Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
6 ay ara vermedık te cnm cunku gerıleme oluyor yanı koronadan dolayı 6 ay uzadı 6 ay once baslayacakken 6 ay uzadı celalettın bey korona oldu semra hnmın yerı kesınlesmedı sonra semra hnm bı kalp rahatsızlıgı gecırdı surec uzadı yanı:):) darısı sıze olsun ınsallah ara ara gerılemeler olur ılerlemıyor dıye dusunebılırsınız hıc takılmayın ara ara herkeste oluyor takılıp kaldıgı falan oldu ama duzelır sız tedavıyı aksatmayın elınızden geldıgınce ozellıkle ıgnelerı
Evet dogru söylüyorsun. Cok dikkat ediyoruz bizde ne diyorsa onu yapıyoruz doktor bey'in. Amin insallah isteyen herkese nasip olsun 🤲🍀

Kızlar yanıklar baharattan macun kullanıp faydasini gören var mi ???
Ben hem kendim hemde eşim için kullandım sorup bilgi alıp gerek gördükleri ürünleri gönderiyorlar zaten. Ama faydasını görmedik. Sayfasında başarılı sonuçlar görünce hep inandık ama hiçbirinde sonuç alamadık malesef

Siz kullandınız mı ya da araştırdınız mı ben çok tereddütte kaldım
Merhaba s9 macun bize cok pahali geldiği icin yaniklar baharattan aldık macun çay su ve deve dikeni şeklinde setini verdiler kullanmadan önce sd1 sd2 ydi kullandiktan sonra sd3 oldu macun bitince almamistik eylulde yine gittik sd3 cikti yine aynı sonuc olunca tekrar siparis verdik. Bunun yanında arı sütü bal polende kullanıyoruz ayrıca ahmet hocada tedavideyiz

Ben hem kendim hemde eşim için kullandım sorup bilgi alıp gerek gördükleri ürünleri gönderiyorlar zaten. Ama faydasını görmedik. Sayfasında başarılı sonuçlar görünce hep inandık ama hiçbirinde sonuç alamadık malesef
Verdiğiniz testlerde degisiklik olmadi mi

Verdiğiniz testlerde degisiklik olmadi mi
Malesef hiçbir değişiklik olmadı ne benim çikolata kistimde değişme oldu ne de eşimin sperm testinde hiçbir değişiklik olmadı. Bir kaç kez denedik hemde olmadığını bile bile. Belki yine deneriz umut işte ne duysak yapmak istiyoruz bi ihtimal diye ama fayda görmedik malesef

Merhaba bizde marttan beri ahmet hocada tedavideyiz haziranda sd3 çıkmıştı bu ay yine sd3 cıktı takılı kalir mi acaba
merhaba bizde ahmet beye gitmek istiyoruz esimde şu an tiroit var o yüzden bekliyoruz ahmet beyden memnun musunuz nasıl ilerliyor aşamalar

Ahmet hakan haliloglu na gidiyoruz biz ankarada 10 aydır tedavideyiz
merhaba bizde ahmet beye gitmek istiyoruz nasıl tedavisinden memnun musunuz ve 0 ken mı sd4 evresine kadar geldiniz bide detaylı sprem testi verdiniz mi semra hanımda kusura bakmayın çok soru sordum uzun yoldan gideceğiz oraya emin olmak istiyorum bazı konularda 😊

merhaba bizde ahmet beye gitmek istiyoruz esimde şu an tiroit var o yüzden bekliyoruz ahmet beyden memnun musunuz nasıl ilerliyor aşamalar
Memnunuz en az dozu kullanmamiza rağmen hormonlar guzel ilerliyor ama yaninda mutlaka takviye ari ürünleri kullanin sd1 sd2 den sd3 e çıktık suan

Memnunuz en az dozu kullanmamiza rağmen hormonlar guzel ilerliyor ama yaninda mutlaka takviye ari ürünleri kullanin sd1 sd2 den sd3 e çıktık suan
peki detaylı sprem testi verdiniz mi semra hanımda yani bu evreler o şekilde mi gözüküyor birde tedaviye başlayalı kaç ay oldu ve tese oldunuz mu hic ?
Çok soru sordum farkındayım izmirden gideceğiz ankaraya izmirde hep tese dediler içimize sinmedi kafamda çok soru işaretleri var 😊

peki detaylı sprem testi verdiniz mi semra hanımda yani bu evreler o şekilde mi gözüküyor birde tedaviye başlayalı kaç ay oldu ve tese oldunuz mu hic ?
Çok soru sordum farkındayım izmirden gideceğiz ankaraya izmirde hep tese dediler içimize sinmedi kafamda çok soru işaretleri var 😊
2018 de tese olduk tansel hocada round spermatid bulundu dedi o zamanlar rosi yoktu fakat hücreyi dondurdu sonradan rosi gelince denedik ferhat cengizde olumsuz oldu. Mart sonu ilk testi verdik a life da 3 gun art arda ilk gun sd1 2. 3. Gun sonucu sd2 cikti ahmet hocada tedaviye basladik haziranda sd3 cikti yaniklarin macununu kullandik o surede iğneve ilacda

Bu sekilde sonuclar. En sağlıklı sonuç icin ardışık test yani 3 gün test veriliyor. Ayni gun içinde 2 defa verdi hep eşim

Eklentiler

• 20210919_210020.jpg
    20210919_210020.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_20210919-205944_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210919-205944_WhatsApp.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 79
Bu sekilde sonuclar. En sağlıklı sonuç icin ardışık test yani 3 gün test veriliyor. Ayni gun içinde 2 defa verdi hep eşim
Çok sık veriliyormuş cidden biz hiç tese olmadık sadece devlette iki kez test verdik 0 cıktı detaylı da bu şekilde mi çıkar 0 mı çıkar bilemedim fark nasıl olur

Çok sık veriliyormuş cidden biz hiç tese olmadık sadece devlette iki kez test verdik 0 cıktı detaylı da bu şekilde mi çıkar 0 mı çıkar bilemedim fark nasıl olur
Hayır seviyesi belli oluyor alife bu konuda çok iyi

Bu A lifeda randevu yeri hic kalmamis. Siz nasil aliyorsunuz kizlar. Kadin 3 hafta yerimiz dolu dedi. Bu nasil oluyor, bukadar zor mu a life ulasmak 🙁 Sonrasina randevu vermiyoruz dediler, daha acilmamis.

Maalesef ki yoğunluğu asla ama asla yönetemiyorlar, sürekli randevularda duraksama, kapanma yaşanıyor. Daha önce de 2 kez benzer bir durum oldu. Şu an günlük aşırı sayıda spermiyogram almaya ısrarla devam ettikleri için tanklar dolmuş, yeniden ne zaman randevular açılır belli değil.

Maalesef ki yoğunluğu asla ama asla yönetemiyorlar, sürekli randevularda duraksama, kapanma yaşanıyor. Daha önce de 2 kez benzer bir durum oldu. Şu an günlük aşırı sayıda spermiyogram almaya ısrarla devam ettikleri için tanklar dolmuş, yeniden ne zaman randevular açılır belli değil.
Okadar sacma ki a lifin yaptigi. Okadar doktor ile anlasma niye yapiyorlar anlam veremiyorum. Ben 3 ayda bir 9000 tl para ödüyorum simdi test sonuclarimi göremicem ve ilaclar biticek ve duraksama oldugu icin gerileme olucak. Olacak is degil

Eleştirince de kıyameti koparıyorlar; biz farklı yerlerde test veriyoruz ama doktorumuz nihai tedaviyi a life a göre veriyor; ilk test orada olduğu için. Hayır madem günde 100 spermiyograma bakamayacaksın; baştan kota koy…

Eleştirince de kıyameti koparıyorlar; biz farklı yerlerde test veriyoruz ama doktorumuz nihai tedaviyi a life a göre veriyor; ilk test orada olduğu için. Hayır madem günde 100 spermiyograma bakamayacaksın; baştan kota koy…
Aynen çok saçma. Şok oldum hic yardimci olmaya çalışmadılar. Direk internete takip edin dedi birdaha ki aya belki acılır tam belli değil diye. Dalga geçer gibi, benim anlamadığım neden ila A Life olması lazım ? Başka iyi hastaneler mutlaka vardır daha iyi yapan ve zamanında randevu veren. Bu sekilde eziyet insana.

X