Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar İstanbullu arkadaslara birsey sormak istiyorum.Moda semti kosu yoluna yakınmı.Acaba arası kaç km vardır.Tedavi için istanbula gidicez ya orda bir aylık esyalı ev tuttuk ta .Umut tüp bebeğe yakınmı tam bilmiyoruz.Yarımcı olursanız sevinirim

Kızlar İstanbullu arkadaslara birsey sormak istiyorum.Moda semti kosu yoluna yakınmı.Acaba arası kaç km vardır.Tedavi için istanbula gidicez ya orda bir aylık esyalı ev tuttuk ta .Umut tüp bebeğe yakınmı tam bilmiyoruz.Yarımcı olursanız sevinirim

Canım ben sana bu konuda yardımcı olabilirim.Moda koşuyoluna yakın.dolmuşla 15 dk falan sürüyor ama istanbulun en kötü tarafı trafik .Trafik olunca biraz zaman uzuyor.Aslında koşuyolunda ev tutsaydınız daha iyi olmazmıydı.Sen nezaman istanbula geleceksin ben de sana yardımcı olurum istersen arkadaşım.Zaten eşim ile de konuştuk 1 aya kadar işten çıkıcam nisan gibi bizde mikro tese olacaz.

Tamam eksiklileri düzelttim.İnşallah listemiz git gide hamişlerler dolup taşacak.
bişey soracam siz memorial de tedavi olmuşsunuz eşinin mikro tese ameliyatını hangi doktor yaptı?biz sonuçlarımızı alıp birde memorialde semih özkan ile de görüşmek istiyoruz.hakkımızdan hayırlısı olsun bakalım

bencede görüşün arkadaşım. Semih beyin doğru bi seçim olduğuna inanıyorum. sadece infertilite ile ilgilendiği için bu konuda çok tecrübeli. bizim ameliyatı o yapmamıştı tatildeydi başka bi doktor yaptı ama ilk incelemeyi o yaptı.

selam kızlar hayret topik en kalabalık günlerini yaşıyor galiba iki günden beri giremiyordum misafirler gelen giden ne güzel böyle kalabalık olunca moralimde çok bozuk arkadaşlar eltim doğum yaptı dün ben yanına gidemiyorum gururum izin vermiyor konuşmuyoruz gidipte daha çok moralim bozulana kadar uzak durmak daha iyi diye düşünüyorum

:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar hayret topik en kalabalık günlerini yaşıyor galiba iki günden beri giremiyordum misafirler gelen giden ne güzel böyle kalabalık olunca moralimde çok bozuk arkadaşlar eltim doğum yaptı dün ben yanına gidemiyorum gururum izin vermiyor konuşmuyoruz gidipte daha çok moralim bozulana kadar uzak durmak daha iyi diye düşünüyorum

Harzemcim dediğin doğru canım üzülmemek elde değil.Çok duygusal bakıyoruz olaylara.Umutlu ol arkadaşım Rabbim bizlerede bu mutluluğu yaşatır inşallah :Saruboceq:

üzme kendini canım. rabbim bizlere de nasip edecek inşallah.

Canım ben sana bu konuda yardımcı olabilirim.Moda koşuyoluna yakın.dolmuşla 15 dk falan sürüyor ama istanbulun en kötü tarafı trafik .Trafik olunca biraz zaman uzuyor.Aslında koşuyolunda ev tutsaydınız daha iyi olmazmıydı.Sen nezaman istanbula geleceksin ben de sana yardımcı olurum istersen arkadaşım.Zaten eşim ile de konuştuk 1 aya kadar işten çıkıcam nisan gibi bizde mikro tese olacaz.

Canım cok tesekkür ederim .Ben sana özelden msn adresimide vereym ordanda konusuruz.Kosuyolunda 1 aylık esyalı ev bulamadık.İntermnetten bakıyoru zaten.Bir tane fenerbahce stadyumunun orda bulmustuk adam onu kiralamıs.Eşim bu evde kiralanmasın diye yarın kapora gönderecek kadınla konustu.Keske daha yakınlarda bulabilseydik iyi olurdu ama ne yapalım.
Umut tüp bebek pansyon fiyatına 60 ytl dio.İki kişi kahvaltı bile yok içinde.E biz annemide götürücez.Hem yemekleride evde hallederiz daha ucuza gelir dedik.

Canım eltinin bebeği öncelikle hayırlı olsun.Zor bir durum.Eğer gidince kendini mutsuz hissedeceksen gitme tabiki.Benimde görümcem 15 gün sonra doğum yapacakŞimdi onun oğluna yelek işliyorum.Darıısı kendi bebeklerimizede işlemeye olsun insallah :Saruboceq:

merba arkadaşlar benim eşinde azosperm var y kromozomunda nikrodelesyon varmış.1 aya kadar bizde denemeyi düşünüyoz sizin eşinizde azosperm nededni ne aceba mikrodelesyonu olan varmı ararnızda

arkadaşlar sözleriniz için çok sağolun inşallah bizimde bebişlerimiz olur ama insan üzülüyor işte bende yanında olmak isterdim doğumunda bebişi kucağıma almak falan ama kalp kırıklığı yaptırmıyor musade vermiyor işte kayınvalidemle görüştüm herkes yaptığından utansın diyor sen git hayırla diyor ama zor gitmem çok iyi gerekçelerim var bence kendileride bunu iyi biliyor aslındada çok karışık durumlardayım gitmesem bu seferde kıskanıyoda gelmiyor diyecekler çünkü her zaman yaptıkları şey gitsem laf sokacaklar ayyy ayyy

ya kızlar eşim tesa olduğunda bulunmamıştı zaten sperm ama daha sonra bizden genetik testi falan istemediler sadece eşimin hormon testlerinin iyi olduğunu bu sonuçlara göre kesin bulunmasının gerektiğini demişlerdi daha sonrada izaha geçtiler küçükken geçirmiş olduğu bir hastalık yada daha sonra geçirilen hastalık genetik sorunlardanda olabilir demişlerdide genetik tahlili ilk ben buradan duyuyorum şaşırdım açkçası oda bizim gittiğimiz üniversite hastanesiydi bizi daha çok bilgilendirmeleri lazımdı neyse eğer ikinciyi yaptırırsak dr söylicem ama bu sefer özelde yaptıracağız

amanın keleeeeeeeeeeeeeee gözmü deydik ne kimsecikler uğramaz oldu buralara kaç saatler geçti yahu bir doluyor pir doluyo burası .................nzyhm arkadaşım cevabın için çok sağol allah razı olsun senden canım

merba arkadaşlar benim eşinde azosperm var y kromozomunda nikrodelesyon varmış.1 aya kadar bizde denemeyi düşünüyoz sizin eşinizde azosperm nededni ne aceba mikrodelesyonu olan varmı ararnızda

Canım hosgeldin aramıza.İnsallah tedavinde hayırlı sekide sonuclanır ve sende hamişler listesine terfi edersin.:CüvCüv:
Bizde Alman hastanesinde genetik test yaptırdık.Sonuclar temiz cıktı.Ama hormon değerlerimiz istenilen aralıkta değil.
İnmemeiş testis yok , delasyon yok,atesli hastalık yok , varikosel yok o zaman neden azospermi var anlamıs değilim.
Bu da beni korkutuyor acıkcası.Doğustan germ hücresinin olmamasından endişeliyim :nazar:

merhaba seldacım burda oldugunu gördüm sizdeki genetik problen neydi arkadasım cevaplarmısın sorumu

amanın keleeeeeeeeeeeeeee gözmü deydik ne kimsecikler uğramaz oldu buralara kaç saatler geçti yahu bir doluyor pir doluyo burası .................nzyhm arkadaşım cevabın için çok sağol allah razı olsun senden canım

Allah hepimizden razı olsun canım
genelde ben geç geliyorum kimse olmuyor burda yahuuuuuuuu

cuma gününün ilk duası benden bizim burada çok güzel bir yağmur başladı şimdi ...........ALLAHIM ŞU CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİĞİN HZ.MUHAMMED ALEHİYSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HZ.HATİCE ANAMIZIN HZ.AİŞE ANAMIZIN HZ.FATIMATÜL ZEHRA ANAMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ERMİŞLERİN ERENLERİN O MUBAREK SAHABELERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ÇOK GEÇ YAŞLARDA BABALIK DUYGUSUNU TADAN HZ.İBRAHİM ALEHİSSELAMIN HZ.ZEKERİYYA ALEHİSSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KUTSAL MÜBAREK KİTABIMIZ KURAN``I KERİM``İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE EVLİLİĞİMİZDEN HUZURU MUTLULUĞU BEREKETİ VE RAHMETİNİ EKSİK ETME BU DÜNYAMIZDADA İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AHİRETİMİZDEDE İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN.............

sadece bizim gibi gece kuşları burada oluyor sanırım benim eşim evde olmayınca bu saatlerde giriyorum

X