Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle hareketler hakaretler cok kiriyo beni arkadaşlar sagolun yorumlarıniz için insan susuyo içine atiyo ama bazende kime ne anlatacak güvende kalmadi kimsede dinlemez bende buraya yazmak istedim içimden geldiEşimin attığım çöpleri karıştırıp surat asması çok kırıcı yaşayan varmi arkadaşlar?
Niye susuyorsunuz?Böyle hareketler hakaretler cok kiriyo beni arkadaşlar sagolun yorumlarıniz için insan susuyo içine atiyo ama bazende kime ne anlatacak güvende kalmadi kimsede dinlemez bende buraya yazmak istedim içimden geldi
Genelde ona gostermezdim aniden görünce ve bazen de abartıp buyutuyo herseyieşiniz hep mi böyle ilk defa mı yaptı? çok enteresan ya
Bilmiyorum konuşsak kim anlar yada anlamak istermi diyeNiye susuyorsunuz?
Esi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
BilmiyorumAdam ruh hastasi psikiatriye goturun ilac versin.
eşinizle konuşun anlarsa anlar anlamazsa da ona göre bir karar alırsınız.Bilmiyorum konuşsak kim anlar yada anlamak istermi diye
İki melek yavrum var 34 yaşındayım 15 senelik evliyim galiba birçok şeyi baya alttan aldım artık daha fazla kırılganim yada alıngan olmaya mı başladım bilmiyorum böyle şeyler arada yapar cok severdim kendisini üzülüyorum eskiden takilmiyomusum belkideÇocuk yapmadın dimi
Soruma cevap alamadım ama. Atmayıp ne yapacakmışsınız ?Böcekli tarhana ile ne yapmayı planlıyormuş sordunuz mu kendisine ?
Tabiki herzaman konuşurum çöpü kaptığı gibi lafı soktu gitti müsait bir zamanda tekrar konusucameşinizle konuşun anlarsa anlar anlamazsa da ona göre bir karar alırsınız.
Yazik günah yaticak yerin yok dedi çöpü kaptı gittiSoruma cevap alamadım ama. Atmayıp ne yapacakmışsınız ?
işte o anda bakarken kafasını çöp kovasına sokacaktınızYazik günah yaticak yerin yok dedi çöpü kaptı gitti
Masumlar apartmanındakı aktörmu eşiniz oda çöpleri karıştıriyordu.Esi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
AaaaaaMasumlar apartmanındakı aktörmu eşiniz oda çöpleri karıştıriyordu.
Eşinize karşı neden susuyorsunuz diye sormuştum aslinda.Bilmiyorum konuşsak kim anlar yada anlamak istermi diye
Eşinize karşı neden susuyorsunuz diye sormuştum aslinda.Bilmiyorum konuşsak kim anlar yada anlamak istermi diye