Evet köylü bir ailenin oğlu cok yokluk çekilmiş anlıyorum fakat keske güzel bir dille konuşsa özür bile dilerim hatam varsa ki ona göre hatalıyım galibazamanında yokluk çekmiştir parasız kalmıştır travma gibi yakın bır tanıdığımdan biliyorum
Susmuyorum söylüyorum ama hemen kaciyo bir sorun olsun orda konuşulup çözülsün isterim surduruyoooooo ve susmuyor hepimizin hataları olur hatam varsa özür bile dilerim ama kalbim çok kırılıyorEşinize karşı neden susuyorsunuz diye sormuştum aslinda.
Ne olduAaaaaa
Proteinli tarhana ımmmmm
İzlememiştim o diziyi sadece bölüm tanıtım denk geliyodum ondanNe oldu
yani üzücü ama yapacak bişey yok alınma elinde değil öle kabul et, yine aynı zaman dönerim aynı şeyleri yaşarım diye içten içe korkuyorEvet köylü bir ailenin oğlu cok yokluk çekilmiş anlıyorum fakat keske güzel bir dille konuşsa özür bile dilerim hatam varsa ki ona göre hatalıyım galiba
O adamın çoçukluk travması vardı galiba o yüzden çopleri karıştıyordu hastalik gibi.İzlememiştim o diziyi sadece bölüm tanıtım denk geliyodum ondan
Tesekkur ederim arkadaşım şimdi izledim Han karakteriymis rahatsızlık oluyormuş Dispozofobi adında imiş arastiricam fazla üzerinde durmayıp onada belki danisirim ifade ederim kırıldığımı böyleİzlememiştim o diziyi sadece bölüm tanıtım denk geliyodum ondan
Burası çok güzel bir platform cesaretimi toplayıp herzaman yazabilirmiyim ki buraya arkadaşlar çok iyi geldi tesekkur ederimEsi çöp karistiran arkadaşlar burda mısınız?
Ay haklısın bende böyle düşünüyorum tesekkur ederimEşinin psikolojik sorunları var net...Annemde birara yoğurt kaplarını biriktiriyordu yıkayıp..Kaplardan esyalara yer kalmazdı..Gizlice atardım..Birgün farkettiğinde çok öfkelenmişti...Neyse kardeşimle birlik olduk hatta babamda dahil herkes atmaya başlayınca yoruldu o eski hali yok..
Eşininde durumu sanırım çocukluğunda çok yokluk çekmiş olanlar ya da anne babası hep bu şekilde gramın hesabını yapan insanlarsa bu tarz seyler olabiliyormuş diye duymuştum..
Aklıma biri geldi benzer mi bilmiyorum ama sucuk dış zarı küflenince çöpe atarken eşi elinden alıp pişirip yemiştiSanırım israf ettiğimi düşündü fakat attığım şey dolapta boceklenen bir tarhanaydi yemelimiydik yaticak yerin yok bile dedi şaşırdım üzüldüm
Allah allah ya vallahi kadınların çilesimi nedir bilmiyorum çok acaip yok canim cimri değil böyle huylar varAklıma biri geldi benzer mi bilmiyorum ama sucuk dış zarı küflenince çöpe atarken eşi elinden alıp pişirip yemiştiilk defa ise önemsemem ama her seferinde yapıyorsa büyük sorun ayrıca cimri mi
E galiba dediği yaticak yerin yok hey allahim ya ima ediyo bence böyle anı çıkışları var karıştırırken yakalandı ani guvenmiyo mu ki bana ozaman bende o an söyle düşündüm ben niye güveniyorum ki üzüldümYok artık çöpün nesine takılıyor israf yaptığınızı mı söylüyor
Benim israfimi ayiplamak galiba cimri olsa anlicamÇok şaşırdım, neden karıştırıyor cimrilikten falan mı?
Onu ben de atıyorum ama içine küf geçmiyormuş yenebilirmiş.Aklıma biri geldi benzer mi bilmiyorum ama sucuk dış zarı küflenince çöpe atarken eşi elinden alıp pişirip yemiştiilk defa ise önemsemem ama her seferinde yapıyorsa büyük sorun ayrıca cimri mi
Vallahi çok bekleyen yada icinde minicik uçuşan biseyi ne olursa olsun yiyemem yedirmem korkarım zehirler bisey olur ama birdaha tabiki geberivericek olsam dahi göstermeden aticiiimOnu ben de atıyorum ama içine küf geçmiyormuş yenebilirmiş.
olabilir yiyip hastanelik olmamış erkekler arada ya dökme ben yerim diyor bu ona girer ama konu sahibinin eşi hastalıklı ama cimri de değilmiş değişikOnu ben de atıyorum ama içine küf geçmiyormuş yenebilirmiş.
Tabiki yazabilirsinBurası çok güzel bir platform cesaretimi toplayıp herzaman yazabilirmiyim ki buraya arkadaşlar çok iyi geldi tesekkur ederim