Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi günler, geçen hafta bugün verip azosperm cıkıp bugün allaha şükür 14 hareketli çıktı rabbime şükürler olsun

Benim eşimde de hormonlara etkisi oldu olumlu yönde arada ama sayımız yıkama sonrası değişiyor bazen azalıyor bazen artıyor. Eşimin Dr opu esnasında microtese olabilirsin diyor. Yani buzim durumda belli değil
Bizde opu öncekinde bir tane hareketli cikmisti opu günü allahin mucizesi tam tsmina 14 hareketli cikti allah büyük

Bizde opu öncekinde bir tane hareketli cikmisti opu günü allahin mucizesi tam tsmina 14 hareketli cikti allah büyük
Gözünüzaydn mı denir ne denir bilmiyorum inşallah güzel ilerler süreciniz hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç çıkış yokken çıkış olması çok iyi transfer ne zaman?

Iyi günler yine ben,
15 yumurtam toplanmisti, 11i döllenmisti bugün 5. gün. 4 tane dondurulmus 6 tanesi de geriden geliyormus yarin tekrsr bilgilendirecekler ins bir iki tane dondurulabilir

Cellalettin Peru şuanda hangi hastanede hizmet veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi? Bir de C.P de tedavi olduk sperm çıkışı sağlandı diyelim, tüp bebek aşamasını hangi hastane takip ediyor.

Cellalettin Peru şuanda hangi hastanede hizmet veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi? Bir de C.P de tedavi olduk sperm çıkışı sağlandı diyelim, tüp bebek aşamasını hangi hastane takip ediyor.
Bence siz kendiniz belirleyin nereye iciniz isinirsa bence sperm havuzu yapan bir yere gidin

Kendi özel muayenehanesi var floryada tüp bebek aşamasında hangi hastaneye yönlendiriyo bilmiyorum

Merhaba benim eşimde azosperm i hormonal 2 yıla yakındır iğne vuruluyor hala çıkış olmadi acaba siz hangi iğneleri kullandiniz nerede tedavi gördü eşiniz

Bizde başlamayı düşünüyoruz ama benim dondurulmuş yumurtam var beni de oraya mı yönlendirir
Valla bilmiyorum kuzum biz CP de hiç muayne olmadık. A life yönlendiriyor diye biliyorum. Ama sperm çıkışı olduysa istediğin yerde yaptırabilirsin zaten genelde öyle yapıyorlar sperm havuzu yaptırarak. yumurta taşımana gerek yok sanki.

Hormonal eksiklik devlet hastanesinde tedavi görüyoruz otrivella ve fostimon haftanin 3 günü iğne vuruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…