bizde a life da test verip ahmet beye gitmek istiyoruz cidden o kadar zor mu randevu almak başka güvenilir yer yokmu acaba test verebilecegimizAynen çok saçma. Şok oldum hic yardimci olmaya çalışmadılar. Direk internete takip edin dedi birdaha ki aya belki acılır tam belli değil diye. Dalga geçer gibi, benim anlamadığım neden ila A Life olması lazım ? Başka iyi hastaneler mutlaka vardır daha iyi yapan ve zamanında randevu veren. Bu sekilde eziyet insana.
Şöyle bizim doktor bizi A Life gönderdi, yoksa ben oraya asla gitmem. Oturdugumuz yere 7 saatlik yol nerden baksan. Normalde Istanbula gidiyorduk test vermeye ama doktor cıkış olduğunu düşündügü hastalari oraya yönlendiriyor. Iyilerdir ona lafım yok ama ne zaman randevu alambileciğim beli degil. Istanbula 1 hafta önce ariyorduk hemen tarih veriyorlardi.bizde a life da test verip ahmet beye gitmek istiyoruz cidden o kadar zor mu randevu almak başka güvenilir yer yokmu acaba test verebilecegimiz
Internette a life yorumları pek iç acıcı değil okuduğum kadarıyla bizde ta izmirden gelicez o yüzden emin olamadık şu anŞöyle bizim doktor bizi A Life gönderdi, yoksa ben oraya asla gitmem. Oturdugumuz yere 7 saatlik yol nerden baksan. Normalde Istanbula gidiyorduk test vermeye ama doktor cıkış olduğunu düşündügü hastalari oraya yönlendiriyor. Iyilerdir ona lafım yok ama ne zaman randevu alambileciğim beli degil. Istanbula 1 hafta önce ariyorduk hemen tarih veriyorlardi.
izmirdede detaylı sprem testi verebilecek yer yok ve zaten ilaç tedavisi ile ilerlemek isteyen doktor hiç yok kaç doktor gezdik hepsi teseden başka bişey demiyorŞöyle bizim doktor bizi A Life gönderdi, yoksa ben oraya asla gitmem. Oturdugumuz yere 7 saatlik yol nerden baksan. Normalde Istanbula gidiyorduk test vermeye ama doktor cıkış olduğunu düşündügü hastalari oraya yönlendiriyor. Iyilerdir ona lafım yok ama ne zaman randevu alambileciğim beli degil. Istanbula 1 hafta önce ariyorduk hemen tarih veriyorlardi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hem maddi hem manevi çok yorucu bir süreçizmirdede detaylı sprem testi verebilecek yer yok ve zaten ilaç tedavisi ile ilerlemek isteyen doktor hiç yok kaç doktor gezdik hepsi teseden başka bişey demiyor
aminAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hem maddi hem manevi çok yorucu bir süreç
Merhaba, bu sd1 sd2 dediğiniz tam olarak neyi gösteriyor acaba?Merhaba s9 macun bize cok pahali geldiği icin yaniklar baharattan aldık macun çay su ve deve dikeni şeklinde setini verdiler kullanmadan önce sd1 sd2 ydi kullandiktan sonra sd3 oldu macun bitince almamistik eylulde yine gittik sd3 cikti yine aynı sonuc olunca tekrar siparis verdik. Bunun yanında arı sütü bal polende kullanıyoruz ayrıca ahmet hocada tedavideyiz
Celalletin Peruya, çok memnunuz iyi bir doktor. Dinliyor elinden gelen herseyi yapıyor gerçekten. Ilerleme'de var. Arastir istersen instegramda hesabi felanda var kendisininaminhangi doktora gidiyorsunuz acaba fikir olur banada
teşekkür ederimCelalletin Peruya, çok memnunuz iyi bir doktor. Dinliyor elinden gelen herseyi yapıyor gerçekten. Ilerleme'de var. Arastir istersen instegramda hesabi felanda var kendisinin
Malesef her merkez azospermi olanların spermiyogramına detaylı bakmıyor, çoğu yerde makineler bakar zaten görülmez 3,5sperm.. A life Erkek infertilitesi için kurulmuş bir merkez, Semra hocam 20 yıllık embriliyog. Bu yolda eğittiği çok kişi var. Örneklere bakılan makineler farklı. Yoğunluk bu yüzdenAynen çok saçma. Şok oldum hic yardimci olmaya çalışmadılar. Direk internete takip edin dedi birdaha ki aya belki acılır tam belli değil diye. Dalga geçer gibi, benim anlamadığım neden ila A Life olması lazım ? Başka iyi hastaneler mutlaka vardır daha iyi yapan ve zamanında randevu veren. Bu sekilde eziyet insana.
Spermatid hücrelerin seviyelerini gösteriyorMerhaba, bu sd1 sd2 dediğiniz tam olarak neyi gösteriyor acaba?
Ankara'daki A Life hastanesinden mi bahsediyorsunuz etimesgutta olandan?Malesef her merkez azospermi olanların spermiyogramına detaylı bakmıyor, çoğu yerde makineler bakar zaten görülmez 3,5sperm.. A life Erkek infertilitesi için kurulmuş bir merkez, Semra hocam 20 yıllık embriliyog. Bu yolda eğittiği çok kişi var. Örneklere bakılan makineler farklı. Yoğunluk bu yüzden
Biz Celalettin Peruda 2.5 yıl tedavi olduk. %100 lökositle başladık. Sc1 aşamasında artık eşimle karar alıp tedaviyi sonlandırdık. Çünkü böyle olmayacaktı. 3 ayda bir tedavi yenile kimyasal+bitkisel ilaçlar, belirsizlik dolu, her 3 ayda bir koşa koşa anlaraya git , (kaldı ki ilgi alaka sıfır gümbürtüye gidiyor her şey.Muhtaç olduğun çok gissettiriliyor. Test sonucunu yalvararak alıyorsunuz). sonuç hep hüsran. Hop tekrar ilaç sipariş et. Artık okadar bunaldım ki başka doktor araştırmaya başldım . Akrabanın tavsiyesi üzerine bir doktor bulduk tese yapıldı. Çok şükür bulundu. Ameliyattan aonra doktorun dediği testislerde sperm üretiminin olmadığı. Yapısal olarak sperm üretmiyor. Bunu en başından bilseydik boş hayallere kapılıp zaman harcamazdık. Maddi manevi çok yıpratan bir süreçti. Şimdi 2 embriyo oluştu çok şükür. En azından artık belirsizlik yol önümüzdeki yol belli.Ankara'daki A Life hastanesinden mi bahsediyorsunuz etimesgutta olandan?
Cok sagolun. İnsallah sizin embriyolariniz da saglikla tutunurlarBiz Celalettin Peruda 2.5 yıl tedavi olduk. %100 lökositle başladık. Sc1 aşamasında artık eşimle karar alıp tedaviyi sonlandırdık. Çünkü böyle olmayacaktı. 3 ayda bir tedavi yenile kimyasal+bitkisel ilaçlar, belirsizlik dolu, her 3 ayda bir koşa koşa anlaraya git , (kaldı ki ilgi alaka sıfır gümbürtüye gidiyor her şey.Muhtaç olduğun çok gissettiriliyor. Test sonucunu yalvararak alıyorsunuz). sonuç hep hüsran. Hop tekrar ilaç sipariş et. Artık okadar bunaldım ki başka doktor araştırmaya başldım . Akrabanın tavsiyesi üzerine bir doktor bulduk tese yapıldı. Çok şükür bulundu. Ameliyattan aonra doktorun dediği testislerde sperm üretiminin olmadığı. Yapısal olarak sperm üretmiyor. Bunu en başından bilseydik boş hayallere kapılıp zaman harcamazdık. Maddi manevi çok yıpratan bir süreçti. Şimdi 2 embriyo oluştu çok şükür. En azından artık belirsizlik yol önümüzdeki yol belli.
Sizlere tavsiyem tek doktora bağımlı kalmayın. 3 yıl olmuş hala çıkış bekleyenler var çünkü. Çıkanda 1-2 sperm. Eminim ki iyi bir doktorla tese ile olan sperm çok rahat bulunur.
Artan duydum ama azalan hiç duymadım. Vizkosite denilen bir olay var. Meni eğer çok yoğunsa sperm görükmüyor analizlerde. Böyle bir şey olabilir sizdeCok sagolun. İnsallah sizin embriyolariniz da saglikla tutunurlarEsinizde spermiyogram sonuclari hep mi bu sekilde sifir cikiyordu yoksa degisiklik oluyor muydu? Bizim gecen aya kadar 4-8 milyon bandindaydi sonra bi anda sifira dustu boyle bisey hic duydunuz mu
Evet olabilir... Peki bu TESE ile testis dokusundan sperm bulma işlemine karar verilirse bu işlem tüp bebekte OPU olduğu gün mü yapılıyor?Artan duydum ama azalan hiç duymadım. Vizkosite denilen bir olay var. Meni eğer çok yoğunsa sperm görükmüyor analizlerde. Böyle bir şey olabilir sizde
Şu şekildeEvet olabilir... Peki bu TESE ile testis dokusundan sperm bulma işlemine karar verilirse bu işlem tüp bebekte OPU olduğu gün mü yapılıyor?
Merhaba insallah bebeğiniz tutunur size. Siz şanslı olan tarafmişsiniz ki sperm bulunmuş. Teseye yönlendirmeyin bence çünkü tesede bulunmayınca hayal kırıklığı oluyor yeniden cikis icin ugrasiliyor bastan tekrar bir tedavi olabildigince doğal çıkış için ugrassinlar. Her tese bir zedelenme çünküBiz Celalettin Peruda 2.5 yıl tedavi olduk. %100 lökositle başladık. Sc1 aşamasında artık eşimle karar alıp tedaviyi sonlandırdık. Çünkü böyle olmayacaktı. 3 ayda bir tedavi yenile kimyasal+bitkisel ilaçlar, belirsizlik dolu, her 3 ayda bir koşa koşa anlaraya git , (kaldı ki ilgi alaka sıfır gümbürtüye gidiyor her şey.Muhtaç olduğun çok gissettiriliyor. Test sonucunu yalvararak alıyorsunuz). sonuç hep hüsran. Hop tekrar ilaç sipariş et. Artık okadar bunaldım ki başka doktor araştırmaya başldım . Akrabanın tavsiyesi üzerine bir doktor bulduk tese yapıldı. Çok şükür bulundu. Ameliyattan aonra doktorun dediği testislerde sperm üretiminin olmadığı. Yapısal olarak sperm üretmiyor. Bunu en başından bilseydik boş hayallere kapılıp zaman harcamazdık. Maddi manevi çok yıpratan bir süreçti. Şimdi 2 embriyo oluştu çok şükür. En azından artık belirsizlik yol önümüzdeki yol belli.
Sizlere tavsiyem tek doktora bağımlı kalmayın. 3 yıl olmuş hala çıkış bekleyenler var çünkü. Çıkanda 1-2 sperm. Eminim ki iyi bir doktorla tese ile olan sperm çok rahat bulunur.
Muhakkak öyle. Teseye yönlendirmek değil de tek doktora bağlı kalmamak aslında. Neticede yıllarca bir yere bağlı kalıp emek verip maddi manevi yıpranıp elde sıfır olmasın. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallahhMerhaba insallah bebeğiniz tutunur size. Siz şanslı olan tarafmişsiniz ki sperm bulunmuş. Teseye yönlendirmeyin bence çünkü tesede bulunmayınca hayal kırıklığı oluyor yeniden cikis icin ugrasiliyor bastan tekrar bir tedavi olabildigince doğal çıkış için ugrassinlar. Her tese bir zedelenme çünkü