Erkek İnfertilitesi Eşi azospermi olup doğal yollarla hamile kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben Ankaralıyım kuzum insallah gerek kalmaz da kalırsa Ankara’ya gittiğimizde yaptırırız ama insallah kalmaz 😄
Ooo çok iyi ya şanslısın. Ben Konya dan gittim geldim kış ortasında. Üstelik evim Konya da değil ailemin yanında kalarak ne rezillikler geldi başımıza 😂😂 şükür şimdi gülüyoruz o zaman yaşadıklarımıza🙏

Biz bunu ikinci merkezden talep ettik biz yapıyoruz dediler bizde bilmiyoruz tamam o zaman dedik ve ek ödemi falan istemediler. Konya da oldum ikinci tedavimi. Safız daha uyanmadık çünkü üçüncü merkezde bizden ek para istedi o sıvı için özel bir katarak falan varmış ek ücret oluyormuş. Anladık ki yapıyoruz dedikleri halde yapmamışlar. Sen bahçeciyi düşünüyorsun sanırım gördüm yorumlarını orası da her türlü teknolojiye sahip eminim yapıyorlardır. Ben zaten gürgan klinikle görüşüp Ankara bahçeciye gitmeyi düşünüyordum ama ikna oldum. Bu sefer dinlemelerini istiyordum bu kez ben konuşacağım istediklerimi yaparsalar gideceğim diye yola çıktım. 9 maddelik bir yol haritası çizdi doktor istediğim önemsediğim neden olarak gördüğüm her şeyi oraya yazdı ve o 9 maddeden gerçekten şaşılmadı. Yoksa çıkıp bahçeciye gidecektim 😂
Canım ben Diyarbakır Bahçeciyi düşünüyordum ama sonra memorialde olabilir .Şu am tekrar kafam karıştı ,Bahceciyle görüşmem gerek tekrar .Aslında ailem Ankara’da burda olmazsa senin dediğin kliniğe de bakacağım

Canım ben Diyarbakır Bahçeciyi düşünüyordum ama sonra memorialde olabilir .Şu am tekrar kafam karıştı ,Bahceciyle görüşmem gerek tekrar .Aslında ailem Ankara’da burda olmazsa senin dediğin kliniğe de bakacağım
Bizde Diyarbakır Bahçeciyi bir ara düşündük iki saat yol gidip geliriz aileler bile duymaz. Üçüncü tedavi için düşündük üzüldüler bizimle beraber. Sonra eşim orda dna hasarı testini verdi. Kalabalık dedi çokta temiz değil dedi ben hiç görmedim. Ankara da olan merkezlerde çok kalabalık ama temiz. Anatolia da öyleydi Gürgan da. Ben ondan vazgeçtim ama çok sonuç alanda var Diyarbakır Bahçecide. Bizde öğretmeniz. Uzaklığın zorluğu da var bizde çok yorulduk. Ankara da yaşasak hiç zorluğu yok. Biz yollarda öldük resmen. Hakkında hayırlısı inşallah pozitifi göreceğin merkeze yönlendirir rabbim 🙏🙏

Ooo çok iyi ya şanslısın. Ben Konya dan gittim geldim kış ortasında. Üstelik evim Konya da değil ailemin yanında kalarak ne rezillikler geldi başımıza 😂😂 şükür şimdi gülüyoruz o zaman yaşadıklarımıza🙏
İnsallaj ilk denemede olur ya Valla çok korkuyorum burda okudukça

İnsallaj ilk denemede olur ya Valla çok korkuyorum burda okudukça
Nasip canım ben kesin olacak diye gittim 32 diş Hakan Yaralı ne kadar güler yüzlü çiftsiniz dedi 😂 biz kesin gözüyle gittik daha doğrusu kendisi %70 tamam bu iş dedi daha bir coştuk 😂😂 korkma olacağın önüne geçilmiyor 🙏

Merhabalar
6 aya yakındır çocuk denemeleri yapıyorduk ancak bir türlü sonuç vermiyordu sonunda hastahaneye gittik ve ne yazık ki eşimin doktor muayenesinde azospermi olduğunu öğrendik.. Çok üzüldük ve eşimin görüştüğü doktor hemen ilaç tedavisine başlattı sonrasında tekrar muayene edip duruma göre tüp bebek tedavisine başlatacak. Ama daha genciz ve ben doğal yollardan olma ihtimali varsa eğer denemek istiyorum çünkü tüp bebek süreci beni çok korkutuyor 😞 böyle bir durum yaşayan varsa benimle paylaşsın lütfen 🙏🏻
Azospermi demek,canlı cansız hiç sperm olmaması demek. Sizin durum tam olarak nedir? Sperm sayısı az mı? yoksa hiç yok 0 mı?

Merhaba malesef benim eşimde azospermi bizim genetikten kaynaklı azospermi olupta dogal yoldan hamile kalmak cok zor hatta imkansız diyebilirim önce azo sebebinizi ögrenip ona göre tedaviye yogunlaşın o kadr kişi tanıyorum buna bende dahil 1 sperm muhtaç kalıp tüp bebek deneyebilmek tup bebek bile yapamıyoruz malasef 😐
Bizde bu haberi alalı bir hafta oldu ve ilaçların bitimi sonrası genetik mi yoksa tıkanıklıktan dolayı mı olduğu öğrenilecek ancak doktor eşime bütün hormonlarının çok iyi olduğunu ve büyük ihtimalle tıkanıklık olabileceğini söyledi umarım öyledir. Umarım en yakın zamanda hepimiz bir mucizeye kavuşuruz 🙏🏻

Canım azospermi durumunda doğal yol çok çok zor benim eşim de olşgospermi 8 milyon sperm var ama 1 senedir olmadı tüp benek tedavisine başlıyoruz bu ay tedaviyi olup sperm çıkışı olunca başlayın bence
Büyük ihtimalle tek çare tüp Bebek ama yine de doğal yolllarla olabilir mi ihtimalini kafamdan atamıyorum..

Büyük ihtimalle tek çare tüp Bebek ama yine de doğal yolllarla olabilir mi ihtimalini kafamdan atamıyorum..
Rabbim nasip ederse her şey olur .. ama yine de biz elimizden geleni yapıcaz☺️ Biz çok ümitlenip bekledik insallah tüp bebekle kavuşuruz tedavinizi olun insallah değerleriniz çok çok daha iyi olur 🙏🏽🥰

Merhabalar
6 aya yakındır çocuk denemeleri yapıyorduk ancak bir türlü sonuç vermiyordu sonunda hastahaneye gittik ve ne yazık ki eşimin doktor muayenesinde azospermi olduğunu öğrendik.. Çok üzüldük ve eşimin görüştüğü doktor hemen ilaç tedavisine başlattı sonrasında tekrar muayene edip duruma göre tüp bebek tedavisine başlatacak. Ama daha genciz ve ben doğal yollardan olma ihtimali varsa eğer denemek istiyorum çünkü tüp bebek süreci beni çok korkutuyor 😞 böyle bir durum yaşayan varsa benimle paylaşsın lütfen 🙏🏻
Peki hormonlara bakıldı mı? Yani sorun ne olduğu söylendi size?

Tıkanıklık olduğunu anlamak için hangi ilaçları verdi doktorunuz .Endol ve sudafed tarzı ilaçlar mi? Bu ilaçlar anca basit iltihap felan varsa açıyor tıkanıklığı , normal tıkanıklığı ancak TESE ameliyatındaki görebilirmiş doktorlar .inşallaj tıkanıklık vardır sizde ne kötü TESE de sperm Çıkar çünkü

Bizde bu haberi alalı bir hafta oldu ve ilaçların bitimi sonrası genetik mi yoksa tıkanıklıktan dolayı mı olduğu öğrenilecek ancak doktor eşime bütün hormonlarının çok iyi olduğunu ve büyük ihtimalle tıkanıklık olabileceğini söyledi umarım öyledir. Umarım en yakın zamanda hepimiz bir mucizeye kavuşuruz 🙏🏻
Inşalllah amin 😊

Nasip canım ben kesin olacak diye gittim 32 diş Hakan Yaralı ne kadar güler yüzlü çiftsiniz dedi 😂 biz kesin gözüyle gittik daha doğrusu kendisi %70 tamam bu iş dedi daha bir coştuk 😂😂 korkma olacağın önüne geçilmiyor 🙏
Merhaba bende önümüzdeki günlerde hakan hicadan randevu alacağım eşimin sperm sayısı düşük. Siz nasıl bir yol izlediniz sıkıntı neydi hakan hoca çok tavsiye ediliyor ve maliyeti ne kadar oldu özel olmazsa yardımcı olursan çok sevinirim

Merhaba bende önümüzdeki günlerde hakan hicadan randevu alacağım eşimin sperm sayısı düşük. Siz nasıl bir yol izlediniz sıkıntı neydi hakan hoca çok tavsiye ediliyor ve maliyeti ne kadar oldu özel olmazsa yardımcı olursan çok sevinirim
Günaydın ✋ biz hakan hoca ile ön görüşme yaptık. Tedaviyi altı ay sonra yaptırdık. Benden tahlil ek bir bilgi istemedi. Sadece eşime test yapıldı. Bu 6 ay süreç içinde bana herhangi bir ilaç takviyesi vermedi. Bizde sadece eşimin sperm sayısı az ve ileri hareketli düşüktü. 8 yumurta toplandı Hakan hoca fazla yumurta toplama düşüncesine sahip değil. 6 yumurta işlem gördü 3. Güne tek bir embriyo kaldı transfer oldum. Negatif oldu malesef. İlaçlarla beraber 9 bin sanırım tuttu. Biz şehirdışından gidip geldik. İlaçlar 1500 tuttu 7500 civarı tedaviye verdik.

2018 Ocak ayında tedavi oldum. Fiyatları değişmiştir. Bana hiçbir ekstra tedavi uygulanmadı.

Günaydın ✋ biz hakan hoca ile ön görüşme yaptık. Tedaviyi altı ay sonra yaptırdık. Benden tahlil ek bir bilgi istemedi. Sadece eşime test yapıldı. Bu 6 ay süreç içinde bana herhangi bir ilaç takviyesi vermedi. Bizde sadece eşimin sperm sayısı az ve ileri hareketli düşüktü. 8 yumurta toplandı Hakan hoca fazla yumurta toplama düşüncesine sahip değil. 6 yumurta işlem gördü 3. Güne tek bir embriyo kaldı transfer oldum. Negatif oldu malesef. İlaçlarla beraber 9 bin sanırım tuttu. Biz şehirdışından gidip geldik. İlaçlar 1500 tuttu 7500 civarı tedaviye verdik.
Günaydın 🙂 ben mucizenize hakan hocayla kavustunuz sandım. Çok şükür bı şekilde gerçekleşmiş sağlıcakla kucağınıza alın inşallah darısı hepimize olsun. Psikolojik açıdan çok zorlu bir süreç umarım bızde alırız bu güzel sonucu 🤲🏼

X