Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamile kalabilmenize cok sevindimm bizde aynı sorun azfc var.. hangi merkezde tüp bebek oldunuz acaba tese ile mi doğal çıkış sağlandığı? Evet azospermi maalesef babadan erkek çocuklara geçiyormuş hatta onun icin spermlere kromozon testi yapıp içlerinden kız transfer ediliyormuş

Merhaba arkadaşlar kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum koca siteyi taradım benimle aynı sorunları paylaşan var mı diye burada bulacağımı düşünerek yazıyorum. 6 yıllık evliyiz ilk bir yılın ardından normal şekilde evlat sahibi olduk fakat yapılan tetkiklerde eşimde testis kanseri teşhis edildi yumurtalığı alındı. Ameliyat olmadan önce, sperm dolduruldu maalesef ki, kaliteli spermler değildi. En son verdiği testte azosperm olduğu teşhis edildi.Celalettin Peru yakınımız olan bir doktor zaten direk kendisiyle istişare ettik ve spermleri çözelim dedi üzerinden 2 yıl geçti . Şimdi tüp bebek tedavisine başladık Şişli memorialde yarın yumurta ve spermler çözülecek ve son an da eşinize bi bakalım tese yapalım duruma göre dediler biz tese istemiyoruz kafamız çok karışık sperm sonuçları bugün çıkacak. Muayene de tıkanıklık yok dediler ne yapacaklar ne yapacağız bilmiyorum yorum ve tavsiyelerinize açığım

Herkese merhaba, en çok bu sayfa da aktiv olunduğunu gördüğüm için yazmak istedim. Eşime yaklaşık yarım sene önce azospermi tehşisi kondu. Herkes gibi bizde arayışa geçtik. Bir çok şeyler okuduk. Hala da kafamız karşık. Saadece hemen tese olmak istemediğimiz için C. Peru da tedaviye başladık. C. P. de tedavi olanlar tecrübelerini paylaşa bilirmi?

Şu an Şişli memorial da Fatih hoca var Murat basar yerine geldi sanırım. Bizim aslında tedaviye başlayacağımız kişi Celalettin Peru. Donmuş spermlerde çıkmazsa tabi

vakit kaybetmeden Celalettin hocaya gidin derim, tesecilerden de uzak durmakta fayda var :)

Son düzenleme:
Bugün açıldı spermler mikroteseye gerek kalmadı şimdilik ama çok sağlıklı değil. Umarım ki döllenme olur

Çooook geçmiş olsun. Celalettin hocada tedavi aldınız mı?? Bir gelişme olmadımı acaba. Merak ediyorum bizde hocaya gidiyoruz ama tese olacak benim eşimdee

Geçmiş olsun. Benim eşimde azosperm. Bizde c.p gidiyoruz ama sabır işi sanırım. 6 aydır ordayız ama maddiyata bakıyor tedavısı. İğneler vs verdi işk zamanlar alıyorduk hergün vurmasakta iki üç günde bir vuruyorduk. Amaa maalesef iğnelere vs rapor cıkartamadığı için bizde baska doktora gidince vermiyor rapor…
Yani bizim deneyimimiz yarım kaldı acıkcası. Siz kac aydır c.p ye gidiyorsunuz

Çoook çoook geçmiş olsun, celalettin peru ya gideceksenız de maddi imkanlarınızın elverıslı olması lazım bence. Yazdıgı her ilaç takvıye çok pahalı maalesef… eşiniz nerede tese ameliyatı oldu? Benim eşimde tese olucak gibi

Çooook geçmiş olsun. Celalettin hocada tedavi aldınız mı?? Bir gelişme olmadımı acaba. Merak ediyorum bizde hocaya gidiyoruz ama tese olacak benim eşimd
Yok biz hiç tedavi görmedik kendisinde. Önce dondurulmuş spermlerle tüp bebek şansınızı deneyin dedi Celalettin hoca. Sonuçlara göre hareket edeceğiz.

Çooook geçmiş olsun. Celalettin hocada tedavi aldınız mı?? Bir gelişme olmadımı acaba. Merak ediyorum bizde hocaya gidiyoruz ama tese olacak benim eşimdee
Eşim testis kanseri teşhisi konulduktan sonra sperm dondurdu yani pek sağlıklı değiller. Şu an çözdüler o spermleri çünkğ biz mikro tese istemediğimizi söyledik ısrarla. 3-4 tane sperm çıktı çok ümitli konuşmadı doktorumuz fakat yine de denemek istedik. Allahtan ümit kesilmez. Hemen mikro tese yapmadığımız için içimiz ferah çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…