• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi ileri hızı düşük olupta hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E

Evet kalp atışı duyulmadı boş gebelik dedi doktor bebek yok kese var ama 8 haftalık pazartesi günü gidicem 😥😥😥
ah kuzum ya çok üzücü o durumlar benim de bir düşüğüm var.. sevinci kursağında bırakır.. ama şöyle düşün gebe kalabiliyorsun sıkıntı yok tekrar olma olasılığı yükseldi şimdi..

İnşallah rabbim herkese sağlıklı bir gebelik nasip etsin çok zor😥😔

üzülme sen aşılamaya başlayacağın zaman olmuştun sanki şimdi düşükten sonra 40 gün sonra tekrar adet olup muayene olacaksın sonra tekrar denemeye başlıyorsun bu sefer aşılamayla dene istersen...malum spermlerde sıkıntı olunca bu sonuçlarla uğraşıyoruz...ben artık aşılama ve tüp aşamasına geçtim..

üzülme sen aşılamaya başlayacağın zaman olmuştun sanki şimdi düşükten sonra 40 gün sonra tekrar adet olup muayene olacaksın sonra tekrar denemeye başlıyorsun bu sefer aşılamayla dene istersen...malum spermlerde sıkıntı olunca bu sonuçlarla uğraşıyoruz...ben artık aşılama ve tüp aşamasına geçtim..
Merhaba canım nasılsın ne durumdasıın şuan

Keçiboynuzu kaynattım her akşam yatmadan önce içti ve proxeed plus kullandı yukseldi ileri hareket aşırı duusuktu suan henüz hamile değilim ama yeni yukseldi değerleri eşimin

geçmiş olsun canım tiroid engelliyor hamileleği o yüzden olmamış olabilir düzelir ilaçlarla pko nasıl çıktı nerden anladılar?
Vajinal muayene de cıktı aslında daha öncede bu şekilde muayene olmuştum ama gep temiz deyip geçiştirmişler sanırım 🙄 tiroid sınırda olduğu için ilaç vermedi doktor takip gerekli şuanlık vitamin yazdı ve yumurtlamanın sağlıklı olması icin Bir vitamin verdi

Kansızlkta varmış

sıkıntılı bir durum yok o zaman korkma pko olması da kötü değil tüp bebek yaparsan avantajlı olursun iyiyi düşün... hangi vitamini verdi peki özelden de atabilirsin buradan sorun olursa merak ettim ...kan ilacı verdi mi ben demir ester c almıştım üç ay içtim ama dr vermedi ben kafama göre ferritinim düşük diye almıştım..

Back
X