Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Az kalmış yumurta toplama işlemine hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsınız

Az kalmış yumurta toplama işlemine hayırlısı olsun inşallah iyi haberler alırsınız
İnşallah hepimiz en güzel haberleri en yakın zamanda alalım, ben asla bu kadar yorucu bir süreç olduğunu bilmiyordum, eşimin şimdiye kadarki çektiği eziyetler beni zorluyor ilerletmem için

İnşallah hepimiz en güzel haberleri en yakın zamanda alalım, ben asla bu kadar yorucu bir süreç olduğunu bilmiyordum, eşimin şimdiye kadarki çektiği eziyetler beni zorluyor ilerletmem için
İnşallah hamile olduğunuzu öğrenince hepsini unutacaksınız.hep aklımda kolaylaştırmaya çalışıyordum kendi kendime.

Merhabalar Gonal f de 9. Günüm, oxodite da ise 3.günüm estradiol değeri dün 2900 lerdeydi, kasıklarım çok ağrıyor, kızlar opuya yaklaşmış mıymışım sizce yoksa illa 3000 doz Gonal f bitecek mi

Merhabalar Gonal f de 9. Günüm, oxodite da ise 3.günüm estradiol değeri dün 2900 lerdeydi, kasıklarım çok ağrıyor, kızlar opuya yaklaşmış mıymışım sizce yoksa illa 3000 doz Gonal f bitecek mi
Doktor yumurtaların büyüklüğüne göre ayarlıyor. Ben her gittiğimde ya ekstra iğne verdi yada dozu arttırdı.bi ara iğneler 4e çıktı oxotideyi bende kullandım.

Doktor yumurtaların büyüklüğüne göre ayarlıyor. Ben her gittiğimde ya ekstra iğne verdi yada dozu arttırdı.bi ara iğneler 4e çıktı oxotideyi bende kullandım.
Amanınnn ne diyosunuuzzz öyle ben de ne Nazlı çıktım ya valla daha serum takınmamış insandım şimdi kendime iğne yapıyorum çok garip geliyo oxo kuşlandığınıza göre size de mi taze transfer uygulandı

Bende serum takılmamıştım hiç. yumurta toplama da ilk defa takıldı. iğne korkum var benim hep eşim vurdu iğnelerimi. Taze transfer olacaktım progestron hormonu yüzünden olamadım. 2 ay erteledi doktor

Bende serum takılmamıştım hiç. yumurta toplama da ilk defa takıldı. iğne korkum var benim hep eşim vurdu iğnelerimi. Taze transfer olacaktım progestron hormonu yüzünden olamadım. 2 ay erteledi doktor
Ay hay Allah ya nelerle uğraşıyoruz, hayırlısı ile olmuş ya sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Normalde taze yapacaklardı bir adet bekleyelim dediler şimdi açıkçası sevindim o arada detox vs yapıp şu ilaçları belki vücudumdan biraz temizlerim diye düşünüyorum

Normalde taze yapacaklardı bir adet bekleyelim dediler şimdi açıkçası sevindim o arada detox vs yapıp şu ilaçları belki vücudumdan biraz temizlerim diye düşünüyorum
Olsun vücut dinleniyor daha iyi olur. Kendini toparlarsın transferden sonra da iğne kullanıyorsun. Göbeğin bi kendine gelir toparlar.

evet cuma opu var göbeğim göğüslerim şiştik vücudum bana ait değil gibi hissediyorum. Mücadelemiz o kadar kutsal ki ve hepimiz o kadar hak ediyoruz ki anneliği ne diyeyim rabbim en güzel şekliyle nasip etsin

Peki bir soru daha soracağım cuma sabah 8 de opu olacağım ve dostinex içmemi söyledi hemşire araştırdığımda herkes oğuldan sonra kullanmış bende neden önce kullandırdılar fikriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…