Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım yukarıda derken sonradan nasıl çıkmış anlamdım

Selam arkadaslar. Son zamanlarda celalettin perunun çoğu hastalarinda dogal yoldan çıkışlar oldu. Bu bizi daha cok ümitlendirdi. Tedavisiz teseye karşıyız ve spermatidler sperme dönüşüyor bunun cok canli örnekleri var. Semra sertyel hocanin kapisinin önü celalettin perunun hastalariyla doluydu hepsiyle tek tek konusma firsatim oldu. Hepsi celalettin hocaya dua ediyor ve cogunda çıkış vardı. Lutfen tedavi yontemlerini secin arkadaslar tese yipratici bir unsur ve bunu en son secmeniz gerekiyor. 2021 yilindayiz ve artik herkes biseylerin farkina varmaya basladi cok sukur. Artik kimse cahil degil sorabiliyoruz arastirabiliyoruz birseylerin bilincindeyiz. Bitkiseller testisin icini onarır güclendirir hücreleri yeniler olgunlastirir igneler hormonlari duzenler vitaminler yine testisin icini ve direncinizi kuvvetlendirir. Yani kisacasi celalettin hocanin verdigi hersey sperm yolunda ilerler :)

Bizde gelecek aya celalettin beyde tedaviye başlıyoruz. Insallah dogru seçim yapmışızdır bundan önce bir dok. gittik doktor bizden daha az bilgiye sahipti, bosuna zaman kaybı oldu bizim için. Celalletin beyi artık iyice arastırıp bulduk ve azospermi konusunda iyi gibi duruyor bakalım neler olcak. Bu arada tedavi görüpte hamile kalan varsa arkadaslar yazın, bize büyük motive olur

En iyi secimi yapmissin cok hamile olan var telegram gruplari var arastirip katilin. Ben bugun 3 kisi ile gorustum inmemis testis vakasindan. 2sinden canli sperm cikislari olmus 1 taneside suan hamile ve celalttin hocanin hastalari.

Kızlar merhaba eşim azosperm hastası bursadan yazıyorum pembe mavi hastanesine gittik ve ordan bizi üroloji ye yönlendirdi ler fsh 36 üroloji dr da patalojiye yönlendirdi lütfen yardım edin ne yapmamız gerekiyor pataloji için hanhi dr gitmemiz gerekiyor bursa da bir hastane cevaplarınızı bekliyorum

En iyi secimi yapmissin cok hamile olan var telegram gruplari var arastirip katilin. Ben bugun 3 kisi ile gorustum inmemis testis vakasindan. 2sinden canli sperm cikislari olmus 1 taneside suan hamile ve celalttin hocanin hastalari.
Tese ameliyatı olmadan mi hamile kalmış canım

Herkese merhaba ilk transfer denemenizde bugün negatif sonucu aldik maalesef. Merak ettiğim bazı şeyler var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Tese ile alınan spermlerle transfer yapıldı tek embriyo oluşmuştu gayet kaliteli demişlerdi transfer öncesi. Önceki denemenizde hiç döllenme olmamıştı transfer yapılamamıştı. Bir tane de olsa çok sevindik embriyo oluşmasına herşey normalken neden tutmadığını merak ediyorum. Şimdi nasıl bir yol izlememiz gerekiyor genetik test yapanlar nasıl yaptınız embriyo ya mi yapılıyor genetik test . Negatif sonuç aldıktan sonra hangi yolları izlediniz bir neden bulabildiniz mi ?

Ne olursa olsun olusan embriyolari ngs ye gonderin. Buradan bütün arkadaslara sesleniyorum. Negatif sonuc olusan butun embriyolarin sebebi ngsye gitmemesidir. Biri çıkıp diyecek ngs ye gondermedik Benim tuttu. Eee ? ama bebek hastaymis karnimda öldü . Eger ngsye gitseydi karninda öleceği bilgisi verilecekti. Illaki ngsye gitmeden pozitif olanlarda var ama riske atmamak adina ngs sart ...

Bizde Kaan Aydosta tedavi gördük yeni kuyruk oluşturmaya başlayan hücreler bulundu rosi yaptırıcaz önümüzdeki ay centrumda. Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider
Rosi denemeniz nasıl başarılı oldumu.bizde k.aydos da tedavi olduk 6 ay kadar bize asla çocuğunuz olmaz dedi tedaviye devam etmenizin anlamı yok demişti.suan celalettin Peru ya tedavi oluyoruz cansız sperm immotil çıkış oldu sperm son aşamadayiz 0 hücre deydik k.a tese bile hücre bulamamıştı.

Rosi nin hep şansı olmuyor. Bizim bile doğal çıkış oldu azo sperm 0 hücreden.

Umutlarımız kılmıştı ama celalettin hocamızdan Allah razı olsun.

Ngs den geçip tutacak diye de bir sey yok. Bir cok yazi okudum ngsli embriyo konulmus ve kalp atisi durmus ya da embriyo hic tutmamış kimyasal gebelik olmus. Ngs bile yuzde 50 başarı şansı var.

Celalettin hocadan Allah razi olsun cogu kisiden sperm cikislari oldu. Kendisinin dahiliye uzmani olmasının ekstra bir faydası var. Kan tahlilleri ve hormonlardan en iyi o anlar. Suan bir arkadasim hamile birtanesinin esindede dün cıkış oldu. Nasil mutlular. Rabbim herkesin yolunu ona cıkartsın insalah

Çok seviniyorum böyle seyler duyunca. Cahilimin kusuruna bakmayın. Simdi cıkış oldu diyelim bununla sonra tüp bebek felan mı yapılıyor sonra ? Insanlar 15000 million spermle normal yoldan hamile kalıyor. Bir kac cıkış olunca normal yoldanda şansımız olur mu bizimde ?

Yeterli sayıya gelene kadar havuzlama yapıp tüp bebek yapılıyor. Bırakın normal yolu insallah tüp bebek sansımız olur bizimde

Tüp bebek yapılıyor. Ama tedaviye devam ederse belki milyonlari görür spermler. Ama Allahin isi belli olmaz bakarsin tek spermle gebe kalırsın. Kun feyekun :)

Canim benim bildiğim kadarıyla inmemiş testiste sperm az varsa vardır yoksa yoktur. Bir jac tane cikan spermle normal yoldan hamile kalinmiyor.
Kesme dahiliye doktoru yerine uroloji doktoruna gitseniz. 100 tane ilac verilince iyi geliyor diye bir sey yok. Allah korusun o kadar ilac genel sağlık icin de cok zararli. Bu konunun uzmanları da urologlar oluyor inmemiş testis olmasının sebeplerini araştırmak gerekiyor. Bazen genetik bir bozukluk olabiliyor. Genetik bir sorun varsa ornegin xxy gibi bu ilac tedavisiyle vs düzelecek bir sey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…