- 24 Aralık 2008
- 6.576
- 15
- 42
atasbelgin siz tedaviyi nerede oluyorsunuz
gürgan clinic canım timur gürgan duydunmu?peki sizde sorun neydi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atasbelgin siz tedaviyi nerede oluyorsunuz
Merhaba arkadaşlar biz yarın yine spermiogram testi yaptıracağız.İnşallah bu sefer canlı sperme de rastalrız biliyosunuz bir önceki testte 80 tane cansız çıkmıştı.Allahım nasip ederse ve canlı çıkarsa tedaviye başlarız.Umut fakirin ekmeği bizim ki de öyle Allahım dualarımızı kabul eyle.
hadi canım inşallah bu sefer iyi haberlerini alırız dualarım senle:Saruboceq:
banban cım inşallah yarın milyonlarca canlı spermle karşılaşırsın
oooooooo bakın kimleri görüyoruz kızlar size bi sır vereyim selda bizim hepimizi tek tek okuyup takip ediyo ama gelip de buraya yazmıyo biliyo musunuz halbuki yazza neler anlatacak ve hatta bize umut göndermeye devam edecek arada gel böle emi canım benim ve bu anlattığın olayı bizim gideceğimiz merkezlerde yapabilir mi acaba yoksa eskişehirde sanırım oraya mı gideceğiz? belki ek yiöntemleri vardır diye soruyorum ben burasını anlamadım da
Merhaba arkadaşlar biz yarın yine spermiogram testi yaptıracağız.İnşallah bu sefer canlı sperme de rastalrız biliyosunuz bir önceki testte 80 tane cansız çıkmıştı.Allahım nasip ederse ve canlı çıkarsa tedaviye başlarız.Umut fakirin ekmeği bizim ki de öyle Allahım dualarımızı kabul eyle.
selam kızlar nasılsınız ben eh işte iyi olmaya çalışıyorum bakıyorumda ben yokken baya gelişme olmuş gözden ırak olunca gönüldende ırak oluyormuş insan kimse beni merak etmemiş aşk olsun yani
Çok sağol canım Allah sana da iki tane bebiş nasip eylesin.Mesajını okuyunca içimden bööyle geçti belki ikizlerin olur canım belli mi olur?
Gürgan cliniği duydum.Bizde sorun genetik kaynaklı azo.
Banban inşallah allah hayırlısıyla güzel sonuçlar almanızı nasip eder.
merhaba kızlar bugun test günümdü 12.gün değerim 480 çıktı yani hamileyim ve çoğul gebelik bu yola umutsuz çıkmıştık Allahım nasip etti çok şükür kucağıma almayıda nasip eder işallah hepimize umutsuz olmayın lütfen..
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir banban cım inşallh sonuçlar iyi cıkacaktır hayırlısı olsun canım
arkadaşlar sonucu öğrendik sıfır