Esi çöp karistiran arkadaslar varmi?

Evet köylü bir ailenin oğlu cok yokluk çekilmiş anlıyorum fakat keske güzel bir dille konuşsa özür bile dilerim hatam varsa ki ona göre hatalıyım galiba
yani üzücü ama yapacak bişey yok alınma elinde değil öle kabul et, yine aynı zaman dönerim aynı şeyleri yaşarım diye içten içe korkuyor

Ay haklısın bende böyle düşünüyorum tesekkur ederim

Sanırım israf ettiğimi düşündü fakat attığım şey dolapta boceklenen bir tarhanaydi yemelimiydik yaticak yerin yok bile dedi şaşırdım üzüldüm
Aklıma biri geldi benzer mi bilmiyorum ama sucuk dış zarı küflenince çöpe atarken eşi elinden alıp pişirip yemişti ilk defa ise önemsemem ama her seferinde yapıyorsa büyük sorun ayrıca cimri mi

Aklıma biri geldi benzer mi bilmiyorum ama sucuk dış zarı küflenince çöpe atarken eşi elinden alıp pişirip yemişti ilk defa ise önemsemem ama her seferinde yapıyorsa büyük sorun ayrıca cimri mi
Allah allah ya vallahi kadınların çilesimi nedir bilmiyorum çok acaip yok canim cimri değil böyle huylar var

Yok artık çöpün nesine takılıyor israf yaptığınızı mı söylüyor
E galiba dediği yaticak yerin yok hey allahim ya ima ediyo bence böyle anı çıkışları var karıştırırken yakalandı ani guvenmiyo mu ki bana ozaman bende o an söyle düşündüm ben niye güveniyorum ki üzüldüm

Onu ben de atıyorum ama içine küf geçmiyormuş yenebilirmiş.

Babamda aynı böyle yıllardır. Dışardan mı yedık neyi çöpe attık hep takıp eder. Dolabı açar çürüyen bısey varsa kıyamet koparır. O yüzden ondsn önce sen takipte kalıp o yokken çöpü evden tamamen cıkartıcaksın. Huy değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…