Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar merhaba, celalettin bey artik istanbul florya hastanesi ile çalışiyor bizi oraya yönlendirdiler Sperm Testi için. Ankaraya gitmekten kurtulduk yani :) Insallah güzel haberlerle gelirim...

Memnunuz en az dozu kullanmamiza rağmen hormonlar guzel ilerliyor ama yaninda mutlaka takviye ari ürünleri kullanin sd1 sd2 den sd3 e çıktık suan
Merhaba, Ahmet hoca da mi spermiyogram testini a life'tan istiyor acaba? Kendisi size net bir tani koyabildi mi? Biz de ona gitmeyi dusunuyoruz da

Merhaba, Ahmet hoca da mi spermiyogram testini a life'tan istiyor acaba? Kendisi size net bir tani koyabildi mi? Biz de ona gitmeyi dusunuyoruz da
Ahmet hoca spermatid seviyesini önemseyen bir hoca-eğer çıkış yoksa, dolayısı ile centrum ya da a life da test vermeniz uygun olabilir. Biz ikisinde de test veriyoruz, hoca karşılaştırıp tedaviyi ona göre düzenliyor.

A life'tan randevu almanın ne kadar zor olduğundan ve yoğunluğundan bahsedilmiş forumda. Centrum o konuda daha mı iyi acaba? Normalde bizim tüp bebek yaptığımız merkez farklı, HRS. Ama Centrum'a dışardan sadece spermiyogram testi için gidebilir miyiz

Tabii gidebilirsiniz; biz ahmet hoca ile muayenehanesinde görüşüyoruz; centruma sadece test veriyoruz-keza a life da öyle.

Sonuçlara bakar mısınız lütfen

Merhaba. Uzunca bir süredir tedavi için bişey yapmayı bırakmıştık. Geçen gün tv de ertan cevizci diye bir doktora denk geldik aradım doktorun kendisi dönüş yaptı görüştük anlattım 3 aylık 3 bin₺ tutuyor kürler. Deneyen var mı fayda görür müyüz ne düşünüyorsunuz

Insallah görürsün cnm, ben baska yerde tedavi görüyorum. Spermatosit ile basladik 2d 3 gelmissiz simdi. Cok cok sevindik aksam ama bu ay bir masraf cikti altindan nasil kalkacagiz onu düsünüyoruz kara kara. Ilk 3 ay 6500 tl gibi bir rakam ödedik, sonra 8500 Tl simdi 3 aylik ilac fiyatlari 13000 tutuyor. Okadar moralim bozuldu anlatamam. Kabus gibi geciyor sanki günler. Devlet hicbir igneyi/ ilaci karsilamiyor. Hicbir destek yok bu tedavilerin altindan nasil kalkacagiz biz

Çok sevindim maşallah Allah yardımcımız olsun canım bu hastalığın malesef maliyetleri çok fazla bizde altından kalkamıyoruz şimdiye bizde çoktan o tedavilere başlamak isterdik ama altından kalkamayız. Allah kolaylık versin sizede hepimize de. Bizde moralsiz mutsuzuz yapmak istediğimiz ama yapamadığımız onca sey var ki. Keşke karsılasa ama yok haklısın

Rabim insallah tez zamanda hepimizi kavuşturur, çok zor gercekten. Hem maddi hem manevi

Umudunuzu kırmayı ASLA istemem insan böyle bir durum ile karşılaşınca bulduğu herşeye tutunmak istiyor sizi o kadar iyi anlıyorum ki
İlk öğrendiğimizde benim eşimde bir yerde görmüş o heyecanla almak istedi aradı falan ama anlattıkları bana hiç mantıklı gelmedi ben açıkcası umut tacirliği yaptıklarını hissettim ve eşime aldırmadım üroloji doktorunda tedaviye devam ediyoruz.
Eşim bu numarayı bir kere aradıktan sonra haftalarca onlar eşimi arayıp ikna etmeye çalıştı gerçek bir doktorun hastayı defalarca arayıp ilaç alması için dil döktüğü nerede görülmüş

Kızlar ,
Eşim hipogonadizm hastasiydi almanyada 1 senedir hormon tedavileri gördü ve hiç fayda göremedi. Eşim türkiyede BÜLENT EROL beye gitti kendisi almanyadaki tedavinin komple yanlış olduggunu ve başka bir tedavi uygulayacagını söyledi. 14.7 kendisiyle görüstük ve bu ay almanyadaki spermiogramda 0dan 100000sperm gördük allaha sükürler olsun. Tedaviyi devam uygulayıp sayının yükselmesini bekleyecez

Selam, Cok sevindim sizin adınıza insallah bizde böyle güzel sonuclara ulaşırız

Tedavi neydi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…