Neden karıştırdı ? Kaşık çatal falan mı atıyorsunuz bilmeden ? Neyine uzuldunuz ?Yok yok hurdacılik değil evde attığım çöpü karıştırması cok üzdü
Eşim değide kayınvalidem ben her çöpü dökmeye gittiğimde arkamdan oda dökme bahanesiyle gidip elinde sopayla karıştırıyor çöp konteynerinı bi defa komşum söyledi takip ettim gerçekten öyle yapıyorEsi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
Evet kardeşim evet anlıyorum zor kimbilir neler cektiginizi ayneeeen sabrediyorum alttan alıyorum fakat cinlerjm tepeme geliyo harikasın aynen öyle yapicam bu bir ders oldu geberivericek olsam dahi az önce de bir arkadaşa yazdım yinede o görmeden ativericimBabamda aynı böyle yıllardır. Dışardan mı yedık neyi çöpe attık hep takıp eder. Dolabı açar çürüyen bısey varsa kıyamet koparır. O yüzden ondsn önce sen takipte kalıp o yokken çöpü evden tamamen cıkartıcaksın. Huy değişmiyor
Eşim değide kayınvalidem ben her çöpü dökmeye gittiğimde arkamdan oda dökme bahanesiyle gidip elinde sopayla karıştırıyor çöp konteynerinı bi defa komşum söyledi takip ettim gerçekten öyle yapıyor
Hasta bu adam. Tedavi olması şart.Sanırım israf ettiğimi düşündü fakat attığım şey dolapta boceklenen bir tarhanaydi yemelimiydik yaticak yerin yok bile dedi şaşırdım üzüldüm
Benim rahmetli babam da, evin çöpünü didik didik karıştırdı. Genç kızken pedlerimizi görmesin diye, iki üç poşete sarar cantamiza koyar, dışarı çıkınca gördüğümüz ilk çöpe atardık. Evlendikten sonra baktım eşim de karıştırıyor.ilk başlarda çok ağladım, çok kavgasını yaptım. Ama düzelmiyor. Ben bazen diyorum. Çöpten hazine çıkarma işin bittiyse çöpü atacağım diye, onada kızıyor.Esi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
Gercekten pişirip verseydınız ziyan olmazdıPişirip vereydin önüne
Benim rahmetli babam da, evin çöpünü didik didik karıştırdı. Genç kızken pedlerimizi görmesin diye, iki üç poşete sarar cantamiza koyar, dışarı çıkınca gördüğümüz ilk çöpe atardık. Evlendikten sonra baktım eşim de karıştırıyor.ilk başlarda çok ağladım, çok kavgasını yaptım. Ama düzelmiyor. Ben bazen diyorum. Çöpten hazine çıkarma işin bittiyse çöpü atacağım diye, onada kızıyor.
Insallah değildir düzelir diye düşünüyorumHasta bu adam. Tedavi olması şart.
Evet arkadaşlar kırıldım şok oldum ama akışa bırakıp düzeleceğini düşünüp dua edip fazla üstüne gitmeme kararı aldım özürdiledi zamana bırakıyorum tekrar lama olacakmı kendisine güzel bir dil ile anlattım tekrar tekrar özürdilerim dedi bakalımEsi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
Birdaha tekrar lar iseGercekten pişirip verseydınız ziyan olmazdı
Bir arkadaşın dediği gibi o görmeden aticaz bundan sonra ve zamana bırakıyorum özür diledi biraz gozlemlicem merhametli sabırlıyım kızdım fazlaca kırıldım sok oldum bakalim tekrar olacakmı insallah tekrarı olmaz üzücü
Bunada şükür be arkadaşlar dusundumde kimbilir daha nelere sabreden neler yaşayan daha zor şeylere göğüs geren nice kadınlarımız vardır tesekkur ederim yorumlarınızaEsi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
Ne rahatsızlığı bir evin herşeyi çöpünden belli oluyor oda merağından karıştırıyor. Eve ne girip çıkmış oğlunun paralarını nasıl yiyorum gibi gibiEvet kardeşim evet anlıyorum zor kimbilir neler cektiginizi ayneeeen sabrediyorum alttan alıyorum fakat cinlerjm tepeme geliyo harikasın aynen öyle yapicam bu bir ders oldu geberivericek olsam dahi az önce de bir arkadaşa yazdım yinede o görmeden ativericim
evet ya niye yapıyorlar böyle aliniyoruz üstümüze ama bu yapan kişinin içsel dürtüsü bir rahatsızlık galiba
Olabilir eveeet yaaaaNe rahatsızlığı bir evin herşeyi çöpünden belli oluyor oda merağından karıştırıyor. Eve ne girip çıkmış oğlunun paralarını nasıl yiyorum gibi gibi
Çöpe bakacak raddeye gelmedi bir anlık bakmış ve bana denk geldi hickimse dört dörtlük değildir.hurra eliyle karıştırdığıni gözümle görmüş olabilirim fazlaca yanilip anlamadan yargı yapmasan keşke yaşayan bilir 1 kg kadar vardı kilerde idi buzlukta buzdolabinda değildi rengi siyaha dönmüş kokusu kötüydü olamazmı bendemi hata busene fazlaca sicakti olabilir hersey hayatta sadece bunu yaşayan arkadaşlar varmi ne hissetti diyerek sormak istedim özgür hür iradem ile ki bircok arkadas yasiyomus rahatsizlik seklinde kadın kadına destek olsa keşke degilmi ve istafi bende sevmem ayrıca ozur diledi esim tekrari da olmadi olsaydı rahatsizligimi var diyerek daha fazla uzulebilirdim insanlik haliAdam normalde cimri değilmiş. Demek ki israfı sevmiyor ve çöpe bakacak raddeye geldiyse çok fazla israf ediyor olabilirsin. Bence biraz abartarak ve yanlı anlatmışsın doğal olarak. Çöpü hurra elleriyle karıştırdığını sanmıyorum bakıp görmüştür yanılıyor muyum? Tarhana ne kadar fazlaydı ki buzdolabında bozulacak kadar drdu? Kolay kolay bozulacak bir şey de değil.
Sen bana niye bu kadar parladın ki başka Bi bakış açısıyla seni rahatlatmaya çalışmıştım aslında. Erkekler alınan şey ziyan olunca söylerler biz de olsak söyleriz sürekli olmadıkça idare edilir. Cimri değil demişsin çünkü buna istinaden daha olumlu Bi yorum yaptım. İlla kocanı gömmemizi istiyorsan gömeriz canın sağolsun bu çöpçü adamı hemen boşa madem.Çöpe bakacak raddeye gelmedi bir anlık bakmış ve bana denk geldi hickimse dört dörtlük değildir.hurra eliyle karıştırdığıni gözümle görmüş olabilirim fazlaca yanilip anlamadan yargı yapmasan keşke yaşayan bilir 1 kg kadar vardı kilerde idi buzlukta buzdolabinda değildi rengi siyaha dönmüş kokusu kötüydü olamazmı bendemi hata busene fazlaca sicakti olabilir hersey hayatta sadece bunu yaşayan arkadaşlar varmi ne hissetti diyerek sormak istedim özgür hür iradem ile ki bircok arkadas yasiyomus rahatsizlik seklinde kadın kadına destek olsa keşke degilmi ve istafi bende sevmem ayrıca ozur diledi esim tekrari da olmadi olsaydı rahatsizligimi var diyerek daha fazla uzulebilirdim insanlik hali