- 4 Mart 2023
- 505
- 426
- 32
İnşallah kaliteleri de iyidir kaç rakamına kadar büyütüyorlar yumurtalarıEvet o sayılar yumurta boyutlarıdır çok söylemişse çok yumurta var demektir bu iyi bişey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kaliteleri de iyidir kaç rakamına kadar büyütüyorlar yumurtalarıEvet o sayılar yumurta boyutlarıdır çok söylemişse çok yumurta var demektir bu iyi bişey.
18-19-20 ye ulaşınca topluyorlar diye biliyorumİnşallah kaliteleri de iyidir kaç rakamına kadar büyütüyorlar yumurtaları
18-19-20 ye ulaşınca topluyorlar diye biliy
Hakkımızda hayırlısı18-19-20 ye ulaşınca topluyorlar diye biliyorum
16-20 mmİnşallah kaliteleri de iyidir kaç rakamına kadar büyütüyorlar yumurtaları
Az kalmış yumurta toplama işlemine hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsınızİnanın sormadım sorayım birdahakine, böyle muayene ederken 8,9,10,7,8,9,11 falan bir sürü rakam saydı onlar yumurtalarımın boyutları mı acaba aklıma bir geldi ama çok çekiniyorum soru sormaktan kafaları karışmasın yormayayım diye
Nerede tedavi oluyorsunuzHakkımızda hayırlısı
Uludağ üniversitesinde valla muayene için geldim Apar topar tüp bebek tedavisine başlandı. Bende anlamadım neyin içine düştümNerede tedavi oluyorsunuz
İnşallah hepimiz en güzel haberleri en yakın zamanda alalım, ben asla bu kadar yorucu bir süreç olduğunu bilmiyordum, eşimin şimdiye kadarki çektiği eziyetler beni zorluyor ilerletmem içinAz kalmış yumurta toplama işlemine hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsınız
İnşallah hamile olduğunuzu öğrenince hepsini unutacaksınız.hep aklımda kolaylaştırmaya çalışıyordum kendi kendime.İnşallah hepimiz en güzel haberleri en yakın zamanda alalım, ben asla bu kadar yorucu bir süreç olduğunu bilmiyordum, eşimin şimdiye kadarki çektiği eziyetler beni zorluyor ilerletmem için
İnşallah hamile olduğunuzu öğrenince hepsini unutacaksınız.hep aklımda kolaylaştırmaya çalışıyordum kendi kendime.
Doktor yumurtaların büyüklüğüne göre ayarlıyor. Ben her gittiğimde ya ekstra iğne verdi yada dozu arttırdı.bi ara iğneler 4e çıktı oxotideyi bende kullandım.Merhabalar Gonal f de 9. Günüm, oxodite da ise 3.günüm estradiol değeri dün 2900 lerdeydi, kasıklarım çok ağrıyor, kızlar opuya yaklaşmış mıymışım sizce yoksa illa 3000 doz Gonal f bitecek mi
Amanınnn ne diyosunuuzzz öyle ben de ne Nazlı çıktım ya valla daha serum takınmamış insandım şimdi kendime iğne yapıyorum çok garip geliyo oxo kuşlandığınıza göre size de mi taze transfer uygulandıDoktor yumurtaların büyüklüğüne göre ayarlıyor. Ben her gittiğimde ya ekstra iğne verdi yada dozu arttırdı.bi ara iğneler 4e çıktı oxotideyi bende kullandım.
Bende serum takılmamıştım hiç. yumurta toplama da ilk defa takıldı. iğne korkum var benim hep eşim vurdu iğnelerimi. Taze transfer olacaktım progestron hormonu yüzünden olamadım. 2 ay erteledi doktorAmanınnn ne diyosunuuzzz öyle ben de ne Nazlı çıktım ya valla daha serum takınmamış insandım şimdi kendime iğne yapıyorum çok garip geliyo oxo kuşlandığınıza göre size de mi taze transfer uygulandı
Ay hay Allah ya nelerle uğraşıyoruz, hayırlısı ile olmuş ya sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende serum takılmamıştım hiç. yumurta toplama da ilk defa takıldı. iğne korkum var benim hep eşim vurdu iğnelerimi. Taze transfer olacaktım progestron hormonu yüzünden olamadım. 2 ay erteledi doktor
Normalde taze yapacaklardı bir adet bekleyelim dediler şimdi açıkçası sevindim o arada detox vs yapıp şu ilaçları belki vücudumdan biraz temizlerim diye düşünüyorumBende serum takılmamıştım hiç. yumurta toplama da ilk defa takıldı. iğne korkum var benim hep eşim vurdu iğnelerimi. Taze transfer olacaktım progestron hormonu yüzünden olamadım. 2 ay erteledi doktor
Olsun vücut dinleniyor daha iyi olur. Kendini toparlarsın transferden sonra da iğne kullanıyorsun. Göbeğin bi kendine gelir toparlar.Normalde taze yapacaklardı bir adet bekleyelim dediler şimdi açıkçası sevindim o arada detox vs yapıp şu ilaçları belki vücudumdan biraz temizlerim diye düşünüyorum
Göbeğimiz şişiyor duygularımız alt üst oluyor her şeye değsin inşallahOlsun vücut dinleniyor daha iyi olur. Kendini toparlarsın transferden sonra da iğne kullanıyorsun. Göbeğin bi kendine gelir toparlar.