- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
Anladım canım.Bizde salı günü emre bey ile bir kez daha görüşmek istiyoruz haftaya cumartesi de semih bey ile de görüşelim diyoruz.Hayırlısı artık.
Artık iş yerinde de kafam rahat değil hep bu konuyu düşünür oldum çok sıkıldım işten çıkmakta istiyorum.Biraz dinlenip moral toplamak istiyorum.Eşimde nisan gibi Mersinde iş araştıracak belki o taraflara geliriz yazın
Canım tabiki haklısın.Kafaya takmamak cok zor ama hayat devam ediyor.Eğer tedaviye hemen baslamıycaksanız işten cıkma bence.:1no2:
Bak ben bütün gün evdeyim.Böyle olunca insan daha cok kuruyor herseyi kafasında.fisfisfis
Çok boslukta kalmakta iyi değil.En azından iş yerinde baska seylerle mesgul olursun kafan dağılır.
Eşin ne iş yapıyor.Yani Mersinde nereye basvurmayı düşünüyor.İnsallah gelirsiniz.Belki o zmaana ikimizde hamiş oluruz. :CüvCüv: Birbirimize destek oluruz. kaydirigubbakcemile3
merhaba banban vavelya....
Merhaba tosbikçim.
Ne olur üzülmemeye ve kendinizi yıpratmamaya calısın.Bende eşimi sonucu ilk aldığımızda ağlarken gördüm.
Ne kadar acı bir sey olduğunu biliyorum.O gün ikimizde cok ağladık.Şimdi ben onun önünde ağlamamaya calısıyorum o da içine akıtıyor gözyaslarını eminim. senağlama
Ama bir sekilde ayakta sağlam durmaya calısıyoruz.
Rabbim cok büyük Eminim emeklerimizin karsılığını verecektir.:Saruboceq: