- 25 Aralık 2020
- 150
- 83
- 33
Amin hepimiz icin inşallah hayırlısı olurDoğrudur dinlenme verebilir yeniyseniz.tabiki maddi manevi çok zorlu süreç Allah'ım en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz icin inşallah hayırlısı olurDoğrudur dinlenme verebilir yeniyseniz.tabiki maddi manevi çok zorlu süreç Allah'ım en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun
biz şuan degeleri bilmiyoruz hormonlar düşük olunca doktor 2ay sonra sperme bakalım dedi
Kontrollerimiz devam ediyor 3ayda tomografi 6ayda petct çekiniyor kan tahlilleri var kemoterapi almadı 1.evreninde ilk başı olduğu için doktor gerek yok kontrol altinda tutalım zaten sperm.sorununuz var dedi
Sizin nasıl ilerliyor kemoterapi aldınız mı
Çok zor ya rabbim sabrını versin inşaallahrabbim sağlık sıhhat versin önce daha sonrada rabbim evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda eşim temmuz da ameliyat oldu daha 1ay dolmadan temmuz sonunda da cocugumuzu kaybettik 6.aya giriyordum hamileydim üst üste geldi süreçler zor rabbim sabrını versin inşallah
amin cümlemize inşallahÇok zor ya rabbim sabrını versin inşaallah
Benim anladığım yani sperm hücresi azda olsa var sizde .bizde 0 100 de 100 lokasit yazıyordu ilk basladigimizda. Ordan anlayarak yorum yapıyorum.sansiniz var alt yapı var azda olsa.celalettin hocamız halleder inşallahBizim detaili spermiogramm sonucu cıktı. Yorumlaya bilen var mi acaba? Söyle yaziyor: direkt ve pellet incelemesinde spermatozoa hücresine rastlanmadı. 100% spermatosit yer yer lökosit kümeleri görüldü. Iki hafta sonra diger sonuc cıksın celalattin beye gözükcegiz kısmetse. Bu konuda bilgisi olan varsa yorumları bekliyorum ❣
Hocamız FSH 0 lamis sizde estradiol harika testesteron muhteşem.fsh yükseltecek sonra hormonlar tamam canlanma başlamış sizde çok güzel kan sonucunuz.hocamiz daha iyi bilir tabi.bizim ilk basladigimiz da FSH 105 testesteron 0.234 lerdeydi 6 ayda hormonlarının normale döndü ondan sonra başladı ilerlemeyeMerhaba arkadaşlar 3 aydır celalettin peruda tedavi görüyoruz.Bugun kan tahlili verdik fsh <0.100- Lh <0.100 -Estradiol 167.8 - Prolaktin 1.75- Total testesteron 15.00 .Eski sonuclarimiz (fsh 20- lh 4.93- Estradiol 18.47 - prolaktin 5.33- testesteron 2.82) anlayanlar yardımcı olabilir mi.
Ay çok sevindim tedaviye cevap veriyor oluyoruz anladığım kadarıyla.İnsallah kısa zmanda sonuç alırız. Biz ve bizim gibi olan herkes inşallah tez zmanda güzel sonuçlar alır.Bakalim spermiyogram sonucumuz ne çıkacak merak icerisindeyimHocamız FSH 0 lamis sizde estradiol harika testesteron muhteşem.fsh yükseltecek sonra hormonlar tamam canlanma başlamış sizde çok güzel kan sonucunuz.hocamiz daha iyi bilir tabi.bizim ilk basladigimiz da FSH 105 testesteron 0.234 lerdeydi 6 ayda hormonlarının normale döndü ondan sonra başladı ilerlemeye
İlk spermiyogram sonucunuz neydi?Bizim detaili spermiogramm sonucu cıktı. Yorumlaya bilen var mi acaba? Söyle yaziyor: direkt ve pellet incelemesinde spermatozoa hücresine rastlanmadı. 100% spermatosit yer yer lökosit kümeleri görüldü. Iki hafta sonra diger sonuc cıksın celalattin beye gözükcegiz kısmetse. Bu konuda bilgisi olan varsa yorumları bekliyorum ❣
Evet tedaviniz çok güzel ilerlemiş 3 ayda spermiyogram atarsan söylerim sana taplo var atayım buraya anlarsınız kaçıncı evrede oldugunuzuAy çok sevindim tedaviye cevap veriyor oluyoruz anladığım kadarıyla.İnsallah kısa zmanda sonuç alırız. Biz ve bizim gibi olan herkes inşallah tez zmanda güzel sonuçlar alır.Bakalim spermiyogram sonucumuz ne çıkacak merak icerisindeyim
Biz ilk önce online muayene olduk gidemedik ilk defa test vericez.Sonucu paylaşırım canımEvet tedaviniz çok güzel ilerlemiş 3 ayda spermiyogram atarsan söylerim sana taplo var atayım buraya anlarsınız kaçıncı evrede oldugunuzu
Ilk bursada Medical Parkta verdik ama doktor pek birsey yapmadı, bide fsh cıktı 2 ayda. Nerdeyse hicbir tahlil istemedi. Pek memnun kalmadık ondan. Normal spermtesti yaptırdı ordan birsey cıkmadı. Sonra burdaki arkadaslar sagolsun peru beyi yazdilar. Dün gittik verdik 18 güne tahliler kalanı cıkcak sonra online randevu alcagız.İlk spermiyogram sonucunuz neydi?
Anladım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Bizde Cp de tedavideyiz. İlk sperm testimiz %100 lökositti. 3 ay ilaçları kullandık tekrar sperm testi yaptırdık %100 spermstosit çıktı. Bakalım bir sonraki sonucumuz ne olacakIlk bursada Medical Parkta verdik ama doktor pek birsey yapmadı, bide fsh cıktı 2 ayda. Nerdeyse hicbir tahlil istemedi. Pek memnun kalmadık ondan. Normal spermtesti yaptırdı ordan birsey cıkmadı. Sonra burdaki arkadaslar sagolsun peru beyi yazdilar. Dün gittik verdik 18 güne tahliler kalanı cıkcak sonra online randevu alcagız.
Ay çok sevindim tedaviye cevap veriyor oluyoruz anladığım kadarıyla.İnsallah kısa zmanda sonuç alırız. Biz ve bizim gibi olan herkes inşallah tez zmanda güzel sonuçlar alır.Bakalim spermiyogram sonucumuz ne çıkacak merak icerisindeyim
Nerde vereceksiniz semra hoca damı canimBiz ilk önce online muayene olduk gidemedik ilk defa test vericez.Sonucu paylaşırım canım
Cp bey size ne dedi, simdi hangi aşamadasınız cnm? Bizde cok heycan yaptık esim doppleri verirken doktor bey sagolsun cok ilgilenmis. Kendimizi iyi hissediyoruz insallah sonuc alırız burdan. Diger doktor birsey yapmadan kafasını salayıp isiniz zor umut etmeyin demistiAnladım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Bizde Cp de tedavideyiz. İlk sperm testimiz %100 lökositti. 3 ay ilaçları kullandık tekrar sperm testi yaptırdık %100 spermstosit çıktı. Bakalım bir sonraki sonucumuz ne olacak
Andromed de canmNerde vereceksiniz semra hoca damı canim
Sonucu bize de yazarsanız sevinirimAndromed de canm
Merhaba.İnsanların hayalleriyle oynayan ben değilim sensin. Dediğin adam instagram fenomeni gibi umut dağıtıyor. Burada insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz. 100 lerce ilacin bazen hic bir faydası olmuyor ve oldukça zarari oluyor. Benim burada yazma sebebim birilerine fayda saglamak ve doktorlarla anlasmali kisileri deşifre etmek.
Umarim kimsenin emeği boşa gitmez. Kotu insanların ellerinde yılları harcanmaz. Bana buraya gelip hakaret edemezsin.
insanları yanlış yönlendirmek diye bir şey yok. o başka doktor da tedavi görmüş memnun olmuş sen başka doktor da tedavi görmüş memnun olmuştursun. burda kimse kimseye akıl vermiyo ya da bir zorlama durumu yok. ankarada bir doktor için en iyi ürolog deniyor ama araştırınca bazı insanlar o kadar memnun bazıları da tam tersi. bir tüp bebek merkezi için de aynı şeyler geçerli. mesela biz ünlü olan bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olduk eşime hiç bir ilaç vermeden %80 sperm buluruz deyip bizi umutlandırıp daha sonra ameliyatta hiç bir şey bulamayıp ülke kök hücre tedavisini bekliyo onu bekleyin deniyor daha sonra doktorumuzu aradığımızda şu satten sonra şansınız %15 diyor. patoloji sonucunuzu ben biliyorum deyip alınan parçayı patolojiye dahi göndermiyor. şimdi size soruyorum insanın hayalleriyle umutlarıyla oynayan kim ? celalettin hoca iyi ürolog olmadığı için mi bu tavır? instagram fenomeni dediğiniz kişinin yüzlerce hastası var lütfen bunu bu kadar basitleştirmeyin sizde bu şekilde cümle kurarak belki çoğu kişinin umudunu kırıyorsunuz.. bunlardan biri de biziz şu an onda tedavi görüyoruz evet zor ve maliyetli bir tedavi ama şuanki durumda hangi ürolağa gitsen hemen hemen aynı ilaçları veriyor zaten. herkes hür özgür isteyen istediği yerde tedavi olur.İnsanların hayalleriyle oynayan ben değilim sensin. Dediğin adam instagram fenomeni gibi umut dağıtıyor. Burada insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz. 100 lerce ilacin bazen hic bir faydası olmuyor ve oldukça zarari oluyor. Benim burada yazma sebebim birilerine fayda saglamak ve doktorlarla anlasmali kisileri deşifre etmek.
Umarim kimsenin emeği boşa gitmez. Kotu insanların ellerinde yılları harcanmaz. Bana buraya gelip hakaret edemezsin.
Yani tek bildiğim şuan spermatosit. Yani şöyle söyleyeyim. Bizim bir tesemiz var. Sonucu sertoly Cell only çıkmıştı. Ondan sonra doktorla görüştük şuan yapılacak bir şey olmadığını falan söyledi. Kök hücre bile yoktu ama anladığım kadarıyla spermatosit spermin bir evresi. Hoca çok güzel ilerleme dedi. Yeni ilaçlar ekledi listeye. Haziranda tekrar test vereceğiz andromedde bakalım ne olacak. Ama Celalettin hoca son umudum içim ferahCp bey size ne dedi, simdi hangi aşamadasınız cnm? Bizde cok heycan yaptık esim doppleri verirken doktor bey sagolsun cok ilgilenmis. Kendimizi iyi hissediyoruz insallah sonuc alırız burdan. Diger doktor birsey yapmadan kafasını salayıp isiniz zor umut etmeyin demisti
Siz sanırım celalettin peruya tedavi oluyorsunuz. Ne kadar maliyeti oluyor herşey ayrı ayrı ne kadar tutuyor ortalama canım yardımcı olur musun fiyat konusunda ? Hazırlıklı olalım en azından.Doğrudur dinlenme verebilir yeniyseniz.tabiki maddi manevi çok zorlu süreç Allah'ım en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun