Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi günler, geçen hafta bugün verip azosperm cıkıp bugün allaha şükür 14 hareketli çıktı rabbime şükürler olsun😍

Benim eşimde de hormonlara etkisi oldu olumlu yönde arada ama sayımız yıkama sonrası değişiyor bazen azalıyor bazen artıyor. Eşimin Dr opu esnasında microtese olabilirsin diyor. Yani buzim durumda belli değil 🤷
Bizde opu öncekinde bir tane hareketli cikmisti opu günü allahin mucizesi tam tsmina 14 hareketli cikti allah büyük 😍

Bizde opu öncekinde bir tane hareketli cikmisti opu günü allahin mucizesi tam tsmina 14 hareketli cikti allah büyük 😍
Gözünüzaydn mı denir ne denir bilmiyorum ☺️ inşallah güzel ilerler süreciniz 🌺hakkınızda hayırlısı olsun. Hiç çıkış yokken çıkış olması çok iyi 👍transfer ne zaman?

Iyi günler yine ben,
15 yumurtam toplanmisti, 11i döllenmisti bugün 5. gün. 4 tane dondurulmus 6 tanesi de geriden geliyormus yarin tekrsr bilgilendirecekler ins bir iki tane dondurulabilir😍

Cellalettin Peru şuanda hangi hastanede hizmet veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi? Bir de C.P de tedavi olduk sperm çıkışı sağlandı diyelim, tüp bebek aşamasını hangi hastane takip ediyor.

Cellalettin Peru şuanda hangi hastanede hizmet veriyor bilgisi olan paylaşabilir mi? Bir de C.P de tedavi olduk sperm çıkışı sağlandı diyelim, tüp bebek aşamasını hangi hastane takip ediyor.
Bence siz kendiniz belirleyin nereye iciniz isinirsa bence sperm havuzu yapan bir yere gidin

Kendi özel muayenehanesi var floryada tüp bebek aşamasında hangi hastaneye yönlendiriyo bilmiyorum

Oncelikle merhaba.cocugum olursa buraya yazip umut olmayi cok istemistim rabbim kismet etti. Esim azospermi klinefelter ve bende amh.0.61. önce esimdeki sorun tespit edildi ve microtese yapariz dusuk ihtimal ama sperm cikarsa tup bebek yapariz dedi birkac hastane ve merkez. tek umut veren abdullah arman Özdemir oldu. Bir hormon ilaci verdi 3ay onu kullandi esim.sonra microtese ile 3tup hareketli sperm bulundu. Aynı gün o sevincle hemen senin testlerini yapalim diyip beni yonlendirdi ama sevincimiz kursagimizda kaldi ve yumurtalarinda azalma var amh baktirman lazim dedi. Amh 0.61cikti ve kaliteli mi degilmi bilemeyiz toplayip bakacagiz dendi. Toplama oldu ve 4yumurta toplanms 2si bos cikmis 2si ile deneyecegiz dediler ve dollenme oldu ancak 2.gune cikmadi ikisi de. Orada devam etmek istemeyip embriyolog arastirmaya basladim cunku bence en önemlisi embriyolog. Cunku doktorlar zaten ayni prosedür uyguluyor.ayni igne ve ilaclar dozlar. Allah bin kere razi olsun embriyolog ferhat cengizi buldum ve gorusmeye gittim direk onunla muhattap oldum ve oldukca umut vericiydi. Sonra goztepe medicalparkta tedaviye basladim.once 2 yumurta toplandi havuz yapalim dediler 4adet daha toplandi. 3tanesi 5.gune ulasti ve ilk transferimde oglumu kucagima almak nasip oldu. Cok uzun oldu ancak belki aranizdan bir kac kisiye umut olabilirim. Kime gittysem olmaz dedi ama Allah büyük bol bol dua edin ve asla umudunuzu kaybetmeyin🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin.sorusu olan varsa yardimci olabilirim seve seve.

Merhaba benim eşimde azosperm i hormonal 2 yıla yakındır iğne vuruluyor hala çıkış olmadi acaba siz hangi iğneleri kullandiniz nerede tedavi gördü eşiniz

Bizde başlamayı düşünüyoruz ama benim dondurulmuş yumurtam var beni de oraya mı yönlendirir
Valla bilmiyorum kuzum biz CP de hiç muayne olmadık. A life yönlendiriyor diye biliyorum. Ama sperm çıkışı olduysa istediğin yerde yaptırabilirsin zaten genelde öyle yapıyorlar sperm havuzu yaptırarak. yumurta taşımana gerek yok sanki.

Hormonal eksiklik devlet hastanesinde tedavi görüyoruz otrivella ve fostimon haftanin 3 günü iğne vuruluyor

X