Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Değerli arkadaşlar biz azospermi gerçeğiyle 2018 yazında tanıştık eşim önceden öğrendi ve söylemedi ilk etapta bana ama ben bir terslik olduğunu biliyordum çünkü eşim çok fazla içine kapandı ve bana ısrarla ne olduğunu söylemedi derken ben eşimin kitaplarını kurcalarken buldum sonucu azosperm yazıyor ama ne olduğunu bilmiyorum internetten kelimeyi araştırınca dünyam başıma yıkıldı sonra eşime teselli vermeye başladım mutlu etmeye çalışıyorum yalnız kendine gelmiyor neyse eşim şoku birkaç ayda atlattı ve gerek kadınlar kulübü gerekse makalelerden durumunu araştırmaya başladı doktorlardan destek aldı vesaire zamanla doktorlar aracılığıyla kartegener sendromu olduğu açığa çıktı makalelerde kartegener sendromlu erkeklerin çoğunun spermlerinin hareketsiz olduğu ve çıkış olduğu yazıyordu bizim durumumuz çok farklı bizde çıkış yok eşim belki de kartegener sendromu değilde farklı bir nedenden çıkış olmayacağını hep aklına getirdi ta ki aşağıda sizede belirttiğim makaleyi inceleyene kadar onu inceledikten sonra nadirde olsa kartegener sendromlularında azospermi olabileceğini gördü ve tüp bebeğe başlamadan önce direkt hastalığını belirtti doktorlarımıza ve ilk etapta hormonlara, genetiğe vb bakıldıktan ve hemen hemen temiz çıktıktan sonra epididim bölgesinde sperm olduğu tesa ile anlaşıldı ardından benden yumurta toplandı ve hamilelik testim pozitifti 12 gün sonra çok şükür 9 aylık bir sürecimiz geçti ve oğlumuza kavuştuk biz çok üzüldük özellikle eşim benden daha üzgündü anneler gününde hep ondan dolayı çocuğumuzun olmadığını belirtir çok üzülürdü çok şükür Allah’ımıza oğlumuza kavuştuk burada sayfayı takip ederek hep umudumuzu yeşerttik sözün kısası arkadaşlar Allah ol der ve olur bundan ötesi yok kalbinizi ferah tutun herşeyin hayırlısı olur

Sol pampiniform pleksus venleri genislemis olup, ortalama caplari istirahat halinde 2,5 mm olculmustur. Valsalva ile kisa sureli reflu akim saptanmistir.
Bu ne demek oluyo ya doktor ameliyattaymis bugün gösteremedik bilen var mi

Merhaba arkadaslar esimde sperm testinde hic sperm cikmadi cok kotu durumdayiz doktor bile arastiramiyoruz. Biraz forumu okudum lutfen memnun kalan arkadaslarimdan doktor tavsiye etmelerini rica ediyorum...

Merhaba arkadaslar esimde sperm testinde hic sperm cikmadi cok kotu durumdayiz doktor bile arastiramiyoruz. Biraz forumu okudum lutfen memnun kalan arkadaslarimdan doktor tavsiye etmelerini rica ediyorum...
Bülent erol
Egecan şerefoğlu
Emre bakırcı
Kaan aydos
Celalettun peru
Araştırın bunları

Hangi doktora gittiniz acaba

Dr Tansel kaplancan tedavi olan varmı olumlu olumsuz düşüncelerinizi alabilirmiyim

merhaba bizim de aynı şekilde. Tedaviniz ne durumda. Biz Ege üniversitesine gidiyoruz direk mikrotese dedi Genetik test sonucuna göre. Direk yaptırmak istemediğim için tekrar bir Androlog arayışına girdim. Tedavi şekli, masraflar nasıl bilgi verir misiniz?

Hepinize selamlar arkadaşlar uzun zamandır girip bakamadigim topik burası muhtemelen beni tanıyan yoktur herkes yenidir öncelikle rabbim bu imtihandan sağ salim bebekleriniz ile geçmeyi nasip etsin dualarım en çok bu illetle boğuşanlarla yıllar yıllar önce yazmışım bunu umut olmak adına ve ne yazık ki yazdıktan 2 hafta sonra kaybettim bebeğimi
Şimdi ise yazmamın sebebi yine size umut olmak o denemeden sonra 5.deneme negatif 6.denemede negatif oldu 7.drnemede umutsuz olarak gittim artık sırf ilerde keşke dememek için yaptırıyordum 7.debemede ikizcanlarıma hamile kaldım aşırı zor aşırı riskli ve sürekli kaybetme korkusu ile 32 haftaya gelebildik ve 32.haftafa erken doğdu kuzularım şükürler olsun ki iyiler biraz kuvez sürecinin ardından kavuştuk ve şimdi bir buçuk yaşında oldu kızım ve oğlum rabbim en en en kısa zamanda hepinize bu muhteşem duyguyu nasip etsin inşallah sizlere umut olmak için yazmayı kendime borç bildim Allah'ım hepinize bu mutlu sonu nasip etsin inşallah en kısa zamanda sizlerde evlatlariniza kavuşun çokça duamızdasıniz ismen bilmesemde rabbim nerede evlat hasreti çeken varsa herkese nasip etsin inşallah hepinizi seviyoruz

Sakın mikrotese falan olmayin.Bizde Ege üniversitesine gidiyorduk.Mikrotese yaptılar bize sonuç 0 hic sperm çıkmadı.Tekrar yapmak istediler gitmedik bir daha nefret ediyorum o hastaneden tedavi falan yapmiyorlar.Seneler sonra celalettin peruda tedavi olup Ankara A life hastanesinde spermiyogram ornekleri vererek aşama aşama ilerledk.16 aylik tedavi sonucunda sperm tek tuk cikmaya başladı.İlk tüp bebek denememizde pozitif oldu.Şuan ikizlerim var.Maddi durumunuz iyiyse direk A life hastanesine gidin once bir test verin hangi seviyedesiniz ona gore ilerlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…