Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitkiseller 10 bine yakın tuttu. sgk lı haplar 3 bin civarı 😥
Çok gereksiz paralar doğal kesin çözümü var eşim hepsini kullandı en son doğal takviye bulduk aktardan test sonucu kruger 2 den 4 e çıktı ileri hareketlilik 7 den 36 ya çıktı çocuk işi artık allah nasip ederse beklemedeyiz beşyüz elli dört ….. arayın sizede yardımcı olayım inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle umudunuzu kaybetmeyin, bizde sizin gibi bodoslama tese olduk ama kesin çıkar dememişti doktor.
Daha sonra tese sonrası 6 ay dinlendirip, hormon tedavisine başlandı. ilk aylarda güzel ilerliyordu ama sonrasında gelişme olmadı. Spermiyogramın yapıldığı merkez bile çok önemliymiş onu anladım. Çünkü içerde sperm seviyesine gelmemiş hücreler bunların sınıflandırması olduğunu bile bilmiyorduk. Yeni bir tedaviye başladık oradan öğrendik bunu.
Yol kimine uzun kimisine kısa bulunduğunuz seviye ve problemi önemli. Hormon kaynaklı mı genetik mi bunların tespiti önemli. Burda her problemden arkadaşın da başarı hikayesi var. Unutmayın bizde gün gelecek başarı hikayemizi yazacağız 🤩
Tekrar merhaba nasıl bir tedaviye başladınız acaba. Genetik ve hormon testi yapıldı geriye normal olması gerektiği gibi doktor onun içinde çıkacak diye bekliyorduk. İnşallah Rabbim isteyen arzulayan herkese nasip etsin🤲🏼

Tekrar merhaba nasıl bir tedaviye başladınız acaba. Genetik ve hormon testi yapıldı geriye normal olması gerektiği gibi doktor onun içinde çıkacak diye bekliyorduk. İnşallah Rabbim isteyen arzulayan herkese nasip etsin🤲🏼
Celalettin Peruda başladık.
Spermiyogram ve çeşitli tahliller yaptırdı (Fsh Lh , Renkli doppler, inhibin B )
Günlük hormon iğnesi ve 10-15 bitkisel ilaç verdi 3 ay kullanacağız

Spermiyogram ve çeşitli tahliller yaptırdı (Fsh Lh , Renkli doppler, inhibin B )
Günlük hormon iğnesi ve 10-15 bitkisel ilaç verdi 3 ay
İnşallah herşey istediğiniz gibi gerçekleşir.🙏🏻 Durumla ilgili bilgi verirsiniz değil mi? Eşimle bana da bir umut olur bizde başlarız.
Günlük hormon iğnesi ve 10-15 bitkisel ilaç verdi 3 ay kullanacağız
Peki test yapacaklar mı yoksa microtese ameliyatı mı olacak.sanırım sizinde durumunuz benim gibi

İnşallah herşey istediğiniz gibi gerçekleşir.🙏🏻 Durumla ilgili bilgi verirsiniz değil mi? Eşimle bana da bir umut olur bizde başlarız.

Peki test yapacaklar mı yoksa microtese ameliyatı mı olacak.sanırım sizinde durumunuz benim gibi
3 ay sonunda tekrar test isteyecekler hormon ve spermiyogram olacağını düşünüyorum.
Gelişmeleri yazarım tabiki

iyi akşamlar arkadaşlar
eşi doğuştan konjeital bilateral vaz agenezi olan varmı(sperm kanalıı yokluğu) varsa sonuçları ne durumda?
Benim eşimde şüpheleniyor şuan da biz daha yeni öğrendik transrektal ultrason çektiricez siz nasıl öğrendiniz azospermi mi eşiniz

Merhaba benim eşimede azospermi tanısı konuldu hormonları yüksek ve varikoselde varmış, çok şükür genetik testi temiz çıktı bizde iyi bir üroloji uzmanı arıyoruz Gaziantep te üroloji uzmanı önerisi olan var mı ? Yardimcı olursanız sevinirim.
Merhabalar benim eşimde de azospermi vardı hormonlara bağlı fsh yüksek gaziantep te murat mermerkaya yi bulduk ona gittik tedaviye 1 hafta oldu başlayalı.

Merhaba benim eşimede azospermi tanısı konuldu hormonları yüksek ve varikoselde varmış, çok şükür genetik testi temiz çıktı bizde iyi bir üroloji uzmanı arıyoruz Gaziantep te üroloji uzmanı önerisi olan var mı ? Yardimcı olursanız sevinirim.
Biz Gaziantep'te murat mermerkaya ya gittik eşimde azospermi fsh i yüksek hormon iğnesi verdi tedaviye başlayalı 1 hafta oldu gelişmelere bakacagiz

Herkese merhaba 2 yıllık evliyim çocuk istiyorduk. Olmayınca doktora gittik ve dün eşimin testinde azosperm olduğunu gördük. Sperm sayısı 0 yazıyor.Hemen doktor arayışına geçtim. 5 6 doktor buldum ama onlara gitmeden önce bulunduğum şehirde salı günü üroloji doktoruna gideceğiz. Hormon tahlilleri bi olsun sorun ne bir görelim diye. Hayırlısı artık bakalım neler bekliyoruz bizi.

Biz Gaziantep'te murat mermerkaya ya gittik eşimde azospermi fsh i yüksek hormon iğnesi verdi tedaviye başlayalı 1 hafta oldu gelişmelere bakacagiz
Kendisine mesaj attım ben de bugün. Testler söyledi onları yaptırıp göndereceğiz. Size nasıl bir tedavi verdi ne kadar sürecekmiş ve düzelir dedi mi

Kendisine mesaj attım ben de bugün. Testler söyledi onları yaptırıp göndereceğiz. Size nasıl bir tedavi verdi ne kadar sürecekmiş ve düzelir dedi mi
Bu hafta yeni başladık tedaviye kesin düzelir diye bise söylemedi önce hormonları düzenleyecek.6 aylık bir tedavi dedi gelişme olursa ona göre bir yol izleyeceğiz denildi

Bu hafta yeni başladık tedaviye kesin düzelir diye bise söylemedi önce hormonları düzenleyecek.6 aylık bir tedavi dedi gelişme olursa ona göre bir yol izleyeceğiz denildi
İnşallah en kısa zamanda istediğiniz sonucu elde edersiniz. Sizde sperm sayısı kaçtı

Hepinize merhaba arkadaşlar en önemli şey moral lütfen güzel şeyler olacağına inanarak bu yolda yürüyun. Sabır acı meyvesi tatli ama.. 10 aydır murat hocada tedavideyiz biz de ilk günden bu yana çok yol katettik. Sabırla inançla. Lütfen tese olmayın sağlıklı bir tedaviyle sperm hücre seviyenizi öğrenin..

Hepinize merhaba arkadaşlar en önemli şey moral lütfen güzel şeyler olacağına inanarak bu yolda yürüyun. Sabır acı meyvesi tatli ama.. 10 aydır murat hocada tedavideyiz biz de ilk günden bu yana çok yol katettik. Sabırla inançla. Lütfen tese olmayın sağlıklı bir tedaviyle sperm hücre seviyenizi öğrenin..
Murat hoca derken Murat başar ı mı kast ediyorsunuz? Tedavi yöntemi nedir acaba hangi ikaçları veriyor?biz de murat hocaya gitmek istiyoruz?

X