Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de incir kullanmak zararli diye biliyorum. Hormon degerlerini bozuyor. Keçiboynuzu pekmezi de aynı şekilde. Doktor tavsiyesi olmadan sakin kullanmayın.
İnternetten araştırdığımda evet incir kadınlarda proklatın hormonunu(süt hormonu) artırıyomuş, ve vücut kendını gebe algılayıp gebe kalmak zorlasıyomuş. Erkekler içinde pekmezin iyi gelmediğine dair yazılar okudum.. yazdıklarım sadece benim karşıma çıkan, okuduklarım. Bilgilerinize sevgili savaşcı hanımlar

Geçmiş olsun. Hayırlı umutlu haberlerinizi alalım. Bizde perudan istediğimiz randumanı alamazsak bahçeci düşünüyoruz.
Canım Biz de Başlangıçta Celalettin peru, ankara a life ve Bahçeci arasında kalmıştık. Celalettin peru ve a life çok fazla ilaç yazıyor 3 aylık reçete veriyor ve hem çok masraflı hem de çok fazla vitamin ve hormon ilacı iyi mi olur kötü mü olur diye tereddüt ettik. Sonrasında da tese düşünmeden bi Bahçeci deneyelim eğer sonuç alamazsak oraları da deneriz diye 2. plana bıraktık. İnşallah iyi olur sonucunuz. Allah'ım elimizi boş çevirmesin.

Canım hangi merkezde tüp bebeğe başlıycaksınız ? Nerde tedavi görüyorsunuz ?

Amiiiiiin herkes farklı yollardan farklı şekilde uöuduna doğru koşuyor. Vitamin hap iğne yazıyormuş evet. Bahçeciden randevu 24 aralığa aldık bülent hocaya aslında, sonra araştırdıkca fikrimiZ değişti ama bahçeci, A life ve bir kaç doktor aklımızın bir köşesinde yazılı. Peru dan memnun kalmazsak tedavısı hoşumuza gitmezse değiştireceğiz. Bahçeci ile görüştüğümüzde 1300 tl muayene dedi ve 6 ay ücretsız kontrol dedi. Oradanda bilgi aldık bide doktor ege can serefoglunu arastırdım. Aramızda var mı gidenler

Sevgili hanımlar. Bir de sorum var. Eşi azosperm olup, Peru, bülent hoca, ege can hoca vs vs gidip gebe kalan arkadaşlarımız var mı?

Sevgili hanımlar. Bir de sorum var. Eşi azosperm olup, Peru, bülent hoca, ege can hoca vs vs gidip gebe kalan arkadaşlarımız var mı?
Kuzum bulent hoca ve peru ile ilgili hamile kalan biliyorum. Ama ikisi ile ilgili de memnun olmayanlari da biliyorum. Çok konuştum herkesle azosperm degisik bi hastalik tedavi herkese iyi gelmeyebiliyor veya tedavi süresi uzayıp kısalabiliyor. Hatta Bulent hoca için tese yapar direk sakın gitme pişman olursun diyenlerle de konuştum. Bebegini tesesiz kucagina alanlarla da konustum. Peru ilaçları iyi gelmeyip bırakanlari da gördüm. Peruya gidip iyiki gitmişim diyenle de konuştum. Bi umut diyip başladim Bülent hocaya. Ben çok memnunum hiçte teseci doktor degilmiş. Her hoca herkese iyi gelmeyebiliyor veya herkesin azosperm nedeni aynı degil sonucta. Biraz bizim deneyip karar vermemize kalmış bir durum bilincli şekilde. Belki ilerde biz de memnun olmayanlardan veya memnun olanlardan olucaz kim bilir. Amacımiz aynı sonucta. Allah yardimcimiz olsun. Elimizi boş çevirmesin. Ege hocayi hiç araştırmadım ama bilmiyorum onu

Merhaba biz öğreneli 6 ay oldu eşime azosperm denildi sıfır sperm bi tane ölü hücre vardı 6 ay çam ve sakura da tedavi gördü 6 ay sonunda bi tane hareketli sperm çıkışı oldu.genetik testleri yapılmıştı hiç bi sorun çıkmadı hormon testleri normal çıkmıştı total testesteron çok az düşük çıkmıştı.sebebi belirsiz yani.sol tarafta tıkanıklık var demişlerdi ama tek taraflı olduğu için fazla etkilemez denildi.neyse artık bu ay ben adet olunca kan vericem ondan sonra tüp bebeğe başlayacaklar.eşimden sperm arayışına girdiklerinde varikoseli de hallederiz denildi şimdilik bu kadar.

Canım hangi merkezde tüp bebeğe başlıycaksınız ? Nerde tedavi görüyorsunuz ?
Canım biz ilk testlerimizi yaptırırken özel hastanedeydik azosperm çıkınca araştırılması için çam ve sakuraya yönlendirdiler orda da kaldık devam ediyoruz.Bahçeçiyle de görüştük 24 bin lira normal işlemler için 14 bin lira da azosperm tese yada diğer enjeksiyonla yapılan işlem için istediler toplam 38 bin TL denildi.hemen gidecektik ama dedik çam sakurada başladık memnunuz bi kere orda deneyelim olmazsa oraya gidelim en azından çam sakura da sol taraftaki olan tıkanıklık ameliyatını aradan çıkarmış olurz diye düşündük

Evet 1 muayne ücreti ödeniyor 6 aylık ucret ödemeden gidiliyor kontrole. Doktor vitamin hap falan yazdı kullanıyor eşim. Ekstra ben de bi şeyler verdim bu sürecte esime beslenmesine dikkat ettik. Ilaclar iyi geldi cok şükür. Bizim 6 ay olucak sperm çıkıslari basladı bahçecide. Dondurma işlemi yapılsin kaliteli diye uğraşıyoruz sonra tüp bebege geçicez. Tesesiz ilerleme olucak o en son çare teseye gerek yok dedi doktor zaten. Şuan memnunuz inşallah olumlu olur

Tup bebeğe gectiyseniz cok çok iyi maşallah. Cam sakurayi da duydum. Biz Bahceci de basladık. Bizim de sperm çikti 6 ay olcak tedaviye baslayali. Doktor biraz daha kullansın ilaçları dedi. Tup bebege geçmeye calışiyoruz işte biz de. Cok mutlu oldum adına inşallahhhh iyi olur

İnşallah gönlünden geçene kavuşursunuz canım aslında biz tüp bebek hiç istemiyorduk ben çok korkuyordum bu yüzden bebekten bile vazgeçmiştim yani o derece ama doktorun yaklaşımı hastalarına verdiği motivasyon çok iyi bu hale gelmişken deneyelim derseniz artık geçelim birsey kaybetmezseniz yoksa da bekleyelim flan diyince dedik artık Allah ne derse o olur buraya kadar geldik denemekten zarar gelmez en azından olmasa bile denedik deriz dedik bakalım aralıkta neler olacak

Evet çok çok haklısınız. Herkese iyi gelmeyebilir. Sanırım her tedaviyi her doktoru kişinin kendi deneyimlemesi gerekiyor. Çok açıklayıcı yazmışssınız teşekkür ederim. Bülent hocanın randevu alıp, geri peruya döndük. Perudanda belki memnun olmayıp baska kapılara gıdecegız. Ama sonucumuz hepımızın güzel olsun inşallah

Bülent erol un instagram sayfası var . Orada videolar var cnm . Tedavi den güzel sonuç alanları (onayları dahilinde diye düşünüyorum) sayfasında paylaşıyor. Sana fikir olabilir. Biz de bülent hocaya tedaviye gideceğiz. Öncesinde C.P. yi ben de düşünmüştüm. Çünkü eşimin olumsuz sonuç aldığı birdaha tese ameliyatı olmuştu ve bir daha olmak istemiyordu. Ama c.p nin sayfalarını araştırdım çok bilgi bulamadım ve çok inandırıcı gelmedi bana. Yani olumlu sonuç alanları bu gruplarda okudum. Ama enerjim oraya yönelmedi. Bu yüzden Bülent hocaya gideceğiz. İlk denememizde de murad başar a eşim tedavi olacaktı. Ancak biz gittiğimizde murat bey hastaneden 1 hafta önce ayrılmıştı ve farklı doktora ameliyat oldu. Aklımdan geçen doktora gidememiştik. Ve olumsuzda sonuç aldık zaten. Tabi ki her doktorun iyileştirdiği hastalar vardır bu dr iyi bu kötü diyemem. ama herkes kendi içinden geçen iyi olacağını düşündüğü doktordan vazgeçmemeli. Bu her hastalık için geçerli benim şahsi fikrim. Ege Can hocayı da hiç duymadım bu arada.

Benim eşimede çam sakuradaki üroloji doktoru azosperm dedi. Kadın doğuma tüp bebeğe başvurun dedi. Bizde gittik. Muzaffer Zeki DUMAN a yönlendirdiler. Oda randevu al gel dedi. Desim kayıt acsanız randevu bulamıyorum. Herkes nasıl buluyorsa sende öyle bulursun dedi. Elime 1 kahıt tutuşturdu. Eşinin azosperm olduguna dair ürolojı doktorundan yazı rapor cıkarttırın sonra randevu alıp gelin dedi. Siz çam sakurada kimdesiniz? Ben çalışıyorum. Eşimde çalışıyor. Her zman randevumu istiyor hoca. Yoksa takıplı hasta yapıyorlar mı. Süreciniz nasıl devam ediyor. Anlatırmısınız rica etsem

Birde başajsehırdekı ürolojı doktoru eşime hiçbir tedavı anlatmadı. Direk tüp bebege basvurun dedı. Hiç tedavuye baslayalım. Sperm cıkısı olur mu olmaz mı vs demedı. Acaba tüp bebeğe basvuruncamı eşime tedavı baslıcaklardı?

Sanırsam her üroloji doktoru azopermi konusunda bilgili olmuyor. Androlog bakıyor galiba, ürolojinin alt birimi androloji olması lazım. O yüzden tüp bebek bölümüne gidin onlar yönlendirsin demiştir. Devlette sadece zeynep kamil de infertilite bölümü var diye biliyorum. Çam sakurada gittiğiniz bölüm infertilite bölümü mü

Hiç korkma Allah'in izniyle. Nolcak iğneden ilactan yeterki sonu güzel olsun. Tedaviniz ne güzel ilerliyor masallah sonuna kadar git

Rica ederim ne demek. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Önemli olan azosperm nedeniniz. Onu öğrenip ona uygun yol almakta fayda var. Bizim nedensiz azosperm. Hormon değerleri ve genetik normal çıktı. Azosperm nedeni bilinmiyor. Bi de elle muaynede testislere küçük dedi biraz bülent hoca ama azosperm yapmaz bu durum dedi. Sperm çıkışlarımız da 5. ayın sonunda başladı çok şükür. Dondurmaya çalışıyoruz şuan. inşallah iyi olur emeklerimizin karşılığını alırız.

Canım ben 3 yıllık evliyim bir buçuk yıl oldu 2 ye yaklaştı Muzaffer hocadan randevu bulamadım olmuyo giden nasıl gidiyor asla anlamıyorum.üroloji için İbrahim hocaya gidiyoruz onda randevu gerekmiyor pazartesi ve salı günü muaynede diğer dünler ameliyat günü pazartesi salı giderseniz muayne olursunuz.İbrahim hoca artık tüp bebeğe geçebiliriz Muzaffer hocaylada görüşelim dedi randevu bulamıyorum hocam deyince hemşirelerle görüştü Aralık için tüp bebek olacaklar flan die ilk defa o sayede Muzaffer hocanın yüzünü gördüm.böyle işte.ama ilk çam ve sakuraya gittiğimizde ürolojide başka bi doktora gitmiştik randevuyla galiba o genetik testleri flan yapıp İbrahim hocaya gitmemizi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…