Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki 4 5 günde hem ilk randevu, tahliller vede ilaclar alinabilirmi?
Elinizde olan tüm tahlilleri goturun. Randevu cok yogunluk yoksa alınabilir bnce. İlaç tedavisini ise kendi istedigi testler olacaktır sonuclar cıkınca ona gore tedavi baslatır. Spermiyogram iki gune cıkar en fazla ama genetik testler 10 gunden fazla suruyor..
Birde hocayla telde görüşme imkanı veriyorlar. Hikayenizi anlatıp biz sehir dısından gelecegiz derseniz isteyecegi testleri size soyler sizde sonuclar cıkınca goturursunz

Tskler. Genetik ve diger testleri zaten daha önce yaptirmistik. Inhibin b haric.
Gittigimizde yani spermiyogram, yeniden hormon testleri yeterli olur sanirim. Randevuyu instadan almayi caliscam

Merhaba çok geçmiş olsun Ankara’da a life da test verdiniz mi aşamanızı biliyor musunuz

Doppler bizde çekileceğiz nasıl bir işlem acaba ağrılı mı uzun sürüyor mu ne ile yapılıyor bilginiz var mı çok tedirgin oluyorum eşim adına
15 dakikalık bi işlem ultrason çekiliyor sadece

15 dakikalık bi işlem ultrason çekiliyor sadece
Biz c. Peruya tedaviye başlayacağız da iki çeşit dedi ordakiler biri normal ultrasonmuş ama diğeri de biraz ağrılı bir işlemmiş ondan çekiniyorum acıkcası beni geriyor eşimin acı cekme ihtimali sanırım sizin ultrason dediğiniz ağrısız normal usg olan. Bu arada ilk kez adetim 3 gün gecikti ne leke ne başka bişey tam tedaviye başlayacakken. Bi tarafım imkansız değil diyor ama diğer yandan durumumuzu da biliyorum kafam karma karışık

Anladım ben diğer usg yi bilmiyorum acaba onun ne farkı var merak ettim şu an
Benimde bazen gecikmelerim oluyor ama hiç hamilelik ihtimali bile gelmiyor aklıma o derece umudu kestim inşallah tedaviler ise yarar

Anladım ben diğer usg yi bilmiyorum acaba onun ne farkı var merak ettim şu an
Benimde bazen gecikmelerim oluyor ama hiç hamilelik ihtimali bile gelmiyor aklıma o derece umudu kestim inşallah tedaviler ise yarar
O Usg de yine içerilerde varikosel durumunu tıkanıklığı felan görmek içinmiş sanırım. İnşallah hepimize Allah şifa versin en kısa zamanda isteyen herkese evlat duygusunu tattırsın. Ama ben verecek olan Allah ne biliyim hala umutluyum kimse de umutsuz olmasın. Benim hiç olmazdı ilk kez geciktim ama tabi gebelik ihtimali zor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.

Arkadaşlar merhaba benim eşimde azosperm 8 yıldır evliyiz hiç tese olmadık sperm çıkışımızda yok, c.p de tedavi oluyoruz 2 yılı geçti en son a life da yaptırdığımız sperm analizinde sb1 seviyesini gördük doktor bey tese için henüz erken olduğunu düşünüyor ama ben yaşımızdan dolayı daha fazla gecikmeden tese olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bana ankarada tese üzerine uzman bi doktor tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Ahmet Hakan Haliloğlunda olduk biz memnun kaldık ama sb1 gerçekten erken çıkmayabilir tedavi başa donebilir SD ye kadar beklemenizi tavsiye ederim ama seçim sizin Rabbim hayırlara vesile etsin süreci

Ahmet Hakan Haliloğlunda olduk biz memnun kaldık ama sb1 gerçekten erken çıkmayabilir tedavi başa donebilir SD ye kadar beklemenizi tavsiye ederim ama seçim sizin Rabbim hayırlara vesile etsin süreci
Amin inşallah erken tabi ama dediğim gibi yaşlarımız 35 ve 42 hormonlarımız bir türlü düzene girmiyor testis kanlanmalarımız az. Ne kadar daha devam edeceğimizi kestiremiyorum ve geçenlerde amh baktırdım 1.96 çıktı biraz endişelendim açıkçası biran önce bişeyler denemek istiyorum. Peki sizde sperm çıkışı oldu mu tüp bebek filan denediniz mi ne aşamadasınız

Sizin kocanizin Klinefelter sendromu vardı değil mi , doktorlar ne diyor bu sendrom olmasına rağmen çıkış için.

Sizin kocanizin Klinefelter sendromu vardı değil mi , doktorlar ne diyor bu sendrom olmasına rağmen çıkış için.
Hayır canım bizde öyle bi sorun yok genetik temiz çok şükür eşimin yıllar önce olduğu varikosel ameliyatında bi problem oluşmuş testislerde kanlanma azlığı var ve fsh hep yüksek testesteron düşük çıkıyor genel olarak bu sorunu bi türlü çözemedik malesef

[/QUOTE]

[/QUOTE]
Bunun nasıl olduğunu anlayamadım ama bunu yazan ben değilim uzun bi süre siteye girmedim şimdi tekrardan giriş yaptım o esnada kullanıcı adını başkası mı aldı yada nasıl bi durum oluştu gerçekten şaşırtıcı

Merhaba bizimde 7 yıl olacak çocuğumuz olmadı azosprem teşhisi kondu eşime.Ameliyat olmayı denedi 2 seneyi geçti ameliyat olalı.ameliyatta çözüm olmadı Bu esnada koruyucu aile olduk kızım 2.5 yaşındaydı onla kavustugumuzda şuan ise 4.ü yaşı doldurdu. O bize çok mutluluk getirdi.umarim Bu ilk tüp bebek tedavi sonucumuzda bize mutluluk getirir .Dün Bismillahla başladık ilk tüp bebek serüvenimize testler yapıldı kan tahlilleri ve vitamin hapına başladım .Çok değişik bir duyguymuş hem heyecan var hem telaş bir yandan pozitif düşünmemiz lazım ama insan endişe etmekten kendini alıkoyamıyo. İnşallah tüm evlat isteyenlere rabbim en kısa sürede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Ahmet Hakan Haliloğlu

Canım teseyi kimde ve nerde oldunuz acaba bende doktor araştırıyorum bilgilendirebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…