- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
Amin inşallahBizde bir dahaki ay başlıcaz nasipse tekrar tüp bebeğe. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Sizin açtığınız konu başlığına da yazdım. Biz İstanbul Sens Üreme Sağlığı Merkezinde tedavi görüyoruz. Eşim testi Ota Jinemed Hastanesi'nde veriyor. Orda yıkama işlemi yapıyorlar.Biz almanyadayız ama başlamayı düşünüyoruz eşimde 3/4 hareketli cıkıyor biz tese istemiyoruz acıbademin bize demesi tüp bebek tedavi süreci yapılanları dondurup transfer günü cözdürmekti ama şimdi siz öyle yazınca kafam karıştı… dondurmalı işlemi başka kim yapıyor ki çünkü memorial bu az sayıyla öecbur tese dedi
Hangi doktorda tedavi oldunuz acaba çok üzüldüm bizimde ayni sekilde oldu6 ay owtrelli ve merifort kullanımından sonra eşimden yine sperm çıkmadı. Sonra tese ye aldılar yine sonuç sıfır( kromızom ve gen testleri normal. Hormonlar da normal. Hiç germ hücresi görülmemiş tese ameliyatında. Ama sertoli hücresi gözlenmiş. O ne demek oluyor bilmiyorum. Ne yapabiliriz artık eşim de ben de çok üzüldük. Eşimin tese olacağı gün ben de hazırlanmıştım, yumurta toplama işlemi yapılacaktı bana da Ama maalesef olmadı. Çok kötü oluyor böyle olması. İlk teseden sonra takviye gıda ile çıkış sağlayan var mı ya da doktor önerisi olan. İkinci bir tese istemiyoruz birde. Ameliyat eşimi çok yordu ( lütfen yardım edin ((
Meomorial da tedavi gördük, siz nerede tedavi oldunuzHangi doktorda tedavi oldunuz acaba çok üzüldüm bizimde ayni sekilde oldu
Biz ilk basta hiç tedavi olmadan adanada bi doktorda tese olduk çıkmadı tabi daha sonra istanbulda tansel Kaplancan var onda 7 8 ay süren igne ve ilaç tedavisinden sonra tekrar tese olduk yine olmadı bizim için yıkım oldu gerçekten şimdide şansımızı fototerapi ile deniyoruz cellalettin peru ya başladıkMeomorial da tedavi gördük, siz nerede tedavi oldunuz
Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın cellalettin peru’danBiz ilk basta hiç tedavi olmadan adanada bi doktorda tese olduk çıkmadı tabi daha sonra istanbulda tansel Kaplancan var onda 7 8 ay süren igne ve ilaç tedavisinden sonra tekrar tese olduk yine olmadı bizim için yıkım oldu gerçekten şimdide şansımızı fototerapi ile deniyoruz cellalettin peru ya başladık
Merhabalar. 5 yıllık evliyim eşimde de azosperm vardı. Peruda 2 yıl tedavi gördük. FSH yüksekti eşimde o normale döndü kan değerleri normale döndü ama yine çıkış olmadı. Tesede bulundu çok şükür. Dondurduk onları. Sonra 1.5 yıl ara verdik peruya biz. Daha 3-4 ay önce MFK diye bir şeyden bahsetti arkadaş ınstagramda sayfası var takip edebilirsiniz. Oradaki man paketini kullandık ve celalettin peruya gçre çok çok iyi fiyatları. Eşimde normal çıkış oldu. Şöyle oluyor artık bir veriyor çıkıyor bi veriyor çıkmıyor sperm bu bile mucize. Yazınızı görünce paylaşmak istedimBiz ilk basta hiç tedavi olmadan adanada bi doktorda tese olduk çıkmadı tabi daha sonra istanbulda tansel Kaplancan var onda 7 8 ay süren igne ve ilaç tedavisinden sonra tekrar tese olduk yine olmadı bizim için yıkım oldu gerçekten şimdide şansımızı fototerapi ile deniyoruz cellalettin peru ya başladık
Bizde 3 aydır tedavideyiz sb2 seviyesinde hücreler çıktı ama yeterli değil tabiki şimdilik devam ediyoruz evet ilaçlar iğneler çok fazla ve pahalı ama deniyoruz bir ümitMerhabalar. 5 yıllık evliyim eşimde de azosperm vardı. Peruda 2 yıl tedavi gördük. FSH yüksekti eşimde o normale döndü kan değerleri normale döndü ama yine çıkış olmadı. Tesede bulundu çok şükür. Dondurduk onları. Sonra 1.5 yıl ara verdik peruya biz. Daha 3-4 ay önce MFK diye bir şeyden bahsetti arkadaş ınstagramda sayfası var takip edebilirsiniz. Oradaki man paketini kullandık ve celalettin peruya gçre çok çok iyi fiyatları. Eşimde normal çıkış oldu. Şöyle oluyor artık bir veriyor çıkıyor bi veriyor çıkmıyor sperm bu bile mucize. Yazınızı görünce paylaşmak istedim
Canım çıkış olması çok güzel. Tese olmayın derim farklı tedavi yöntemi ile çıkışlarınız artarKizlar soru isaretleri var hersey karisti altindan kalkamiyoruz. Bizde hipo hipo yüzünden azospermi vardi tedaviyle cikislar basladi. 3/5 hareketli cikyiordu. Geldik spermleri dondurup toplama günüyle birlikte embriyo olusturuöacakti. Durum maalesef bekledigimiz gibi olmadi ilk spermiogramda 4 hareketli 3 hareketsiz,
Ikincisinde 4 hareketsiz,
Ücüncüsünde azosperm,
Dördüncüsünde ise 1 hareketli.
Kisaca suan 5 donmus hareketli var. Yarin yumurta toplamamiz var. Sorun burda basliyor yumurtalik asiri uyarilmis ve 28e yakin yumurta vsr diyorlar ve microtese yapilmasini öngörüyorlar. Yarin spermiogram verilecek bir iki hareketli cikar donmuslar da cözülürse birlestirilir ama sayi yetmez diyorlar.
Birinci secenek: microtesede bulurlarsa onlar
Ikinci secenek bize tuzluya gelecek: olan spermlerle embriyo olusturmak kalan yumurtali dondurup sperm biriktirip sperm havuzu yapmak.
Hastane microtese diye israr ediyor. Tavsiyeleriniz ne siz olsaniz ne yapardiniz kafamiz cok karisik.
Bilgi: 9aydir sperm cikisi vsr ve hep sdetle sperm cikisi oluyor ilerleme hic olmuyor
Ürolog cikis olduguna sükredelim diyor
Bir sürü vitamin kür denedik 2 yildir zaten igne tedavisi oluyor yani sayi artmiyor ciktigina sükrediyoruz yine deCanım çıkış olması çok güzel. Tese olmayın derim farklı tedavi yöntemi ile çıkışlarınız artar
Spermlerin kalitesi önemli olan kuzum sonuçta 1 sperm dölleyecek. Hangi hastaneye gidiyorsunuz ?Kizlar soru isaretleri var hersey karisti altindan kalkamiyoruz. Bizde hipo hipo yüzünden azospermi vardi tedaviyle cikislar basladi. 3/5 hareketli cikyiordu. Geldik spermleri dondurup toplama günüyle birlikte embriyo olusturuöacakti. Durum maalesef bekledigimiz gibi olmadi ilk spermiogramda 4 hareketli 3 hareketsiz,
Ücüncüsünde azosperm,
Kisaca suan 5 donmus hareketli var. Yarin yumurta toplamamiz var. Sorun burda basliyor yumurtalik asiri uyarilmis ve 28e yakin yumurta vsr diyorlar ve microtese yapilmasini öngörüyorlar. Yarin spermiogram verilecek bir iki hareketli cikar donmuslar da cözülürse birlestirilir ama sayi yetmez diyorlar.
Ikinci secenek bize tuzluya gelecek: olan spermlerle embriyo olusturmak kalan yumurtali dondurup sperm biriktirip sperm havuzu yapmak.
Hastane microtese diye israr ediyor. Tavsiyeleriniz ne siz olsaniz ne yapardiniz kafamiz cok karisik.
Bilgi: 9aydir sperm cikisi vsr ve hep sdetle sperm cikisi oluyor ilerleme hic olmuyor
İlaç olarak ne kullanmıştınız siz benim eşimde hormana bağlı azosperm hipogonadizm. Bizde tedavi görüyüz merak ettimKizlar soru isaretleri var hersey karisti altindan kalkamiyoruz. Bizde hipo hipo yüzünden azospermi vardi tedaviyle cikislar basladi. 3/5 hareketli cikyiordu. Geldik spermleri dondurup toplama günüyle birlikte embriyo olusturuöacakti. Durum maalesef bekledigimiz gibi olmadi ilk spermiogramda 4 hareketli 3 hareketsiz,
Ücüncüsünde azosperm,
Ona embriyolog karar verir canim. Spermleri kaliteli bulmazsa tese ister. Benim daha once yumurtam dondurulmustu 8 yumurta doldurulup cozulince 5 tanesi yeterli seviyedeydi. Bence teseden cikan spermleri dondirup bu tup bebekle olmaz ise 2. Denemede donmus spermlerle yine tup bebek denemesi yaptirin derim ben.Kizlar soru isaretleri var hersey karisti altindan kalkamiyoruz. Bizde hipo hipo yüzünden azospermi vardi tedaviyle cikislar basladi. 3/5 hareketli cikyiordu. Geldik spermleri dondurup toplama günüyle birlikte embriyo olusturuöacakti. Durum maalesef bekledigimiz gibi olmadi ilk spermiogramda 4 hareketli 3 hareketsiz,
Ücüncüsünde azosperm,