Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhabalar güzel şeyler yazmak isterdim ama maalesef yazamıyorum.tüp bebek denememiz yarım kaldı.eşim 17 şubat ta microtese oldu sperm bulundu dendi 18 şubatta benim yumurtalarım toplandı 2 gün beklendi ama döllenme olmadı.bulunan spermler az ve kalitesizmiş buna bağlandı nedeni.kaan hoca 15-20 gün sonra ilaç takviyesine başlarız dedi spermlerin kalitesini arttırmak için.bebeklerimizi alamadan geldik ankaradan.hakkımızda hayırlısı olsun..

Merhaba aşkböceği,
çok üzüldüm arkadaşım demek sperm bulunması da yetmiyor kaliteli olması da şart.Bnecede arkadaşım hakkınızdan hayırlısı olsun.İnşallah daha iyi sonuçlar seni bekliyordur.:Saruboceq:

biz genetik test yaptırdık. doktor bişey çıkağını zannetmiyorum ama her ihtimale karşı yapalım dedi. Bizde sadece inmemiş testisten kaynaklandığını sanıyorduk ama genetik bozukluk çıktı.bence sende yaptır. eğer tedavilerde başarılı olunamazsa doktor sonradan bi de genetik inceleme yapalım diyor.en baştan yapmak en doğrusu.en azından kafan daha rahat olur.

Doğru söylüyosun bizde yaptıralım.Peki ne kadar sonra genetik test sonuçları çıkıyor bilgin varmı?

merhabalar güzel şeyler yazmak isterdim ama maalesef yazamıyorum.tüp bebek denememiz yarım kaldı.eşim 17 şubat ta microtese oldu sperm bulundu dendi 18 şubatta benim yumurtalarım toplandı 2 gün beklendi ama döllenme olmadı.bulunan spermler az ve kalitesizmiş buna bağlandı nedeni.kaan hoca 15-20 gün sonra ilaç takviyesine başlarız dedi spermlerin kalitesini arttırmak için.bebeklerimizi alamadan geldik ankaradan.hakkımızda hayırlısı olsun..

arkadaşım çok üzüldüm, çok zor bi durum gerçekten.ama hiç ümidini kaybetme önemli olan sperm bulunmuş ya ilaçlarla kalitelisini artırabiliyorlar. o yüzden sende inşallah bebişlerine kavuşacaksın.

Gelincik yaa iyice şüpehelerim arttı şimdi ya genetik bir problemde varsa.İnşallah yoktur.Şimdi bunu birde eşime anlatacam iyice garibimin gözü korkucak nasıl söyleyecem yaaa

Doğru söylüyosun bizde yaptıralım.Peki ne kadar sonra genetik test sonuçları çıkıyor bilgin varmı?

hastaneden hastaneye değişiyor. biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık 21 gün sonra almıştık sonucu. ama özel de daha kısa sürede veriyolar. genetik inceleme zor ve uzun bi işmiş. özelde yaptırırsan sanırım fiyatı da yüksek olur.

hastaneden hastaneye değişiyor. biz üniversite hastanesinde yaptırmıştık 21 gün sonra almıştık sonucu. ama özel de daha kısa sürede veriyolar. genetik inceleme zor ve uzun bi işmiş. özelde yaptırırsan sanırım fiyatı da yüksek olur.

Anladım canım çok sağol bilgilerin için .Genetik de yaptıralım bakalım inşallah sonuçlar iyi çıkar

Gelincik yaa iyice şüpehelerim arttı şimdi ya genetik bir problemde varsa.İnşallah yoktur.Şimdi bunu birde eşime anlatacam iyice garibimin gözü korkucak nasıl söyleyecem yaaa

arkadaşım bence hiç korkma. bizde böyle bi sorun çıktı diye sizde de olacak diye bişey yok. doktorun da gerek duymamış o yüzden gerçekten gerekli olmayadabilir. ben seni korkutmayayım. ama inmemiş testis ameliyatı olanlardan çoğunlukla istenen bi test ben o yüzden yaptırın dedim. tabiki doktorlar bizden daha iyisini bilirler. sen içini ferah tut. İnşallah olmaz böyle bişey canım ama olsada verecek olan rabbim.biz ne yaparsak boş.

arkadaslar merhaba umudumnerde den ve nilay dan haber alan varmı ortadan kayboldular listemizi düzenlesek

arkadaşım bence hiç korkma. bizde böyle bi sorun çıktı diye sizde de olacak diye bişey yok. doktorun da gerek duymamış o yüzden gerçekten gerekli olmayadabilir. ben seni korkutmayayım. ama inmemiş testis ameliyatı olanlardan çoğunlukla istenen bi test ben o yüzden yaptırın dedim. tabiki doktorlar bizden daha iyisini bilirler. sen içini ferah tut. İnşallah olmaz böyle bişey canım ama olsada verecek olan rabbim.biz ne yaparsak boş.

İnşallah canım bişey çıkmaz.Doğru diyosun ne gelise rabbimden gelir ne verirse hayırlısını verir.

aşkböceğim üzüldüm canım ama ilaçla kalitesi yükseltilir bulunmuş sonucda işallah enkısa zamnda bebişine kavuşursnda kutlarz bunu
kızlar sizlere kötü bir haberim var salı günü kan ve idrar tetkıkılerı yaptrmştm toksoplazma uyumsuzluğum var malesef çok üzüldüm et türevleri yemıcem normal etıde düdüklü tencerede haşlıyıp yicem bunlar hiç bişey ama bebeklerime zararı olmaz işallah nette biraz arastrdm canım sıkıldı

aşkböceğim üzüldüm canım ama ilaçla kalitesi yükseltilir bulunmuş sonucda işallah enkısa zamnda bebişine kavuşursnda kutlarz bunu
kızlar sizlere kötü bir haberim var salı günü kan ve idrar tetkıkılerı yaptrmştm toksoplazma uyumsuzluğum var malesef çok üzüldüm et türevleri yemıcem normal etıde düdüklü tencerede haşlıyıp yicem bunlar hiç bişey ama bebeklerime zararı olmaz işallah nette biraz arastrdm canım sıkıldı

Tülaycim Merhaba,

Aynı testleri bende yaptırdım bendede sendeki gibi toksoplazma uyumsuzluğum vardı. Yapman gereken sucuk, salam ve sositen uzak durmak çok canın çekerse iyice pişirip öyle yiyeceksin. Et türevlerinin iyice pişmesi gerekiyor. Birde sokak kedi köpeklerinden uzak durman gerekiyor zaten toksoplazmanın kaynağı kedi dışkısı malesef dışkı ile temas eden inek, koyun vs hayvanlara geçiyor. Kaynağı belli olmayan etlerden tüketme. Büyük marketlerin etleri daha denetimli o nedenle okadar korkuya kapılma. 1-2 hafta sonra bebelerinin kalp atışını duyacaksın bakalım. Hayırlı olsun...

Hamile olan arkadaşlarımız:lepi: :hooray:

dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMİLE
:hooray:

tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
.....................................sonuç HAMİLE
:hooray:

Güncel
Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
................................... mikroenjektiona baslayacak
…………………………tüp bebek tutmadı.sperm kalitesi yeterli olmadığı için iğne ilaç tedavisine …………………………başladılar.
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
………………………….doktorları beklemelerini söyledi.
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 9 aylik evli, yeni ögrendiler,
................................... keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
................................... 3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
butterfly's'.....................xxx
damlali.........................xxx
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
gelincik....................... eşi 8 yaşında inmemiş testis dolayısı ile azospermi ve
...................................klynefelder sendromu.mikro tese başarılı ilk tüp bebek denemesi
..................................olmadı.İnşallah yakında hamiş olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, tedavi süreci için beklemedeler
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,arkadaşımızdan uzun süredir haber alamıyoruz kendisinden
…………………………mutlu haberler bekliyoruz
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, ayrıca varikosel de var

sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.................................... .5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 25 ocakta iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli,
....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
.....................................en son hormon testlerinde düzelme olduğunu gösteriyor.
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu
Tedavilerinizi hangi merkezde yaptırdınız.

Arkadaşlar listeyi elimden geldiği kadar güncellemeye çalıştım.Eksik olan bilgileri siz yazın ben güncelleyeceğim inşallah.
Yakında bizlerde hamile olacağız buna inanalım arkadaşlar:lepi:

Canım keske hamiş haberlrini okuyabilseydik burdan.İnsallah birdahi sefere kısmet olur. :Saruboceq:
Rabbim en hayırlı zamanı bizden cok daha iyi biliyor süphesiz.
Bak en azından ameliyatta sperm bulunmus.Rabbim umut kapılarınızı kapatmamıs.İnsallah sperm kaliteniz en yakın zamanda düzelir ve Rabbiimin mucizesini en güzel sekilde tasırsın :CüvCüv: :Saruboceq:

Tülaycım aman dikkat et.Allah korusun seni ve minik bebişlerini. :emir_bebek: :emir_bebek:
Herseyi iyice pişir yada gerekrse bir müddet hiç et yeme cokacimcoook
Gerci benim gibi et obur isen bu cok zor olacaktır delikafadulden :eek:

banbancım ellerine sağlık. güzel olmuş liste.ben memorial'de tedavi oldum.2. de orda olacağım kısmetse.dondurulmuş spermlerimiz var. fakat hala yaşıyorlasa:KK43: olmazsa eşim 2. microtese olacak.3 yıllık evliyim. 26 yaşındayım.başka aklıma bişey gelmiyo.

canım çok üzüldüm dün çocuk istiyorum sayfasındada yazmıştım sana üzüldüğümü benim o sayfada adım blgn82 belki okumuşsundur bizim sayfaya geldiğine sevindim canım ama üzülme en azından bi yerlerde üretim var.ama asıl merak ettiğim şey bizdede gelişmemiş sperm elonge bulunmuştu ve emriyo oluşmuştu üstelik gayette saglıklıydı ama gebelik oluşmadı,sizin spermlerdemi elonge gelişmemişti canım merak ettim :teselli:

banbancım ellerine sağlık. güzel olmuş liste.ben memorial'de tedavi oldum.2. de orda olacağım kısmetse.dondurulmuş spermlerimiz var. fakat hala yaşıyorlasa:KK43: olmazsa eşim 2. microtese olacak.3 yıllık evliyim. 26 yaşındayım.başka aklıma bişey gelmiyo.

Tamam eksiklileri düzelttim.İnşallah listemiz git gide hamişlerler dolup taşacak.
bişey soracam siz memorial de tedavi olmuşsunuz eşinin mikro tese ameliyatını hangi doktor yaptı?biz sonuçlarımızı alıp birde memorialde semih özkan ile de görüşmek istiyoruz.hakkımızdan hayırlısı olsun bakalım

X