Merhaba. Dr.Mfk ürünlerini almadık. CELALETTİN PERU dan 21 aralıga randevu aldık.Canım yazını okudum biz mfk kullandık kullanan farklı kişilerde tanıyorum azosperm de pekte faydası olan birsey degil mfk.hatta gittiğimiz doktorun orda farklı bi hastada duydum mfk ya devam edelim mi hocam diye sordu doktor hayır dedi kadın çıkınca sordum ne kadar kullandınız flan die 6 ay kullandık hiç çıkış olmadı dedi.onlar özel bi hastanede 1 yıl tedavi de görmüşler tesa da olmuşlar üstüne mfk da kullanmışlar hala çıkış yokmuş.bizde 3 ay kullandık bi kaç tane çıkış var ama kendi doktorumuzun yazdıklarını da kullandık hangisi etki etti bilemedim.alırsan da eş paketi flan degil man olanı alın o daha fazla etki ediyor
Cp hocanın dedıgı yerlerden eşim tekrar aperm testı vercek, ıstedıgı kan tahlıllerı var onları vereceğiz. Hemen mikrotese ameliyatı olmayalım kararı aldık.çünkü sebebını arastırıcaz. Belkı dogak sperm cıkısı olursa tup bebek yaptırırz dıyoruz. Sizler nasılsınız. Nerelerden tedavı alıyorsunuz