- 29 Aralık 2021
- 106
- 16
- 28
Hamile kalabilmenize cok sevindimm bizde aynı sorun azfc var.. hangi merkezde tüp bebek oldunuz acaba tese ile mi doğal çıkış sağlandığı? Evet azospermi maalesef babadan erkek çocuklara geçiyormuş hatta onun icin spermlere kromozon testi yapıp içlerinden kız transfer ediliyormuşHayır tedavisi yok. Bu bir genetik bozukluk. Eşimin morfoloji düşük olduğu için ilaç ve takviye verdiler. İşe yaramadığı için tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Çocuk doğduğunda onda başka bir genetik durum çıktığı için bize de genetik testler yapıldı. Orada görüştüğümüz genetik uzmanı ekstra bilgi olarak söyledi, azospermi erkek çocuğa kesin aktarılır dedi
Biz hala kullanıyoruz ama faydasını bilemiyorum.1 kere tese olduk tutmadı.2. İçin devam ediyoruz.Siz ne zamandır kullanıyorsunuz acabaKlomen ve Menupin kullanıp azospermi de fayda gören var mı?
1,5 ay oldu kullanalı. Biz de 1 kez tese oldukBiz hala kullanıyoruz ama faydasını bilemiyorum.1 kere tese olduk tutmadı.2. İçin devam ediyoruz.Siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba
Siz kaç aydır kullanıyorsunuz ?Biz hala kullanıyoruz ama faydasını bilemiyorum.1 kere tese olduk tutmadı.2. İçin devam ediyoruz.Siz ne zamandır kullanıyorsunuz acaba
Bizim toplam 5-6 ay olmuştur. menupin-nutfeks-klomenin yanına ilk teseden sonra redostim eklendiSiz kaç aydır kullanıyorsunuz ?
Mesaj atmaya çalıştım ama atamadım size aynı yerdemi olmuştunuz peki ilk teseyide1,5 ay oldu kullanalı. Biz de 1 kez tese olduk
Hayır aynı yerde değil şişli memorial da olduk. Sperm çıkmadı hiç. Özelden deneme olarak mesaj attım size belki o konuşma üstündem msj atabilirsiniz.Mesaj atmaya çalıştım ama atamadım size aynı yerdemi olmuştunuz peki ilk teseyide
Ürolji doktorunuz kim?Sonuçlar çıktı hepsi 0 doktorlar mikro tese %50 şansınız var diyor ama biz emin değiliz
Şu an Şişli memorial da Fatih hoca var Murat basar yerine geldi sanırım. Bizim aslında tedaviye başlayacağımız kişi Celalettin Peru. Donmuş spermlerde çıkmazsa tabiÜrolji doktorunuz kim?
Şu an Şişli memorial da Fatih hoca var Murat basar yerine geldi sanırım. Bizim aslında tedaviye başlayacağımız kişi Celalettin Peru. Donmuş spermlerde çıkmazsa tabi
Sonuçlar çıktı hepsi 0 doktorlar mikro tese %50 şansınız var diyor ama biz emin değiliz
Sonuçlar çıktı hepsi 0 doktorlar mikro tese %50 şansınız var diyor ama biz emin değiliz
peki celalettin hocadan tedavı aldınız mı??? Spermlerde bir gelişme olmadımı??
Çooook geçmiş olsun. Celalettin hocada tedavi aldınız mı?? Bir gelişme olmadımı acaba. Merak ediyorum bizde hocaya gidiyoruz ama tese olacak benim eşimdeeMerhaba arkadaşlar kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum koca siteyi taradım benimle aynı sorunları paylaşan var mı diye burada bulacağımı düşünerek yazıyorum. 6 yıllık evliyiz ilk bir yılın ardından normal şekilde evlat sahibi olduk fakat yapılan tetkiklerde eşimde testis kanseri teşhis edildi yumurtalığı alındı. Ameliyat olmadan önce, sperm dolduruldu maalesef ki, kaliteli spermler değildi. En son verdiği testte azosperm olduğu teşhis edildi.Celalettin Peru yakınımız olan bir doktor zaten direk kendisiyle istişare ettik ve spermleri çözelim dedi üzerinden 2 yıl geçti . Şimdi tüp bebek tedavisine başladık Şişli memorialde yarın yumurta ve spermler çözülecek ve son an da eşinize bi bakalım tese yapalım duruma göre dediler biz tese istemiyoruz kafamız çok karışık sperm sonuçları bugün çıkacak. Muayene de tıkanıklık yok dediler ne yapacaklar ne yapacağız bilmiyorum yorum ve tavsiyelerinize açığım
Geçmiş olsun. Benim eşimde azosperm. Bizde c.p gidiyoruz ama sabır işi sanırım. 6 aydır ordayız ama maddiyata bakıyor tedavısı. İğneler vs verdi işk zamanlar alıyorduk hergün vurmasakta iki üç günde bir vuruyorduk. Amaa maalesef iğnelere vs rapor cıkartamadığı için bizde baska doktora gidince vermiyor rapor…Herkese merhaba, en çok bu sayfa da aktiv olunduğunu gördüğüm için yazmak istedim. Eşime yaklaşık yarım sene önce azospermi tehşisi kondu. Herkes gibi bizde arayışa geçtik. Bir çok şeyler okuduk. Hala da kafamız karşık. Saadece hemen tese olmak istemediğimiz için C. Peru da tedaviye başladık. C. P. de tedavi olanlar tecrübelerini paylaşa bilirmi?
Çoook çoook geçmiş olsun, celalettin peru ya gideceksenız de maddi imkanlarınızın elverıslı olması lazım bence. Yazdıgı her ilaç takvıye çok pahalı maalesef… eşiniz nerede tese ameliyatı oldu? Benim eşimde tese olucak gibiBizde aynı durumdayız canım çok geçmiş olsun şimdiden eşimde azospermi dendi geçen ay mikro tese oldu 100 tane sperm buldular ama yüzde 5 hareketli 9 yumurtadan ikisi dollendi ama 5 gün gelişemeyip imha oldular genetik hormonlar temiz bi tek hidrosel su fıtığı denen bisey onuda mikro tesede aldılar ama azospermi yapmaz dendi dondurulmuş spermlerimiz var ama tekrardan aynı şey olabilirmiş başka gen testistedemi var kök hücreyle alakalı onu anlamadım çok kötü psikolojimiz bozuldu maddi manevi Allah yardımcımız olsun şimdi cellaettin periyi araştırıyorum
Yok biz hiç tedavi görmedik kendisinde. Önce dondurulmuş spermlerle tüp bebek şansınızı deneyin dedi Celalettin hoca. Sonuçlara göre hareket edeceğiz.Çooook geçmiş olsun. Celalettin hocada tedavi aldınız mı?? Bir gelişme olmadımı acaba. Merak ediyorum bizde hocaya gidiyoruz ama tese olacak benim eşimd
Eşim testis kanseri teşhisi konulduktan sonra sperm dondurdu yani pek sağlıklı değiller. Şu an çözdüler o spermleri çünkğ biz mikro tese istemediğimizi söyledik ısrarla. 3-4 tane sperm çıktı çok ümitli konuşmadı doktorumuz fakat yine de denemek istedik. Allahtan ümit kesilmez. Hemen mikro tese yapmadığımız için içimiz ferah çok şükürÇooook geçmiş olsun. Celalettin hocada tedavi aldınız mı?? Bir gelişme olmadımı acaba. Merak ediyorum bizde hocaya gidiyoruz ama tese olacak benim eşimdee