Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Biz de dediğiniz gibi oldu yavaş yavaş hücre sonra elonge sonra sperm mucize gibi bizim için

Rica ederim bende kadınlar kulübünden bulmuştum doktorumuzu kimin mesajiydi hatırlamıyorum ama kiseye dua ediyorum şimdi tanimasamda
Hepimiz benzer yollardan geçiyoruz, böyle güzel vesilelere sebep olmak ne hoş

Kesinlikle celalettim peru hocama gorunun dogal yoldan cıkış sagliyor. Keske tese olmasaydiniz. Tedavisiz tese biraz kötü etkiliyor. Ama olsun celalettin hocaya guvenin hersey yoluna girecektir
Tedavi gördük aslında ilaç belkide o bu seviyeye getirdi iyi oldu ama tese de cıkmadı malesef. Uzağız oralara gidip gelmek sorun olur mu işte bilmiyoruz ki

Amin inşallah içimi rahatlattınız. Ama işte tese gerçekten zormuş eşim 1 ay oldu hala kapanmadı ameliyat yeri çok zorlanıyoruz. Oralara uzağız nasıl olur gidip gelmek bilmiyorum kafamız cok karısık

Cim eşimde de testis kanseri olmuştu sağ testisi alındı. Sizin değerler nasıl peki bi de konteolleriniz devam mi kemoterapi aldimi

İnsanların hayalleriyle oynayan ben değilim sensin. Dediğin adam instagram fenomeni gibi umut dağıtıyor. Burada insanlari yanlis yonlendiriyorsunuz. 100 lerce ilacin bazen hic bir faydası olmuyor ve oldukça zarari oluyor. Benim burada yazma sebebim birilerine fayda saglamak ve doktorlarla anlasmali kisileri deşifre etmek.
Umarim kimsenin emeği boşa gitmez. Kotu insanların ellerinde yılları harcanmaz. Bana buraya gelip hakaret edemezsin.

Merhabalar eşinde inmemiş testise bağlı azospermi olup da çocuk sahibi olan veya tese olan var mı bilgi verebilir misiniz nasıl bi yol izlemeliyiz hangi doktor daha iyi hala karar veremiyoruz
Biz esim kücukken cift tarafli inmemis testis ameliyati olmus ilk tesede sperm bulundu. Doktor labaratuar cok onemli iyi arastirin

Ne kadar sürede sperm çıkışınız oldu? Celalettin beyin tedavisini yapamayız maalesef, eşim kalp hastası.
Canim iyi bir urologla gorusun. O kadar ilac ve otun oldukca yan etkisi oluyor. Standart herkese bir tomar ilac vermek sorunu çözmüyor. Spesifik olarak odaklanması gereken belirli tedaviler size özgü uygulanmalı. Dilersen cok iyi bir urolog ve kalp doktoruyla kendi tedavi planınızı oluşturabilirsiniz.

Cim eşimde de testis kanseri olmuştu sağ testisi alındı. Sizin değerler nasıl peki bi de konteolleriniz devam mi kemoterapi aldimi
biz şuan degeleri bilmiyoruz hormonlar düşük olunca doktor 2ay sonra sperme bakalım dedi
Kontrollerimiz devam ediyor 3ayda tomografi 6ayda petct çekiniyor kan tahlilleri var kemoterapi almadı 1.evreninde ilk başı olduğu için doktor gerek yok kontrol altinda tutalım zaten sperm.sorununuz var dedi
Sizin nasıl ilerliyor kemoterapi aldınız mı

Yazık ya bunlar nasıl doktor, insan biraz vicdanlı hareket eder ☹

Amin inşallah içimi rahatlattınız. Ama işte tese gerçekten zormuş eşim 1 ay oldu hala kapanmadı ameliyat yeri çok zorlanıyoruz. Oralara uzağız nasıl olur gidip gelmek bilmiyorum kafamız cok karısık
Nerde oturuyorsunuz ben Almanya dan hastalar tanıyorum yeterki azim olsun. Online görüşme var zaten suan

Biz de aynı şekil canım almadık kemoterapi birinci evreymis seminom demişlerdi 1 yıl olacak ameliyat olduğu. Kontrol devam ediyor 2 hafta önce tomografi çekildi sonuç bekliyoruz kan tahlilleri iyi cimti ama önemli olan tomografiymis. yüreğim ağzımda çok zor bi süreç rabbim yardımcımız olsun hepimizn. Cocuk olayı da var tabi ama öncelik sagliki olmaları

Bülent bey bilmiyorum inşallah iyi sonuçlar alırsınız biz celalettin hocanın hastasıyız elhamdülillah çok çok iyi duruma sperm çıkışı oldu azo spermden doğal çıkış inşallah sizinde olur

Nerde oturuyorsunuz ben Almanya dan hastalar tanıyorum yeterki azim olsun. Online görüşme var zaten suan
Celalettin peruyu aradım 3 ay dinlenme veriyor dedi hoca ameliyattan sonra. Azim çok ama maddiyatta önemli. Allah yardımcımız olsun

rabbim sağlık sıhhat versin önce daha sonrada rabbim evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda eşim temmuz da ameliyat oldu daha 1ay dolmadan temmuz sonunda da cocugumuzu kaybettik 6.aya giriyordum hamileydim üst üste geldi süreçler zor rabbim sabrını versin inşallah

Bizim detaili spermiogramm sonucu cıktı. Yorumlaya bilen var mi acaba? Söyle yaziyor: direkt ve pellet incelemesinde spermatozoa hücresine rastlanmadı. 100% spermatosit yer yer lökosit kümeleri görüldü. Iki hafta sonra diger sonuc cıksın celalattin beye gözükcegiz kısmetse. Bu konuda bilgisi olan varsa yorumları bekliyorum ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…