Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet tese odaklı canım iyi yapmışsınız

Merhabaa. Nasılsınız. Sonucunuz nasıl sonuclandı merak edıyorum. Bizde bruksel tüp bebek merkezine gideceğiz, eşiniz brüksel tüp bebek merkezinde hangi doktora ameliyat oldu??
Bende

Kızlar bişey sorucam eşinde sperm çıkışı tane ile olanlara.. bazen sperm çıkışı olup bazen olmadığı durumlar sizde de oluyor mu?

Kızlar bişey sorucam eşinde sperm çıkışı tane ile olanlara.. bazen sperm çıkışı olup bazen olmadığı durumlar sizde de oluyor mu?
Biz de yaşadık, yani hareketsiz ve neredeyse cansız sperm çıkışı oldu en son başta 10-15 çıkıyordu resmen bir yılda bir tane olduğunu dahi gördüm en son test de yazdığım gibi.

Biz de yaşadık, yani hareketsiz ve neredeyse cansız sperm çıkışı oldu en son başta 10-15 çıkıyordu resmen bir yılda bir tane olduğunu dahi gördüm en son test de yazdığım gibi.
Peki şimdi nasıl durum? Çıkış oldu mu tekrardan

İğne ile sperm aldırdık dediğiniz işlemin adı micro tese mi oluyor acaba

Anladım farklı işlemlermiş ama aynı sonuç için yapılıyor tabi, bakalım bugün regl oldum pazartesi doktora gitmem gerekiyormuş yumurta toplayacakları için ilaç vereceklermiş hiç bir fikrim yok ne olduğu hakkında hayırlısı

İğne veriyorlar göbekten yumurtalar olgunlaşınca anestezi altında topluyorlar bizimde tesadan alınan spermler ile döllenme yaptılar 5. Güne ulaşanları dondurdular. İki ay sonra da transfer oldum

İğne veriyorlar göbekten yumurtalar olgunlaşınca anestezi altında topluyorlar bizimde tesadan alınan spermler ile döllenme yaptılar 5. Güne ulaşanları dondurdular. İki ay sonra da transfer oldum
Teşekkürler bilgi için evet gonalf başlandı, 225 doz 4 gün kullanıp gideceğim otriville olabilir adı öyle bi ilaç daha aldırdı 5 kutu ama onları içmeyeceğim, yanımda götüreceğim bir tanesini cuma günü, ilaç biraz yan etki yapıyor sanırım pek hoşlanmadım kendisinden:)

Ayrıca bu ilacı kullandığım için belki de bekleme yapmayacaklarını söylediler diğer ilaçla olursa bekleticez dediler, ben aceleden değil de dedim hangisini önerirseniz o olsun gücünüz yeterse pahalıyı alsın dedi. Ama belki de kullanmayız dedi bilmiyorum inşallah kolaylıkla olsun hepimizin her işi.

Hayırlı olsun inşallah Gonalf kullandım kullandıklarımın arasında en iyisi oydu Yumurtaların büyümesine bakıyor o yüzden çağırıyor. En güzel an transfer olduğun an görüyorsun yerleştirirken ekranda Allah nasip eder inşallah

Merhabaa. Nasılsınız. Sonucunuz nasıl sonuclandı merak edıyorum. Bizde bruksel tüp bebek merkezine gideceğiz, eşiniz brüksel tüp bebek merkezinde hangi doktora ameliyat oldu??

Bende
merhaba, embriyo transferine kadar yaşanan tum sıkıntılı surec transferden sonra geride kaldı allaha sukur. ilk transferde hamile kaldım ve suan oglem 20 aylık oldu. ilk gorusmeler ve tum takip hep Husamettin bey ile oldu ama yumurta toplama ve yerleştirme işini benim zamanımda Husamettin bey tek başına yapmıyordu , Yucel Hoca yapmıştı tum transfer ve toplama işlemini.

Çok teşekkür ederim amin inşallah, Allah hepimizin sürecini kolay kılsın, benim etrafımda bilgi edineceğim kimse olmadığından çok kıymetli her söylediğiniz

Merhaba gonal f te 6. Günümdeyim bugün birde oxotide diye bir ilaç eklendi tedavime az önce vurdum ama kızardı vurduğum yer biraz da kabardı ve kaşınıyor gonal f de böyle birşey yaşamadım, yanlış mı yaptım ne yapmalıyım

Ben de cedrodite vurduğumda öyle olmuştu. Vurduğum bölge kızarmış ve kaşınıyordu. 3-4 saat sonra geçiyor. Doktora sormuştum. Olabilir bazı bünyelerde demişti. Oxodite da cetrodite ın muadili bir ilaç zaten. Birinden biri piyasada olmayınca birini yazıyorlar. Bir kaç saat bekleyin geçer.

Çok teşekkür ederim evet 3-4 saate geçti ama beni de mahvetti vurduğum gibi çarpıntı başladı, çok korktum, neyse Allah korktuklarımızdan emin eylesin

Kaç yumurtanız gözüküyor ultrasonda
İnanın sormadım sorayım birdahakine, böyle muayene ederken 8,9,10,7,8,9,11 falan bir sürü rakam saydı onlar yumurtalarımın boyutları mı acaba aklıma bir geldi ama çok çekiniyorum soru sormaktan kafaları karışmasın yormayayım diye

Evet o sayılar yumurta boyutlarıdır çok söylemişse çok yumurta var demektir bu iyi bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…