Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim . 2 yıllık evliyim bende pcos var eşimden de test istedi doktor ve bütün değerleri 0 çıktı. Sperm hareketliliği canli cansız sperm hepsi sıfır. Hormon değerleri normal cikti . Doktor usg ile baktı tıkanıklık var dedi kazıma işlemi yapabiliriz dedi isterseniz . Böyle bi durum başına gelen varmj acaba .

Kızlar merhaba cuma opu oldum iki gündür dinleniyorum bugün ayakta kaldım çok bi baktım göbeğimin içi morardı, daha önce yaşayan var mı, dostinex ve oxopar devam.

Kızlar merhaba cuma opu oldum iki gündür dinleniyorum bugün ayakta kaldım çok bi baktım göbeğimin içi morardı, daha önce yaşayan var mı, dostinex ve oxopar devam.
Canım bende hiç öyle bişey olmamıştı kaç yumurta çıktı çok yumurtadan ohss olmuş olabilir mi

Canım bende hiç öyle bişey olmamıştı kaç yumurta çıktı çok yumurtadan ohss olmuş olabilir mi
Olabilir, biraz tedirgin oldular zaten en ufak bi şeyde gel hastaneye dediler ağrı yapmıyor yarın bi gidip sorayım bence hormonlar yüzünden olmuştur

Oxsapar ı mı kasttetiniz ?
Eğer kan sulandırıcı igne vuruluyorsanız morarma yapıyor .

OPU ile ilgili sayfalara yazın sorunuzu isterseniz. Hem daha çok cvp alırsınız. Hem de azosperm ile ilgili son durumu takip edenler için msj kalabalığı yapmamış olursunuz. Her sorunuzu bu sayfadan sormuşsunuz. Burada daha OPU aşamasına gelemeyen üyeler var.

Kusura bakmayın, yeni olduğumdan platformda bilemiyorum, herkesin süreci farklı tabi belki daha önce yaşanmıştır diye soruyordum.

Aşırı sıcaklar sperm üretimini durdurabilirmiş yani ben sonucu kabullenmemek için bahane arıyorum sanırım da neyse... Olabilir mi böyle bir şey

Onu bilmiyorum biz daha 8 aylık evliyiz daha önce test yaptirmamis
Sperm nasıl oluşur inanın aklım halen orayı çözemedi ama Bizimde baştan beri tanı kriptazospermi idi, beni hep doğal olacağına inandırdılar, yok varikosel varmış yok tıkanık olabilirmiş birsürü ihtimalle eşimi ameliyat ettiler zaman kaybı ve kaygıdan başka bişey olmadı, bize iyi bir ürolog daha eşimin sperm sonuçlarını görünce dedi o bu şu demeyin sperm çıkışı var ama doğal yolla ihtimal düşük gidin tüp bebek yaptırın. Bizde yine de dinlemedik ama çok da zaman kaybetmedik, sorunuzun yanıtını bilemiyorum ama kararlıysanız hiç bu tür şeylerle yormayın kendinizi. Tabiki sıcak erkekler için hiç iyi bişey değil ama eşinizden şuan çıkan spermler bundan 70 gün önce üretilmişti birde bunu düşünün.

Ne bileyim okumadığım yer kalmadı bi tane adam 3 kez test yaptırmış 2 tanesi kış aylari 200 bin 100 bin sonra yazın yaptırdığında sıfır cikmis bi umut işte

Ne bileyim okumadığım yer kalmadı bi tane adam 3 kez test yaptırmış 2 tanesi kış aylari 200 bin 100 bin sonra yazın yaptırdığında sıfır cikmis bi umut işte
Eşimde iğne kullanarak sperm çıkışı oluyordu. İğneleri bıraktığında bir süre sonra sıfırlanıyor. Kendiliğinden hiç çıkış yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…