnun kendisi oradaki doktorlardan tabi hamile kendisi☺
İnşallah sende fayda görürsün en kısa sürede canım bebişleri kucağımıza alırızBurada yazıştığım başka biri de aynı şeyi söyledi testleri de yapıyorlarmış gitmekte fayda var..
İnşallah sende fayda görürsün en kısa sürede canım bebişleri kucağımıza alırız
İnşallah o günü görelimmmAy inşallah canım ilk hamile kalan ayağını sürüsün topiğe
İnşallah o günü görelimmm
bu arada arkadaşın hangi dr dan memnun zeynep kamilde ben jinekolojiye de gitmeliymişim dün öyle dediler smear falan başka şeyler de yapacaklar iyi bir dr ismi verirsen sevinirim özelden de atabilirsin burdan yazılmıyorsa..İnşallah o günü görelimmm
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın inşallah bende gittim doktora adetin 3.günü tedavi yapılacak inşallah ben sorarım arkadaşıma sana özelden de atarım canımgünaydın canım nasılsın...Ben dün araştırmaya gidip kan verdim pıhtılaşma kromozom amh hepsine baktırmak için ürolog buldum instada dedi ki eşinin değerleri iyi sperm dna hasarı olabilir ona da o testi yaptırıcam
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın inşallah bende gittim doktora adetin 3.günü tedavi yapılacak inşallah ben sorarım arkadaşıma sana özelden de atarım canım
Sanırım aşılama yapacakSelam canım yumurta takibi mi yaptıracaksın?? 3. günü gitmişken hormonlarına da baktır istersen..
Sanırım aşılama yapacak☺ hormon testim vardı gösterdim eski dedi bu test tekrarlayacak galiba
İnşallah yaahadi hayırlısı canım inşallah ilk denemede tutar :)
İnşallah yaa
Malesef henüz adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum sen naptıncanım naptın gittin mi?
Malesef henüz adet olmadım sabırsızlıkla bekliyorum sen naptın
Ay inşallah canım ya hayırlısını nasip etsin Rabbım nasıl bir tedavi yöntemi yapacak merak icerisindeyimadet oldum perşembe smear vermeye gidicem...adetin gecikir de inş test yaparsın
Canım naptın smear testini yaptırdın mı? Ben an itibariyle adet oldum da cuma günü gidicem doktora inşallahadet oldum perşembe smear vermeye gidicem...adetin gecikir de inş test yaparsın
Kızlar 1 senedir istiyoruz artık er ay umutlanıyoruz ama olmuyor ileri hızı yükseltmek icin neler denediniz ??
Selam bizde de hiz sorunu var. 3 ay vitamin kullandik olmadi. Sonra baska vitamine gectik. Sperm hizinda da bi degisiklik olmamis malesef.Bende bir sorun olmadığını söyledi hep drlar bir doktor yumurta tembelliğin var demişti ...Benimde eşim ilk devlet hastanesine gitti sonuç kötüydü tüp dedi dr sonra istanbula taşındık dedim bi başkasına da görün gitti dr özel lab da yaptırdı testi fena değil dedi olur dedi proxeed verdi benim eşim de doğru düzgün kullanmadı..tekrar gittiğinde test kötü çıktı vitamine rağmen değer düşünce varikosel değerlerinde oynama yapıyor deyip ameliyat yapalım dedi 1 yıl önce yaptı ameliyattan sonraki 6. ayda değerler gayet iyiydi geçen ay gene gidecekti koronadan gidemedi...bu arada sigarayı da bıraktı 6 ay oldu...ama ben her şey iyiyken olmamasını araştırıp dna hasarı olabileceğini düşünüyorum...o testi de yaptıracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?