- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hanımlar size bir arkadaşım için yazıyorum, eşinin daha önce yaptığı tüm testlerde azosperm yazıyordu yeni başka test yaptırdı sonuçlar böyle yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2776441 Eki Görüntüle 2776442 Eki Görüntüle 2776443
Bitkisel macunlar kullandı teşekkür ederim ona iletecemBirşey kullanıyormuydu Azospermi öğrendiği süreçten sonra?
Hormonlar gayet iyi Testesteron baya yüksek ama birşey kullandıgını düşünüyorum.
Hareketli ve hareketsiz sayılı sperm Çıkmış.
Şu süreçten sonra daha sık test vermesi gerekir ve havuzlama yapmasıni gerek ki güzel spermleri birktirip makul sayıya gelindiğinde tüp bebeğe geçilsin.
Whatsapp grubunda böyle arkadaşlarımız var. Size belki süreci anlatırlar, isterseniz elleteyim sizi.
Whatsapp grubunda hatrı sayılır sayıda CP hastası var, isterseniz ekleteyim birebir görüşür net fikirler alırsını Benide eklermisiniz
Benide eklermisiniz gruba rica etsemEvet hemde çok, biz genelde sperm haberleri bekliyoruz önce. Ameliyat olacakları, olmuş olanlar vs var. Olumlu sonuçlanıp yola devam edenler var. Roside de grubta ilk Rosi annesi var.
Rosi biliyosunuz cok başarılı bi yöntem değil henüz yaptırıp olumsuz sonuc alanlar cogunlukta.
Rosi tutup düşüren var aramızda maalesef
Volum cok dusuk esinde tikaniklik olabilir. Eger tikaniklik varsa bu azospermi grubunun en basit cözulen vakasiSelam hanımlar size bir arkadaşım için yazıyorum, eşinin daha önce yaptığı tüm testlerde azosperm yazıyordu yeni başka test yaptırdı sonuçlar böyle yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2776441 Eki Görüntüle 2776442 Eki Görüntüle 2776443
Doktor tıkanıklık demiş peki çözümü nedir?Volum cok dusuk esinde tikaniklik olabilir. Eger tikaniklik varsa bu azospermi grubunun en basit cözulen vakasi
Ameliyat olduysa hersey yoluna girer allahin izni ile. Cunku azospermde tikaniklik en kolay vakaDoktor tıkanıklık demiş peki çözümü nedir?
Varikosel varmış ayrıca. Ameliyat oldu dün
Gerçekten miAmeliyat olduysa hersey yoluna girer allahin izni ile. Cunku azospermde tikaniklik en kolay vaka
Merhaba WhatsApp grubuna beni de ekleyebilir misiniz grup dolu değilseWhatsapp grubunda böyle arkadaşlarımız var. Size belki süreci anlatırlar, isterseniz elleteyim sizi.
Whatsapp grubunda hatrı sayılır sayıda CP hastası var, isterseniz ekleteyim birebir görüşür net fikirler alırsınız
%50 şansinjiz war umarim tutwr azosperm olup bi cok tutan insan war umutsuzluga kapilmaMerhaba arkadaslar esim azoospermi 2 defa tüp bebek yaptık tutmadı tese de sperm bulundu azoospermi olupta tup bebek tutan varmi ve bazıları boşa yapıyorsunuz tutmaz diyor azoospermi zor bir vaka diyorlar bilgisi olan cevap verirmisiniz
Bizde tese olduk bekliyiruz transfer için.kac tane sperm çıktıMerhaba arkadaslar esim azoospermi 2 defa tüp bebek yaptık tutmadı tese de sperm bulundu azoospermi olupta tup bebek tutan varmi ve bazıları boşa yapıyorsunuz tutmaz diyor azoospermi zor bir vaka diyorlar bilgisi olan cevap verirmisiniz
Sayı olarak değilde doku olarak söylediler bize 4 doku aldilar 4 tup bir tup kullanıldı simdi 3 dokumuz var dondurulmuşBizde tese olduk bekliyiruz transfer için.kac tane sperm çıktı
Ben gittim, malesef tedavisinden sonuç alamadık. Orda zaman kaybetmeyin derim.Arkadaşlar merhaba benimde eşim azaspermi hastası 5 yıllık evliyim Ankara'da Buğra buyrukçu diye bir doktor var giden var mı tortum yapabilir misiniz