Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bi akıllı sensin zaten.İsteyen istedigi doktora gitmek de ozgur. Isterseniz dis doktoruna gidin kimin umrunda
Cehalet mutluluktur aynen devam edin böyle
KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ DEMİŞLER CEHALET GÖRMEK İSTERSEN AYNAYA BAKMANI TAVSİYE EDERİM.İsteyen istedigi doktora gitmek de ozgur. Isterseniz dis doktoruna gidin kimin umrunda
mallık başa bela kardeş boş ver. it ürüyo kervan yürüyo neticedeAynen bi akıllı sensin zaten.
Tartısma cıkmasın diye güzellikle yazıyoruz ama anlamak istemiyorsun.
Gitmek istemiyorsan gitmezsin, gidenlerle dalga gecmek neden? Sonuc alanları anlamamak neden? Israrla kötülemek neden?
Size göre doğru olan ne ise onu önerirsiniz olur biter.
Canım lökosit ne demekZaten tedaviye devam edip sonuç alamayan 0 .
Bizim bir yıl 100 de 100 lokasit gitti vaz geçmedik ve doğal sperm çıkışı oldu elhamdülillah.
Zaten celalettin Peru hocamızin Instagram hesabından sonuçlar belli bariz
Çok haklısınız..!Forum amacından şaşmasın bence kızlar burada herkes anne olmak istiyor kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Deneyimlenen süreçler anlatılıyor fikir alışverişi yapıoruz. Paralar kolay kazanılmadığı gibi bu yolda harcamak için kimsenin gözü hiçbişey görmüyor o doktor bu doktor farketmez. Fanatizm e de gerek yok , niyet aynı niyet Ben cp nin adını buradan buldum ve gittim araştırdım yani işime iyi anlamda yaradı bu forumda yazılanlar, buraya yeni bakanlar için hiç yardımcı olmuyoruz çirkin bir üslup söz konusu artık konuyu kapatmak gerekiyor benceAynen bi akıllı sensin zaten.
Tartısma cıkmasın diye güzellikle yazıyoruz ama anlamak istemiyorsun.
Gitmek istemiyorsan gitmezsin, gidenlerle dalga gecmek neden? Sonuc alanları anlamamak neden? Israrla kötülemek neden?
Size göre doğru olan ne ise onu önerirsiniz olur biter.
Herkez ozgurse O zamn kimseyi kötülemek ve asılsız konuşmanizi cehaletinize veriyoruz biraz bilgi fena olmaz sizin içinİsteyen istedigi doktora gitmek de ozgur. Isterseniz dis doktoruna gidin kimin umrunda
Çok haklısınız..!Forum amacından şaşmasın bence kızlar burada herkes anne olmak istiyor kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok. Deneyimlenen süreçler anlatılıyor fikir alışverişi yapıoruz. Paralar kolay kazanılmadığı gibi bu yolda harcamak için kimsenin gözü hiçbişey görmüyor o doktor bu doktor farketmez. Fanatizm e de gerek yok , niyet aynı niyet Ben cp nin adını buradan buldum ve gittim araştırdım yani işime iyi anlamda yaradı bu forumda yazılanlar, buraya yeni bakanlar için hiç yardımcı olmuyoruz çirkin bir üslup söz konusu artık konuyu kapatmak gerekiyor bence
Mutlaka ama büyük paralar. Rabbim yardımcımız olsun. Dilerim bu yolda ne kadar emek veren varsa bir değil çokta hayırlı evlat nasip etsin3 aylık ilacın fiyatı bu kadar yani yıl bazında hesapladığımızda 24000-28000 tl civarı tutacaktır... rabbim hepimizin yardımcısı olsun maddi açıdan çok zor ama insan gelişme gördüğünde parayı hesaplamıyo..
Burda bana hakaret ediyorsun. Seni Allaha havale ediyorummallık başa bela kardeş boş ver. it ürüyo kervan yürüyo neticede
Otla mavi sularla dünyanın bulamadigi tedaviyi bu doktorunuz bulmus ama dünyanın bundan bir haberi yok uçuyoruz zaten ulkecekHerkez ozgurse O zamn kimseyi kötülemek ve asılsız konuşmanizi cehaletinize veriyoruz biraz bilgi fena olmaz sizin için
Siz ne kadar tedavi gördünüz doktor peruda, yani kac ay ? Bide yeni doktorunuz suan farklı olarak ne yapıyor ? Ilaclarla ilgili mi sıkkıntınız vardı ? Suan bizde başladık tedaviye. Hem heycan hemde burda yazılardan ötürü korku icindeyim. Evlat sahibi olmayı cok istiyorum dogru secim yapmisizdir umarımOtla mavi sularla dünyanın bulamadigi tedaviyi bu doktorunuz bulmus ama dünyanın bundan bir haberi yok uçuyoruz zaten ulkecek
Asilsiz konuşmuyorum. Esim gorustu bahsettiğiniz doktor ile ve yorumlarımı yaziyorum.
Ben hic beğenmedim hic memnun kalmadim hatta insanların bu durumunu istismar ettiğini düşünüyorum. Alani azospermi olmayan biri elinde tonlarca ilac listesiyle umut dağıttığını iddia ediyor.
Umarim zarar görmezsiniz.
Canim esim gitti bir liste veriyorlar ilac listesi bir de ot listesi. Hepsi anlasmali yerlerden alinacak, anladmali görüntüleme merkezleri anlasmali eczaneler vs.Siz ne kadar tedavi gördünüz doktor peruda, yani kac ay ? Bide yeni doktorunuz suan farklı olarak ne yapıyor ? Ilaclarla ilgili mi sıkkıntınız vardı ? Suan bizde başladık tedaviye. Hem heycan hemde burda yazılardan ötürü korku icindeyim. Evlat sahibi olmayı cok istiyorum dogru secim yapmisizdir umarım
Sorunuza cevap net olarak vermemiş olabilirim. Biz peruya bir defa gittik bize verilen reçeteyi de doktor arkadaşlarımıza gösterdik. Onlar bizi uroloji konusunda çeşitli yayınları olan doktorlara yonlendirdiler. Urolog ile yolumuza devam ettikSiz ne kadar tedavi gördünüz doktor peruda, yani kac ay ? Bide yeni doktorunuz suan farklı olarak ne yapıyor ? Ilaclarla ilgili mi sıkkıntınız vardı ? Suan bizde başladık tedaviye. Hem heycan hemde burda yazılardan ötürü korku icindeyim. Evlat sahibi olmayı cok istiyorum dogru secim yapmisizdir umarım
Cehaletin dibine vuranın kendiniz oldugunu anlamanız dileğiyle.İsteyen istedigi doktora gitmek de ozgur. Isterseniz dis doktoruna gidin kimin umrunda
Valla biz kendi tedavisini urologla devam edip olduk ve sonuc aldik. Bu konuda bilimsel yayınları olan kişileri takip ettik.Cehaletin dibine vuranın kendiniz oldugunu anlamanız dileğiyle.
Allah eşinizede sizede Şifa versin .
Cok gecmis olsun cnm benim Gecen ilk defa dua ederken tanımadığım insanlara dua ettim. Hepimiz için ettim dua. Okadar zor bir süreçki. 50 sene düsünsem bukadar zor olacağını hiç düsünmezdim cocuk yapmanın. Böyle seyler çok duyulmaz ve insanlarda tabbi konusmak istemez. Insallah bizede sağlıklı cocuklar nasip eder Rabbim. Bugün doktora gittim, baska bir konu ile ilgili cok hamile bayan gördüm orda ve göz yaşımı tutamadım. Birden salıverdim kendimi. Bari birtane olsun diye dua edip durdum o an. Sonra bide genc bir cift gördüm 23 25 yaslarında kızcağız kansermis. Doktor zor tuttu kızı yine bir üzüldüm ve saglıgma sükrettim. Allah bizi daha zoruyla sınamaz insallah. Bide doktor ücretleri gercekten cok pahali. Bu kadar para alan doktorlar isini düzgün bir sekilde yapıyordur insallah ve bize bu yolda gercekten yardım ederler. Bir kac aydır biz cöktük bile, esimde bende bir yerden moral gelsinde sevinelim diye bakıyoruz. Ben tedavi süreci ile ilgili yazarim buraya ne oldu ne bitti, gelisme var mi diye. Arkadaslar sizde yazin tedavi süreclerinizi ve hamile kalan varsada yazmayi unutmasin, bu kalan arkadaslar icin en önemlisi ❣Canim esim gitti bir liste veriyorlar ilac listesi bir de ot listesi. Hepsi anlasmali yerlerden alinacak, anladmali görüntüleme merkezleri anlasmali eczaneler vs.
Biz o ilac listesi ve ot listesini kendi doktor arkadaşlarımıza gösterdik. Güldüler bu kadar ilaci kullanmayın bir urolog ile görüşün kullanılacak ise de karaciğer ve böbrekler ile ilgili ve bir takim testler yapip başlatılır dedi.
Biz direkt urologlarla görüştük. Esim de tıkanıklık vardi. Kist vardi testisinde. Ama azospermiye neden olmayacağı soylendi. Biz acikcasi verilen takviyeleti kullandık ve esime evden ornek götürmesini soyledi doktor. Zaten sonrasinda 1 bucuk milyon sperm cikisi goruldu.
Ben tup bebek ile hamile kaldim fakat ikiz bebeklerimin kalp atisi duyulmadi. Sperm dna hasar testi yapildi ve yuksek cikti.
Bu defa da sperm dna hasarini min. A indirmek 8cin tedavi oldu esim. Cok sukur yuzde 2 ye geriledi.
Simdi ngs li tup bebek deneyeceğiz. Umarim care arayan herkes care bulur.
Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.
Canim gercekten cok yıpratıcı bir surec. Sifa arayan herkes umarim sifa bulur. Cok zor. Bu durumu yaşamayan da bilmez.Cok gecmis olsun cnm benim Gecen ilk defa dua ederken tanımadığım insanlara dua ettim. Hepimiz için ettim dua. Okadar zor bir süreçki. 50 sene düsünsem bukadar zor olacağını hiç düsünmezdim cocuk yapmanın. Böyle seyler çok duyulmaz ve insanlarda tabbi konusmak istemez. Insallah bizede sağlıklı cocuklar nasip eder Rabbim. Bugün doktora gittim, baska bir konu ile ilgili cok hamile bayan gördüm orda ve göz yaşımı tutamadım. Birden salıverdim kendimi. Bari birtane olsun diye dua edip durdum o an. Sonra bide genc bir cift gördüm 23 25 yaslarında kızcağız kansermis. Doktor zor tuttu kızı yine bir üzüldüm ve saglıgma sükrettim. Allah bizi daha zoruyla sınamaz insallah. Bide doktor ücretleri gercekten cok pahali. Bu kadar para alan doktorlar isini düzgün bir sekilde yapıyordur insallah ve bize bu yolda gercekten yardım ederler. Bir kac aydır biz cöktük bile, esimde bende bir yerden moral gelsinde sevinelim diye bakıyoruz. Ben tedavi süreci ile ilgili yazarim buraya ne oldu ne bitti, gelisme var mi diye. Arkadaslar sizde yazin tedavi süreclerinizi ve hamile kalan varsada yazmayi unutmasin, bu kalan arkadaslar icin en önemlisi ❣
Kendinizi böyle teselli etmenizde sizin nasipsizliginiz yapacak bişey yokOtla mavi sularla dünyanın bulamadigi tedaviyi bu doktorunuz bulmus ama dünyanın bundan bir haberi yok uçuyoruz zaten ulkecek
Asilsiz konuşmuyorum. Esim gorustu bahsettiğiniz doktor ile ve yorumlarımı yaziyorum.
Ben hic beğenmedim hic memnun kalmadim hatta insanların bu durumunu istismar ettiğini düşünüyorum. Alani azospermi olmayan biri elinde tonlarca ilac listesiyle umut dağıttığını iddia ediyor.
Umarim zarar görmezsiniz.