Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim bildiğim kadarıyla inmemiş testiste sperm az varsa vardır yoksa yoktur. Bir jac tane cikan spermle normal yoldan hamile kalinmiyor.
Kesme dahiliye doktoru yerine uroloji doktoruna gitseniz. 100 tane ilac verilince iyi geliyor diye bir sey yok. Allah korusun o kadar ilac genel sağlık icin de cok zararli. Bu konunun uzmanları da urologlar oluyor inmemiş testis olmasının sebeplerini araştırmak gerekiyor. Bazen genetik bir bozukluk olabiliyor. Genetik bir sorun varsa ornegin xxy gibi bu ilac tedavisiyle vs düzelecek bir sey degil.
Genetik sorunu çözmüyor zaten genetik sorun olmasina ragmen sperm çıkışı olmasini sagliyor :KK66: ikincisi benim esimde inmemis testis. Sperm varsa vardir yoksa yoktur diye bisey yok. Sperm yoksa " tedaviyle sperm olusur " diye bisey vardır. Üçüncüsü ise binlerce insanda Dahiliye doktoru dediginiz adam sayesinde cıkış oldu bunlardan biride benim en yakın arkadasimin eşi. Kendiside inmemis testis iki defa tese oldu tesede hic cikmadı. iki sene tedavi sonunda o yuzlerce ilac dedigin (aslinda ilac degil cogu bitkisel) sayesinde esi suan hamile .. dördüncüsü sen kötü bir insansın hic birsey bilmedigin halde yorum yapıp insanları teseye itiyorsun. Yazık cok yazık.. insanlarin hayelleri ile oynama lutfen.

Kızlar spermiogramda spermatogenez çıkmazsa tesede sperm bulunabilir mi?😢 Bizim test sonucumuzdan olup da çare bulan var mı?

Merhaba hanımlar. Ara ara yardımlarınızı alıyorum sürecimle ilgili. Burayı takip etmeye de çalışıyorum fakat detaylı bir bilgi göremedim bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi. Eşim tese oldu ve sperm çıkmadı patolji sonucu da spermatositik arrest ile uyumlu mikroskobik bulgular. Bu ne demek acaba ? İyi mi kötü mü onu bile bilemedim. Doktora gidemedik henüz ne yapmalıyız ona bile karar veremedik

Celalettin hocadan Allah razi olsun cogu kisiden sperm cikislari oldu. Kendisinin dahiliye uzmani olmasının ekstra bir faydası var. Kan tahlilleri ve hormonlardan en iyi o anlar. Suan bir arkadasim hamile birtanesinin esindede dün cıkış oldu. Nasil mutlular. Rabbim herkesin yolunu ona cıkartsın insalah
Allah hocamızdan razı olsun. Bizim de umutlarımız tükenmişti Allahım çıkardı karşımıza.benim içinde yumurta kalitesi arttırmak için bitkiseller verdi vitaminler verdi 2.71 di amh şuan 4.71 oldu çok şükür.her şekilde tutuyor elimizden.cok ilmi var hocamız Allah herkesi hocamızla karşılaştırsın🤲🏻

Kızlar spermiogramda spermatogenez çıkmazsa tesede sperm bulunabilir mi?😢 Bizim test sonucumuzdan olup da çare bulan var mı?
Azo sperm hastasimisiniz ,? Tedavi oluyormusunuz.biz tedavi olurken cellattin peru hocamıza tedavi de ilk aşama spermatogenez hücrelerin yeni oluşması diye biliyorum. Bizde öyle başladık sonra elongelere sonra sperm hücresi oluştu immotil çıktı sperm 0 Ken şimdi doğal çıkış oldu kesinlikle tese olmayın doğru tetavi ile kısa sürede zaten sperm çıkış olur.tese çok yıkıcı oluyor heleki hazır olmazken .😔 Bizde tese maduruyuz ve yıllardır onun bıraktığı hasarı onarmaya çalışıyoruz.

Merhaba hanımlar. Ara ara yardımlarınızı alıyorum sürecimle ilgili. Burayı takip etmeye de çalışıyorum fakat detaylı bir bilgi göremedim bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi. Eşim tese oldu ve sperm çıkmadı patolji sonucu da spermatositik arrest ile uyumlu mikroskobik bulgular. Bu ne demek acaba ? İyi mi kötü mü onu bile bilemedim. Doktora gidemedik henüz ne yapmalıyız ona bile karar veremedik
Sperm hucrelerin olduğu anlamında yani alt yapınız var sizin gibi çok arkadaş tanıyorum 9 ve 1 yılda doğal çıkış oldu eşlerinin.tese olmasaydıniz daha iyi olur du ama hepimiz yaşıyoruz işte bir umut😔sizin için çok iyi en azından tedaviye başladığınız da hızlı ilerlersiniz doğru tedavi ile.ankarada semra hoca var nerde oduruyorsunuz bilmiyorum vsperm testi verip kaçıncı seviyedesiniz belli olur .
Eğer tedaviye basliyacaksaniz celalettin Peru başka doktorlar sadece tese yapalım bitsin diyor çoğu doktor hastası ile görüştüm
Sizede nasip olur inşallah 🤲🏻 cellattin peru hocamız.

Allah hocamızdan razı olsun. Bizim de umutlarımız tükenmişti Allahım çıkardı karşımıza.benim içinde yumurta kalitesi arttırmak için bitkiseller verdi vitaminler verdi 2.71 di amh şuan 4.71 oldu çok şükür.her şekilde tutuyor elimizden.cok ilmi var hocamız Allah herkesi hocamızla karşılaştırsın🤲🏻
Masallah. Allahim eksik etmesin

Kesinlikle celalettim peru hocama gorunun dogal yoldan cıkış sagliyor. Keske tese olmasaydiniz. Tedavisiz tese biraz kötü etkiliyor. Ama olsun celalettin hocaya guvenin hersey yoluna girecektir

Kesinlikle celalettim peru hocama gorunun dogal yoldan cıkış sagliyor. Keske tese olmasaydiniz. Tedavisiz tese biraz kötü etkiliyor. Ama olsun celalettin hocaya guvenin hersey yoluna girecektir
Merhaba sizin hikayeniz nasil acaba biraz anlatirmisiniz? Bazilari tese bazilari celalettim peruyu öneriyor? Ürologlarin bilmedigi tedaviyi celalettin hoca nasil biliyor? Merakimdan soruyorum gercekten kararimi ona göre vericem.

Ben yurt disindayim ve esimin azosperm oldugunu ögrendik. Maalesef buradaki doktorlarin hic umurunda degil azosperm. Hemen tese yapalim dedi doktor. Anastrozol verdi ve tese yapalim dedi. Ama biz kabul etmedik. Genetik temiz cikti.
Fsh: 15,21
Lh: 8,50
Testo: 2,85

Simdi bu degerler ne demek? Celalettin hoca yada kaan aydosa türkiyede tedavi olalim diyoruz.

Asagi yukari kac para tutar tüm tedaviler?

Merhaba sizin hikayeniz nasil acaba biraz anlatirmisiniz? Bazilari tese bazilari celalettim peruyu öneriyor? Ürologlarin bilmedigi tedaviyi celalettin hoca nasil biliyor? Merakimdan soruyorum gercekten kararimi ona göre vericem.

Ben yurt disindayim ve esimin azosperm oldugunu ögrendik. Maalesef buradaki doktorlarin hic umurunda degil azosperm. Hemen tese yapalim dedi doktor. Anastrozol verdi ve tese yapalim dedi. Ama biz kabul etmedik. Genetik temiz cikti.

Simdi bu degerler ne demek? Celalettin hoca yada kaan aydosa türkiyede tedavi olalim diyoruz.

merhaba önyargılı olup sizi etkilemek istemem çok iyi sonuçlar alanlanlarda var ama biz kaan aydosta 6ay tedavi gördük sperm sayısı azdı ama hiçbir değişiklik olmadı başladığımız gibi bitirdik tedaviyi hatta eşime inmemis sol testisin dedi biz bu zamana kadar inmemis zannediyorduk 8ay önce testis kanseri nedeni ile sağ testisi alındı azosperm olarak geçiyor bizimde şimdide bülent erolda tedavi görüyoruz 1aydır çok memnun olanlar var ilgili bir doktor ama sonucu nasıl olur bilemiyorum ama ben çok memnunum doktorumuzdan bizde bülent erol ve celalettin peru arasında kalkmıştık bülent beyi tercih ettik inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Azo sperm hastasimisiniz ,? Tedavi oluyormusunuz.biz tedavi olurken cellattin peru hocamıza tedavi de ilk aşama spermatogenez hücrelerin yeni oluşması diye biliyorum. Bizde öyle başladık sonra elongelere sonra sperm hücresi oluştu immotil çıktı sperm 0 Ken şimdi doğal çıkış oldu kesinlikle tese olmayın doğru tetavi ile kısa sürede zaten sperm çıkış olur.tese çok yıkıcı oluyor heleki hazır olmazken .😔 Bizde tese maduruyuz ve yıllardır onun bıraktığı hasarı onarmaya çalışıyoruz.
Ne kadar sürede sperm çıkışınız oldu? Celalettin beyin tedavisini yapamayız maalesef, eşim kalp hastası. 🙁

Sakın tedavisiz tese olmayın pisman olursunuz. Celalettin hoca tedavi ile sperm çıkışı olacagini savunuyor ve haklida. Cok kiside sperm çıkışı oldu . Kendisi dahiliye uzmani ve ayri zamanda fitoterapi egitimi almiş. Dahili uzmani oldugu icinde kan tahlillerinden cok iyi anliyor ve olmasi gereken rakamlara ulastiriyor. Bunu yaparken igne ilac ve bitkisel uyguluyor. Bu sayede bi erkekte hic hücre bile yokken yavas yavas tomurcuklanmaya basliyor ve yaklasik 1 bucuk 2 sene icinde sperm cikislari olusuyor. Hocanin kendiside oncelerden azosperm hastasiymis kendi tedavisini bulduktan sonra bu işe baş koymuş. Tedavisi biraz uzun sabir istiyor ama tese olup testisi yipratmaktansa bu süreci uygulamayi tercih ettik biz. Isterim ki kimse tese olup hayalleri yikilmaktansa tedavi olup evlat sahibi olabilsin. Hoca teseye asla karsı degil. Ama tedavisiz teseye karşı. Tedavi ile en azindan testisin icini güclendirmeyi istiyor. Normal çıkış saglanamazsa en azindan testisin icindeki güclensin ve çikan sperm embriyo oluşturabilsin. Hocanin yurt disindan cok hastasi var. Kapisinin onunde surekli denk geliyordum. Aslinda sizin fsh hormonunuz cok aşırı yüksek degil bu iyiye isaret icerde azda olsa uretim olabilir. Azosperm sebebiniz nedir ? Isterseniz bana ozelden yazın konusalim yardimci olmak isterim

Sperm hucrelerin olduğu anlamında yani alt yapınız var sizin gibi çok arkadaş tanıyorum 9 ve 1 yılda doğal çıkış oldu eşlerinin.tese olmasaydıniz daha iyi olur du ama hepimiz yaşıyoruz işte bir umut😔sizin için çok iyi en azından tedaviye başladığınız da hızlı ilerlersiniz doğru tedavi ile.ankarada semra hoca var nerde oduruyorsunuz bilmiyorum vsperm testi verip kaçıncı seviyedesiniz belli olur .
Eğer tedaviye basliyacaksaniz celalettin Peru başka doktorlar sadece tese yapalım bitsin diyor çoğu doktor hastası ile görüştüm
Sizede nasip olur inşallah 🤲🏻 cellattin peru hocamız.

Ne kadar sürede sperm çıkışınız oldu? Celalettin beyin tedavisini yapamayız maalesef, eşim kalp hastası. 🙁
1.5 yılda ama benim eşimde kronik bağışıklık rahatsizli var çoğu kez rahatsizlaniyor.celalettin hocamızla wadsat dan yazın kalb rahatsızlığı engel değil emin olun diğer doktorların verdiği ilaçlar cocukez fazla zarar veriyor kendi adımıza konuşuyorum.ona göre size tedavi verir başka doktorlarla hem zaman kaybı hem hüsran eminim işinin ehli doktorlarımız vardır ama en etkili tedavi kesin çözüm celalettin Peru derim bu hastalıkla mücadele etmiş bir çift olarak.( Biz 0 hücreden geldik) sizin daha hızlı olur)

Kesinlikle 👏 bizim tese yapıldığı için testisler küçük olduğu birde tese yaptığı için k.aydos sol taraf buzusme yapmış erkek çocuğu nuz sansi düşük ama ben toparlamaya çalışacağım demişti celalettin hocamiz bizim FSH 105 testo 0.234 çok kötüydü bu halde tese yaptı k.aydos bile bile o kadar kizginimki ona içimdeki o duygu asla dinmiyor nasıl bir etki biraktiysa😔

Hayır görüşmedik canım. Bitkisel ilaçları kullanamaz. Bi antibiyotik veya iğne kullanırken dahi kardiyoloji hekimiyle istişare ederek kullanıyor
Rabbim şifa versin Allah'ım size en güzel kapıyı açsın dikkatli temkinli olun siz gene de celalettin hocamıza bir sorun derim cevap veriyor wadsat ve Instagram hesabından

Rabbim şifa versin Allah'ım size en güzel kapıyı açsın dikkatli temkinli olun siz gene de celalettin hocamıza bir sorun derim cevap veriyor wadsat ve Instagram hesabından
Çok teşekkür ederim 🙏 Allah hepimize hayırlı kapılar açsın.

X