Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hello... azosperminin genetik olabileceğini bende biliyordum ama babadan oğula geçer die kesinlik yk bence..
yani örnekleri cok çevremde.. ama genetiğinde olupta bir sonraki nesile vs geçen varmış ivit

Bizde yıl sonuna tüp bebek düşünüyoruz azosperm nedeniyle genetik için test verdik pazartesi alacağız sonucu

Bizde de durum aynı, genetikler vs temiz hep. Hormonlarda az bir yükseklik vardı düştü ama yine çıkış alamadık maalesef. Biz Bülent Hoca’ya gidiyoruz, memnunuz tavsiye ederim. 2 ay sonrası için tekrar bakıp bize de tese diyecek büyük bir ihtimal, ben de korkuyorum sonucun olumsuz olmasından ama başka da çare yok gibi..

Merhaba size eşimin semen testi sonucunu atsam bakarmısınız.daha önce özelde test vermiştik detaylı yazıyordu şimdi araştırma hastanesinde verdik hiç birsey anlamadım.eşime 2-3 ay önce azosperm tanısı konuldu

Tedavi kısmına kadar durumumuz aynıymış cnm. Ama tedavi sonrası sizin çok güzel olacak inşallah. Korkmayın, bülent hoca 2. 3. Tese olmuş insanlarda bile ya çıkış sağlıyor ya ameliyatta sonuç çıkıyor. Keşke biz de en başta bülent hocaya gitseydik. Çok sevindim bülent hocaya gitmenize Eşinizin sürekli kullandığı bir ilacı var mı? Bir de yaşlarınız kaç. Benim eşim 38 yaşında

Benim eşim de 36 yaşında.. yani Bülent Hoca’nın önerdiği multivitaminler ve iğne tedavisi var tabi, ek olarak mfk ürünlerini kullanmaya başladık. Bir de Kore ginseng’i iyi diyolar, proxeed plus falan da öyle ama bilemedim tabi insan her şeyi denesin istiyor :)
Ümitsiz olmak istemiyorum ama bize de çok ihtimal yok gibi konuştu, umarım tesede bulurlar. Siz de bence mfk ürünlerine bakın, azosperm sonucu hamileliği yarattığı hastaları da var, bir de bitkiselde destekleyin en azından bu süreçte.. ve zaman kaybetmeden Bülent Hoca’ya görünün en azından ilaç tedaviniz ilerlesin .

Merhaba,
Tabi elimden geldiğince bakarım, arkadaşlar da burada yardımcı olurlar zaten

Bu durumda tüp bebek olur mu arkadaşlar

Eklentiler

• 057019F1-450B-4C6F-9DBF-C37CDED9FF51.jpeg
    109,8 KB · Görüntüleme: 118
Bülent hoca kımdır nasıl buluruz cnm

İnşallah herşey yolunda gider, güzel sonuçlar alırsınız Çok merak ediyorum , gelişmeleri mutlaka bizimle paylaş cnm, sana dua ediyor olacağım. Bize de 2. Şansımız için umut olursun inşallah

Kızlar şu sonuca bakar mısınız? Anlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20220919_205358.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba Ben 1 buçuk yıllık evliyim çocuğumuz olmuyordu. Tüp bebek sürecine başlamıştık ki ne yazık ki mutsuzluk ve hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Eşim bir çok kez sperm testi verdi ve 0 çıktı doktorlar her muayene de testte öyle çıkmasına rağmen microtese ameliyatında kesinlikle çıkar dediler. Eşim hormon ve genetik test yaptırmıştı hepsi normal ve temiz çıkmıştı. Yumurtalarımın toplanacağı günden 1 gün önce eşim microtese ameliyatına girdi ve hiç canlı cansız sperm çıkmadı. büyük bir üzüntü yaşadık. Testisin sperm üretimi yapmadığı söylediler. Bir kaç gündür eşimle ruh gibiyiz. Doktor %20 bir ihtimalin olduğu söyledi ve eşime hormon iğneleri vurulabileceği belki oluşur dediler. bu şekilde yaşayıp sonuç alan var mı? yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Öncelikle umudunuzu kaybetmeyin, bizde sizin gibi bodoslama tese olduk ama kesin çıkar dememişti doktor.
Daha sonra tese sonrası 6 ay dinlendirip, hormon tedavisine başlandı. ilk aylarda güzel ilerliyordu ama sonrasında gelişme olmadı. Spermiyogramın yapıldığı merkez bile çok önemliymiş onu anladım. Çünkü içerde sperm seviyesine gelmemiş hücreler bunların sınıflandırması olduğunu bile bilmiyorduk. Yeni bir tedaviye başladık oradan öğrendik bunu.
Yol kimine uzun kimisine kısa bulunduğunuz seviye ve problemi önemli. Hormon kaynaklı mı genetik mi bunların tespiti önemli. Burda her problemden arkadaşın da başarı hikayesi var. Unutmayın bizde gün gelecek başarı hikayemizi yazacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…