Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Siz sanırım celalettin peruya tedavi oluyorsunuz. Ne kadar maliyeti oluyor herşey ayrı ayrı ne kadar tutuyor ortalama canım yardımcı olur musun fiyat konusunda ? Hazırlıklı olalım en azından.
merhaba yaklaşık bütün ilaçlar 6000-7000 tl arası tutuyo. yani bizim o kadar tuttu.

Merhaba.
Amacım tartısmak değil. Sadece sürekli yorumlarınızı gördugum icin yazmak istedim.

Eşim sebepsiz azosperm.
Her sey normaldi, cok iyi tanındık bir ürolog zaten her sey normal diye 3 ay tedavi sonrası hazırsınız, cok umutluyum diye mikro tese yaptı. Sonuc olumsuz. Sonuctan sonra aramadı bile. Baskasından ögrendik sonucu.

Siz tedavi olmus olumlu sonuc almıssınız ne güzel, bu yuzden öneriyorsunuz.
Celalettin hocaya gidenlerde olumlu sonuc alıyor ki öneriyorlar.
Verdiklerinin yarısı zaten bitkisel.
Cok olumlu sonuc alan tanıdıklarım var.
Kimseyi karalamayalım bu şekilde.

Ben diğer doktorun adını yazıp asla gitmeyin olumsuz oldu umut dagıtıyor diye kötülemiyorum.
Bize yararı olmayanın, baskasına yararı olabilir cunku.

Memnun kaldığınız doktoru önerirsiniz olur biter.
Merhaba
Biz celalettin hocaya da gittik gitmemiz ile çıkmamız bir oldu zaten niye gittik çaresizlikten baska bir sey degildi gitme sebebimiz. Kendisi dahiliye doktoru.
Anlasmali eczaneleri anlasmali görüntüleme merkezleri anlasmali lab.lari olan bir yer. Zamanınız varsa bol bol gidin ben bir sey diyemem. Ama bu sorunun sebebini en doğru bilecek olan kisiler urologlar. Ben burada bir doktor ismi vermiyorum. Sorununuzu urolog ile çözün diyorum sadece.
Herkesin kendi tercihi isteyen bu durum ixin urologa gider isteyen dis doktoruna gider isteyen dahiliye doktoruna gider. Herkesin kendi seçimi. Paylaşımlarında sperm yoktu buldum hamile kaldığı dedigi kişinin esinin de spermi oldugunu biliyorum.

Tedavisiz tese olmak istemiyorsanız urolog ile konuşup tedavi planı da oluşturabilirsiniz. Sizlerin tercihi.

Umarim herkes sonunda evlat sahibi olur. Amacımız ayni cozum yontemimiz farkli ve sizlerin cozum yontemi de bana umut tacirliği den başka bir sey gibi gelmedi.

Bizde üroloji doktoruna gittik, berbatı kendisi sagolsun. Bence önemli olan bu konu ile kim daha cok bilgiye sahip. Hem birsey bilmiyordu hemde bizi sürkli sperm testine ve kendi anlasmasi oldugu kiseye yönlendirdi. Fsh degerine bile bakmaya gerek görmedi. 2 ay sonra degerler tavam yapmis bizde 😔 parasini gectim birsey olsunda hepimizde kimde tedavi görüldügü cok önemli degil. Ama söyle bir gercekte var cp sayfasinda herseyi cok güzel anlatmis en azindan adam bakiyo ve birseyler olmasi icin denicek. Bizden cok test istedi ve herseye bakiyor simdi. Insallah güzel sonuclar aliriz, sonucta bize verecek olan Allah. Insallah ben olacagına inaniyorum ve dr. güveniyorum suan

Merhaba
Biz celalettin hocaya da gittik gitmemiz ile çıkmamız bir oldu zaten niye gittik çaresizlikten baska bir sey degildi gitme sebebimiz. Kendisi dahiliye doktoru.
Anlasmali eczaneleri anlasmali görüntüleme merkezleri anlasmali lab.lari olan bir yer. Zamanınız varsa bol bol gidin ben bir sey diyemem. Ama bu sorunun sebebini en doğru bilecek olan kisiler urologlar. Ben burada bir doktor ismi vermiyorum. Sorununuzu urolog ile çözün diyorum sadece.
Herkesin kendi tercihi isteyen bu durum ixin urologa gider isteyen dis doktoruna gider isteyen dahiliye doktoruna gider. Herkesin kendi seçimi. Paylaşımlarında sperm yoktu buldum hamile kaldığı dedigi kişinin esinin de spermi oldugunu biliyorum.

Tedavisiz tese olmak istemiyorsanız urolog ile konuşup tedavi planı da oluşturabilirsiniz. Sizlerin tercihi.

Umarim herkes sonunda evlat sahibi olur. Amacımız ayni cozum yontemimiz farkli ve sizlerin cozum yontemi de bana umut tacirliği den başka bir sey gibi gelmedi.
Evet doktor ismi vermiyorsunuz sadece size göre dogru olanı söylüyorsunuz ama bunu söylerken diğerini kötülüyorsunuz.

Bize istediginiz yerden alabilirsiniz dediler. Arastırdık, kendi eczanemiz ve baska bir kaç yer daha ama kendisinin önerdigi yer daha uyguna geldi.

Umarim herkes sonunda evlat sahibi olur.
Umarım 🙏🏻

Merhaba

Merhaba, çok güzel yazmışsınız yazınıza sonuna kadar katılıyorum. Biz de üç ay tedavi gördük cp de içimize sinmese bile ameliyat olmak yerine tercih ettik. Üç ay sonunda kendisi eşime ameliyat olman lazım dedi ?? Ve bir de mavi su vs diye değişik bitkisel şeyler... Biz devam etmedik. Ama iğneleri alırken önerdiği eczane gerçekten fiyat olarak indirim sağladı o konuda inanılmaz fark vardı kendimiz teyit ederek aldık. Görüntüleme merkezleri de oldukça iyiydi bir şey diyemem ama kendisi için bir şey diyemiyorum. Allah ım bu yolda iyi insanlarla karşılaştırsın. 1 yıldır tedavi falan olmuyor eşim, tüp bebek için bu ay görüşmeye gittik iyi bir hastaneye, cp nin verdiği ilaçlar için dediki ; boğazı ağrıyan birine vitamin vermek gibi bir şey bu dedi. Bir doktor size yarar bize yaramaz herkesin hikayesi bambaşka... biz de denedik ama olmadı maalesef, keşke bu durumu hiç yaşamasaydık Allah hepimizin kucaklarını doldursun bir an önce sağlıkla.

sonuç olarak mikro tese ameliyatı olucaz biz bu hafta başlıyoruz tüp bebek sürecine, Allahım inşallah bir tane bile sperm bulmayı nasip etsin...

Herkese önce sağlık sonra da sabır diliyorum kızlar ☺️🤲

Merhaba, çok güzel yazmışsınız yazınıza sonuna kadar katılıyorum. Biz de üç ay tedavi gördük cp de içimize sinmese bile ameliyat olmak yerine tercih ettik. Üç ay sonunda kendisi eşime ameliyat olman lazım dedi ?? Ve bir de mavi su vs diye değişik bitkisel şeyler... Biz devam etmedik. Ama iğneleri alırken önerdiği eczane gerçekten fiyat olarak indirim sağladı o konuda inanılmaz fark vardı kendimiz teyit ederek aldık. Görüntüleme merkezleri de oldukça iyiydi bir şey diyemem ama kendisi için bir şey diyemiyorum. Allah ım bu yolda iyi insanlarla karşılaştırsın. 1 yıldır tedavi falan olmuyor eşim, tüp bebek için bu ay görüşmeye gittik iyi bir hastaneye, cp nin verdiği ilaçlar için dediki ; boğazı ağrıyan birine vitamin vermek gibi bir şey bu dedi. Bir doktor size yarar bize yaramaz herkesin hikayesi bambaşka... biz de denedik ama olmadı maalesef, keşke bu durumu hiç yaşamasaydık Allah hepimizin kucaklarını doldursun bir an önce sağlıkla.

sonuç olarak mikro tese ameliyatı olucaz biz bu hafta başlıyoruz tüp bebek sürecine, Allahım inşallah bir tane bile sperm bulmayı nasip etsin...

Herkese önce sağlık sonra da sabır diliyorum kızlar ☺️🤲
Aslin da ne den bitkisellerle tedavi ettiğini açıklıyor celalettin hoca herkesin farlı tedavi yöntemi vardir illa ki ama hocamızın diğer doktorlara nazaran hasta sonuç alan doktor hipoterapi yapıyor ayrıca evet dahiliye doktoru olduğu için çok iyi anlıyor ilaçların ne gibi etkisi olup olmadığını azo sperm ve infertilite diğer bu gibi rahatsızlıklarla joponya Tanaka ile eğitimler almış ve başarılı biri biz onun hastasıyız üroloji prof da tedavi olduk ama sonuç alamadık asla çocuğunuz olmaz derken bizim şuan sperm çıkışımız oldu doğal tese olmak son çare bizce bizte tese olduk k.aydos tarafından çok zararı oluyor.devam etsey Diniz biraz sabırla zaten tedavinin nasıl sonuç alacağınızı göreceksiniz.ama herkesin kendi kararı nasip işleri.insaallah başarılı tubbebek olup evlatlariniza kavuşursunuz🤲🏻

İnsanların hayalleriyle oynayan ben değilim sensin. Dediğin adam instagram fenomeni gibi umut dağıtıyor. Burada insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz. 100 lerce ilacin bazen hic bir faydası olmuyor ve oldukça zarari oluyor. Benim burada yazma sebebim birilerine fayda saglamak ve doktorlarla anlasmali kisileri deşifre etmek.
Umarim kimsenin emeği boşa gitmez. Kotu insanların ellerinde yılları harcanmaz. Bana buraya gelip hak
Neden insanların gerçekten sonuç almış olup evlat sahibi olması için çabalayan birini kötülemeye çalışıyorsunuz anlamış değilim. Kendi adıma yazıyorum herkez özgür isteyen istediği doktora gidebilir öyle degilmi? Ayrıca üroloji doktoruna gidin demişsiniz biz işinin ehli hoca prof olana gittik bizde onlara tedavi olduk madur olduk asla çocuğunuz olmaz dedi.simdi 2 yıldır celalettin hoca ya tedavi oluyoruz ve umut dağıtıyor elhamdülillah çok hastası ile bizzat muhatabı oluyorum ve çoğu doğal çıkışla tubbekbek aşamasındalar zaten Instagram hesabından bakarsanız sonuçları ile paylaşıyor bizzat gerçek siz kabul etmeye bilirsiniz.dahiliye doktoru ve fipoterapi uzmanı işinin ehli elhamdülillah bizde son seviyedeyiz doğal çıkısimizda oldu.sizin için imkansız diye baktığınız bizlerin mucizesi oluyor.herkesin görüşüne saygı duyun.hocamiz yakında hastanesini de kuruyor Amerika ve Japonya Tanaka ile eğitimler yapıyor kendini geliştirmiş.bitkiseller destekleyici bize ve gerçekten tedavi olanlar için hiç yan etki oldu diyen duymadım ayrıca çok ta iyi etkisi oluyor tek başına iğne vucutu çok zorluyor eşimden biliyorum cellattin peru dan önceki üroloji prof den biliyorum. Allah başımızdan eksik etmesin ve Allah celalettin hocamiz dan razı olsun hakkını asla odeyemeyiz her konuda yardımcı oluyor.siz demişsiniz anlaşmalı diye her konuda hastalarına yardımcı oluyor nokta atışı yapıyor.biz üroloji prof tedavideyken haftalık 800 TL para veriyorduk sadece iğnelere rapor bile çıkarmıyordu.cellaletin hocamız rapor çıkarıyor vitamin ve iğneler için hiç birşey sebebsiz değil.siz istemiyorsanız gitmez tedavide olmazsınız ama kotulemeyin bilip bilmeden bizler sonuç alan ve tedavi olupda sonuç almayan tanımıyorum semra hoca ile baka bilirsiniz.sanirim sizin ve sizin gibi düşünenler celalettin hocanın başarılı ve artık dünyaca tanınan bir doktor olacağından rahatsız oluyorsunuz mesajlarınızdan anlıyorum.sizin gibi birkaç kişi var bilerek kotuluyorlar .her özgür öyle degilmi 😁

Pinkbu -hazel 9 arkadaşlar bu arkadaşlarımız celalettin Peru doktorunu sadece kötülemek için kışkırtmak için yazıyorlar biz hastası olarak bizzat biliyoruz ki hocamız çok başarılı ve geleceğin en büyük doktoru olacak bunlar çekiyorlar hocamızın ne kadar çok başarılı olmasını bile bile kötülemeye çalışıyorlar yazsalarda bence artık cevap vermeyelim biz elhamdülillah ve birçok hastası evlatlarına kovusuyor umut oluyor bu bize yeter.digerlerinin anca kötülemek yapabilirler😊artık yazdıkları komik geliyor.hakikat zordur kabullenmek👏👏

Pinkbu -hazel 9 arkadaşlar bu arkadaşlarımız celalettin Peru doktorunu sadece kötülemek için kışkırtmak için yazıyorlar biz hastası olarak bizzat biliyoruz ki hocamız çok başarılı ve geleceğin en büyük doktoru olacak bunlar çekiyorlar hocamızın ne kadar çok başarılı olmasını bile bile kötülemeye çalışıyorlar yazsalarda bence artık cevap vermeyelim biz elhamdülillah ve birçok hastası evlatlarına kovusuyor umut oluyor bu bize yeter.digerlerinin anca kötülemek yapabilirler😊artık yazdıkları komik geliyor.hakikat zordur kabullenmek👏👏
Kötülemek gibi bir niyetim yok Allah a inancım , bilime ve doğaya da saygım sonsuzdur çok şükür ☺️ Kendi tecrübemizi yaşadığımızı paylaştım, kötü bir şey algıladıysanız sizin probleminiz . Bu platform bilgi ve destek paylaşımı için. Sizin tavrınız bir şiddet benim gözümde , hepimiz umut arıyoruz duamız dileğimiz aynı.. ister cp olur ister başkası olur kişi önemli mi ? Sonuç önemli ☺️ inşallah Allahım isteyen herkese göstersin kucağını doldursun. Ben de bu durumu yaşıyorum eşimle üzüntüsünü yaşıyorum sizi sizleri anlamıyo diilim yani çaresizlik var üzüntü var stres var yol çok uzun. Tekrar dediğim gibi KENDİ tecrübemiz, doktor en iyi yere gelsin dünyaca tanınsın inşallah bana faydası yoksa farkeder mi ?

sabır ve dua ile kalmanız dileğiyle 💐

Kötülemek gibi bir niyetim yok Allah a inancım , bilime ve doğaya da saygım sonsuzdur çok şükür ☺️ Kendi tecrübemizi yaşadığımızı paylaştım, kötü bir şey algıladıysanız sizin probleminiz . Bu platform bilgi ve destek paylaşımı için. Sizin tavrınız bir şiddet benim gözümde , hepimiz umut arıyoruz duamız dileğimiz aynı.. ister cp olur ister başkası olur kişi önemli mi ? Sonuç önemli ☺️ inşallah Allahım isteyen herkese göstersin kucağını doldursun. Ben de bu durumu yaşıyorum eşimle üzüntüsünü yaşıyorum sizi sizleri anlamıyo diilim yani çaresizlik var üzüntü var stres var yol çok uzun. Tekrar dediğim gibi KENDİ tecrübemiz, doktor en iyi yere gelsin dünyaca tanınsın inşallah bana faydası yoksa farkeder mi ?

sabır ve dua ile kalmanız dileğiyl
Yolunuz açık olsun.allahim sizlere hayırlı insanlarla karşılaştırsın 🤲🏻 evlatlarimizla sevindirsin.
Sabrın ve güvenin ve faydanın meyvesi 👶👶 size fayda veren kişiyle kavuşursunuz inşaallah evlatlariniza

insanları yanlış yönlendirmek diye bir şey yok. o başka doktor da tedavi görmüş memnun olmuş sen başka doktor da tedavi görmüş memnun olmuştursun. burda kimse kimseye akıl vermiyo ya da bir zorlama durumu yok. ankarada bir doktor için en iyi ürolog deniyor ama araştırınca bazı insanlar o kadar memnun bazıları da tam tersi. bir tüp bebek merkezi için de aynı şeyler geçerli. mesela biz ünlü olan bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olduk eşime hiç bir ilaç vermeden %80 sperm buluruz deyip bizi umutlandırıp daha sonra ameliyatta hiç bir şey bulamayıp ülke kök hücre tedavisini bekliyo onu bekleyin deniyor daha sonra doktorumuzu aradığımızda şu satten sonra şansınız %15 diyor. patoloji sonucunuzu ben biliyorum deyip alınan parçayı patolojiye dahi göndermiyor. şimdi size soruyorum insanın hayalleriyle umutlarıyla oynayan kim ? celalettin hoca iyi ürolog olmadığı için mi bu tavır? instagram fenomeni dediğiniz kişinin yüzlerce hastası var lütfen bunu bu kadar basitleştirmeyin sizde bu şekilde cümle kurarak belki çoğu kişinin umudunu kırıyorsunuz.. bunlardan biri de biziz şu an onda tedavi görüyoruz evet zor ve maliyetli bir tedavi ama şuanki durumda hangi ürolağa gitsen hemen hemen aynı ilaçları veriyor zaten. herkes hür özgür isteyen istediği yerde tedavi olur.
Bakın iste hangi doktor kime iyi geliyo belli degil ayni merkezde 3 aylk vitamin takviye sonrasi esim tese oldu ve bolca sperm bulundu. Bu iş bence nasip işi ya olacaksa en kötu merkezde bile olur

Ne kadar zamanda bu tutar tuttu Peki ? Yani bir anda mı yoksa 6 ay 1 sene içerisinde mi. Birde testler tahliller vs dahil mi acaba
3 aylık ilacın fiyatı bu kadar yani yıl bazında hesapladığımızda 24000-28000 tl civarı tutacaktır... rabbim hepimizin yardımcısı olsun maddi açıdan çok zor ama insan gelişme gördüğünde parayı hesaplamıyo..

bende sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım tam tedavi görmemişler gelip burda konuşuyorlar sanki 10 sene 15 sene tedavi görüpte sonuç alamamış gibi. ya sen kalkıp tedaviyi yarım bırakıyorsun sonra vay efendim şöyle böyle. herkes kendi bildiğini okuyo. rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun amaç doktor kötülemek değil.

bende sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım tam tedavi görmemişler gelip burda konuşuyorlar sanki 10 sene 15 sene tedavi görüpte sonuç alamamış gibi. ya sen kalkıp tedaviyi yarım bırakıyorsun sonra vay efendim şöyle böyle. herkes kendi bildiğini okuyo. rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun amaç doktor kötülemek değil.
Zaten tedaviye devam edip sonuç alamayan 0 .
Bizim bir yıl 100 de 100 lokasit gitti vaz geçmedik ve doğal sperm çıkışı oldu elhamdülillah.
Zaten celalettin Peru hocamızin Instagram hesabından sonuçlar belli bariz🤲🏻👶👶👏👏👏

X