- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
Nedenini söylemediler sprem çıkışı olmazsa tese yapacağız dediler.çok uzun süre iğne kullandı sperm çıkışı olduanladım çook teşekkür ederim. sizin hormona bağlı azspermmiydi acaba ? nedeni neydi azospermin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedenini söylemediler sprem çıkışı olmazsa tese yapacağız dediler.çok uzun süre iğne kullandı sperm çıkışı olduanladım çook teşekkür ederim. sizin hormona bağlı azspermmiydi acaba ? nedeni neydi azospermin ?
genetik test yaptırmış mıydınız acaba ?Nedenini söylemediler sprem çıkışı olmazsa tese yapacağız dediler.çok uzun süre iğne kullandı sperm çıkışı oldu
Merhaba eşimde az da olsa çıkış var doktoru yarım ovitrelle verdi onu kullanıyor birkaç aydır. Sizin iğnenin adı neydi acaba?Nedenini söylemediler sprem çıkışı olmazsa tese yapacağız dediler.çok uzun süre iğne kullandı sperm çıkışı oldu
Yok yaptırmadık canımgenetik test yaptırmış mıydınız acaba ?
Merinoal ve ovitralle kullandıkMerhaba eşimde az da olsa çıkış var doktoru yarım ovitrelle verdi onu kullanıyor birkaç aydır. Sizin iğnenin adı neydi acaba?
Ya çok iyiymiş daha önce eşi ovirelle kullanan çok duymadım daha iyi olur inşallah.Merinoal ve ovitralle kullandık
Haftada 2 gün Merinoal 1gün ovitralle kullandı. Bir yıldan fazla kullandı. Çok şükür sperm çıkışımız oldu. İnşallah bebeğimize kavuşuruz. Şimdi ben iğne kullanıyorum yumurta toplama içinYa çok iyiymiş daha önce eşi ovirelle kullanan çok duymadım daha iyi olur inşallah.
Biz de 5-6 aydır 10 günde bir ovitrelle kullandık . haftada bir de merifert kullandık. Hormonlar düzeldi hemen. Ama dün test verdik sonuç sıfır( daha mı uzun kullanmalı bilemiyorum . Çıkış olmaz ise tese demişti drYa çok iyiymiş daha önce eşi ovirelle kullanan çok duymadım daha iyi olur inşallah.
Bizde bir dahaki ay başlıcaz nasipse tekrar tüp bebeğe. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahHaftada 2 gün Merinoal 1gün ovitralle kullandı. Bir yıldan fazla kullandı. Çok şükür sperm çıkışımız oldu. İnşallah bebeğimize kavuşuruz. Şimdi ben iğne kullanıyorum yumurta toplama için
Hangi doktora gidiyorsunuz acabaBiz de 5-6 aydır 10 günde bir ovitrelle kullandık . haftada bir de merifert kullandık. Hormonlar düzeldi hemen. Ama dün test verdik sonuç sıfır( daha mı uzun kullanmalı bilemiyorum . Çıkış olmaz ise tese demişti dr
Hormon değerleri neydi acaba eşinizin ?Biz de 5-6 aydır 10 günde bir ovitrelle kullandık . haftada bir de merifert kullandık. Hormonlar düzeldi hemen. Ama dün test verdik sonuç sıfır( daha mı uzun kullanmalı bilemiyorum . Çıkış olmaz ise tese demişti dr
Benim eşimde de hormonlara etkisi oldu olumlu yönde arada ama sayımız yıkama sonrası değişiyor bazen azalıyor bazen artıyor. Eşimin Dr opu esnasında microtese olabilirsin diyor. Yani buzim durumda belli değilBiz de 5-6 aydır 10 günde bir ovitrelle kullandık . haftada bir de merifert kullandık. Hormonlar düzeldi hemen. Ama dün test verdik sonuç sıfır( daha mı uzun kullanmalı bilemiyorum . Çıkış olmaz ise tese demişti dr
Bu arada gittiğiniz laboratuvara göre de değişiyor. Çünkü bazı laboratuvarlar yıkama yapmıyorBiz de 5-6 aydır 10 günde bir ovitrelle kullandık . haftada bir de merifert kullandık. Hormonlar düzeldi hemen. Ama dün test verdik sonuç sıfır( daha mı uzun kullanmalı bilemiyorum . Çıkış olmaz ise tese demişti dr
Bu arada gittiğiniz laboratuvara göre de değişiyor. Çünkü bazı laboratuvarlar yıkama yapmıyor
Memorial tüp bebek merkezine gidiyoruz. Hormonlarında absürt bir düşüklük yoktu. Ovitrelle ile de 1 ayda referans aralığına geldi zaten . Gen testi de normal. Bir tane spermatid bile görmedik 4 testte . Tese de nasıl bulunacak bilmiyorum. Boşuna ameliyat olmasını istemiyorum ( .Hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Bizde ilk olarak Acıbadem e gittik ancak eşimin orda verdiği iki testte de sperm çıkmadı. Orayı karalamak adına söylemiyorum ama sanırım yıkama santrifüj yapmıyorlar. Eşim başka bir merkezde verdi az da olsa çıkış oldu. Geçen sene ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım ancak kese oluştu bebek gözükmedi. Daha sonrasında eşim iğneye başladı halen devam ediyorMemorial tüp bebek merkezine gidiyoruz. Hormonlarında absürt bir düşüklük yoktu. Ovitrelle ile de 1 ayda referans aralığına geldi zaten . Gen testi de normal. Bir tane spermatid bile görmedik 4 testte . Tese de nasıl bulunacak bilmiyorum. Boşuna ameliyat olmasını istemiyorum ( .
Hangi acıbademde görünmedi acaba şimdi kafam karıştı … bizde memorialde tek tane göründü acıbademde de görünür diye düşündükBizde ilk olarak Acıbadem e gittik ancak eşimin orda verdiği iki testte de sperm çıkmadı. Orayı karalamak adına söylemiyorum ama sanırım yıkama santrifüj yapmıyorlar. Eşim başka bir merkezde verdi az da olsa çıkış oldu. Geçen sene ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım ancak kese oluştu bebek gözükmedi. Daha sonrasında eşim iğneye başladı halen devam ediyor
Dediğin gibi yıkama yapılmamış olabilir . 4 testin dördü de memroil da verdik. Başka biyerde de test verelim dedim eşime ama yaparız ederiz dedi kaldı, gitmedi. Nerde yıkama yapılıyo ki bilmiyorum daBizde ilk olarak Acıbadem e gittik ancak eşimin orda verdiği iki testte de sperm çıkmadı. Orayı karalamak adına söylemiyorum ama sanırım yıkama santrifüj yapmıyorlar. Eşim başka bir merkezde verdi az da olsa çıkış oldu. Geçen sene ilk tüp bebek denememizde hamile kaldım ancak kese oluştu bebek gözükmedi. Daha sonrasında eşim iğneye başladı halen devam ediyor
Belki sizin görünür bilmiyorum. Maslak AcıbademHangi acıbademde görünmedi acaba şimdi kafam karıştı … bizde memorialde tek tane göründü acıbademde de görünür diye düşündük
Hangi şehirdesiniz?Dediğin gibi yıkama yapılmamış olabilir . 4 testin dördü de memroil da verdik. Başka biyerde de test verelim dedim eşime ama yaparız ederiz dedi kaldı, gitmedi. Nerde yıkama yapılıyo ki bilmiyorum da