Motil hareketli immotil hareketsiz demek cnmMotil ve immotil nedir
Sağol canmMotil hareketli immotil hareketsiz demek cnm
bız ıkı yılı gectı kullanıyorz 3 ayda 1 karacıger bobrek enmızlerınede baktırıyoruz sukur bır sorun cıkmadı.cok sukur motıl ımmotıl spermlerde cıkmaya basladı.ıgneler harıcı cogu bıtkısel zaten korkmayın.Celalettin peruda tedavi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Toplamda 14 -15 adet ilaç ve takviyeler var biz yeni başlıyoruz .Bu kadar ilaç fazla değil mi?Gozumu korkuttu.Kullanan varsa bana bilgi verebilirmisiniz.
Doktor ne zaman sonuç alacağınızı söyledi acababız ıkı yılı gectı kullanıyorz 3 ayda 1 karacıger bobrek enmızlerınede baktırıyoruz sukur bır sorun cıkmadı.cok sukur motıl ımmotıl spermlerde cıkmaya basladı.ıgneler harıcı cogu bıtkısel zaten korkmayın.
ılk basladıgımızda 2 yıl demıstı dedıgı gıbıde oldu 2 yıl sonunda cıkıslar basladıDoktor ne zaman sonuç alacağınızı söyledi acaba
Şimdi çıkış olmaya başladıysa canm tüp bebek yapılmıyor muılk basladıgımızda 2 yıl demıstı dedıgı gıbıde oldu 2 yıl sonunda cıkıslar basladı
Çok sevindim sizin adınıza, darısı başımıza inşallahılk basladıgımızda 2 yıl demıstı dedıgı gıbıde oldu 2 yıl sonunda cıkıslar basladı
amın ınsallah.suan her hafta test verıyor 3 gun ust ıuste donduruyoruz cıkıs olanlar.yarın ıste randevumuz var gıdısat ıcın konusmaya gıdıcez bakalım hanı benımde yapmam gereken bısey varmı yada tup bebege ne zaman baslıyacaz falan gıbı soracam yarınÇok sevindim sizin adınıza, darısı başımıza inşallah
Mrb cnm benm eşim tese oldu ve bulundu ama ilk denemem negatif oldu tüp bebek te şimdi dondurlmş sperm kaldı 2tüp tekrar denicez benim eşimn fsh ı 45 ti azospermi 9 ay tedavi oldu bu 9 ayı. İçinde varikosl amlytı da var ama çıkış olmadı hiç mikro tese oldu bulundu şükür.Bilmiyorum kizlar başım kalkmıyor ve ben daha başlamadan bittim tükendim esimde öyle. Fsh 25.99 ve Lh 5.30 çıkmış. O kadar hayal kurarken artık olmicak diye düşünüyorum. Positiv birsey düşünemiyorum hiç
Ne kadara maal oldu tedavi acabaamın ınsallah.suan her hafta test verıyor 3 gun ust ıuste donduruyoruz cıkıs olanlar.yarın ıste randevumuz var gıdısat ıcın konusmaya gıdıcez bakalım hanı benımde yapmam gereken bısey varmı yada tup bebege ne zaman baslıyacaz falan gıbı soracam yarın
Inşallah cnm rabim bizede nasip ederMrb cnm benm eşim tese oldu ve bulundu ama ilk denemem negatif oldu tüp bebek te şimdi dondurlmş sperm kaldı 2tüp tekrar denicez benim eşimn fsh ı 45 ti azospermi 9 ay tedavi oldu bu 9 ayı. İçinde varikosl amlytı da var ama çıkış olmadı hiç mikro tese oldu bulundu şükür.
Umutsz olma biz 1 yıldr bununla mücadele ediyoruz inşallah Allah bizlere nasip eder sağlık evlat
Herkesn durumu farklı canım ilerde belki çıkış olur bilemeyiz inşallah olur ama olsada öle milyon değil 3 5 çıkar yani ama ona bile razı oluruz bizd3 hiç olmadı amlyt la bulundu tekrar denicez bakalım inşallah bu sefer olr embriyo biizm de zor süreç Allah yardım etsin canımInşallah cnm rabim bizede nasip ederAmeliyat dediğine göre bizide bunlar bekliyor. Benim esim simdi ilac kulancak, sadece ilac tedavisi ilede sperm üretimi olur mu acaba ? Bizim bu ilk ay birdahaki aya tekrar randevumuz var doktorda bakalım ne diyecek.
Amin cnm hepimize insallahHerkesn durumu farklı canım ilerde belki çıkış olur bilemeyiz inşallah olur ama olsada öle milyon değil 3 5 çıkar yani ama ona bile razı oluruz bizd3 hiç olmadı amlyt la bulundu tekrar denicez bakalım inşallah bu sefer olr embriyo biizm de zor süreç Allah yardım etsin canım
Allah gönlünüze göre versin inşaallah olumlu sonuçlar alırsınız hangi hastanede operasyona karar verdinizHerkrse merhaba. 1 yildir azospermi ile ugrastiktan sonra onumuzdeki haftalarda micro tese olmaya karar verdik. Artik ne olacaksa olsun ikimizde haziriz. Kotude olsa sonuc saglikliyiz isimiz var duyuyoruz görüyoruz Allah bize sukredecek herseyi hepimize verdi.Hepimizin farkli sinavlari var sukredip onumuze bakacağız.bu surecte 3 ayri sehirde 2 tanesi bu hastalıkta cok unlu dr olmak uzere toplam 5 dr. ,1 cok unlu tup bebek merkezi gorusmesi , kullanilan ilaclar igneler vs. Harcanan dunyalarca para İle bir umut bekledik ki butun degerler normaldi fsh lar gen kan ne varsa hersey normal. Sayfadaki butun yorumlari , dr yorumlarını olumlu olumsuz okudum ve anladim ki eger orada sperm varsa bu iste tecrubeli bir A dr.uda yapsa B Dr.uda yapsa operasyonu herturlu cikacak o sperm... Bir yorumda yumurtalık kanseri gecirmis olan bir hastada sperm buldugu soylenen Dr. Da var ayni Dr.icin sikayet edende var . Yine baska bir Dr. Hic memnun kalmayip ove ove bitiremeyenlerde var. Doktorlarin instegram sayfalari vs. Dogal olarak basarili operasyon paylasimlari ile dolu.kisacaci biz o sansli kisiler arasinda isek bizdede cikacak. ALLAH ne derse o olacak sınavımız bu. Kabul etmeliyiz ki malesef bu hastaligin tibbi caresi belli durumlar haric yok.100 hastaneden belki 5 6 tanesi Allahin hikmeti ile hic bu operasyona gerek kalmada bir vesile ile basarili olmuslardir. Olumluda olsa olumsuzda olsa operasyondan sonra detayli sekilde nerelere gidildi hangi ilaclar alindj vs yazmaya calisacagim. Herkese gecmis olsun.
bizde başarısız tese sonucu ilaç tedavisine başladık 6 ay kullandık ama tedavi sonuç vermedi umarım size verir kişiden kişiye değişen durum sonuçtaKızlar fsh 25 cıktı bizde
Azospermi kesin sonuc dedi doktor ve ilac tedavisine başlicağız. Ilaçla azospermi nasıl iyilesecek hic bilmiyorm bide 700 tlmis ilaclar. Bu şekilde güzel sonuc elde eden olfu mu aranızda?
Aynen oyle bizimde imtihanimiz bu elimizden geleni yapicaz gerisi Rabbime kalmis nasibimizde varsa zaten olacaktir hepsi bahane gelismelerden haberdar edin lutfen Rabbm hayirliisni nasip etsnHerkrse merhaba. 1 yildir azospermi ile ugrastiktan sonra onumuzdeki haftalarda micro tese olmaya karar verdik. Artik ne olacaksa olsun ikimizde haziriz. Kotude olsa sonuc saglikliyiz isimiz var duyuyoruz görüyoruz Allah bize sukredecek herseyi hepimize verdi.Hepimizin farkli sinavlari var sukredip onumuze bakacağız.bu surecte 3 ayri sehirde 2 tanesi bu hastalıkta cok unlu dr olmak uzere toplam 5 dr. ,1 cok unlu tup bebek merkezi gorusmesi , kullanilan ilaclar igneler vs. Harcanan dunyalarca para İle bir umut bekledik ki butun degerler normaldi fsh lar gen kan ne varsa hersey normal. Sayfadaki butun yorumlari , dr yorumlarını olumlu olumsuz okudum ve anladim ki eger orada sperm varsa bu iste tecrubeli bir A dr.uda yapsa B Dr.uda yapsa operasyonu herturlu cikacak o sperm... Bir yorumda yumurtalık kanseri gecirmis olan bir hastada sperm buldugu soylenen Dr. Da var ayni Dr.icin sikayet edende var . Yine baska bir Dr. Hic memnun kalmayip ove ove bitiremeyenlerde var. Doktorlarin instegram sayfalari vs. Dogal olarak basarili operasyon paylasimlari ile dolu.kisacaci biz o sansli kisiler arasinda isek bizdede cikacak. ALLAH ne derse o olacak sınavımız bu. Kabul etmeliyiz ki malesef bu hastaligin tibbi caresi belli durumlar haric yok.100 hastaneden belki 5 6 tanesi Allahin hikmeti ile hic bu operasyona gerek kalmada bir vesile ile basarili olmuslardir. Olumluda olsa olumsuzda olsa operasyondan sonra detayli sekilde nerelere gidildi hangi ilaclar alindj vs yazmaya calisacagim. Herkese gecmis olsun.
Aynen bende ilk 2 hafta çok ağladım, allah affetsin neden diye ama şimdi kafama takmaktansa tedavi olup dua ediyorum. Nasipte varsa oluyor, yoksada 15 tane farklı doktor gelsin sonuç aynı kalıcak. Sadece tek üzüldüğüm nokta çocuk işine geç başlamak oldu. Olur diye 29 yaşında başladım, 1 sene olmadı bebiş, sonra doktora gittik. Simdi 30 yaşıma geldim. Ben senelerce çocuk istemedim önce ev alalım kariyer felan pişmanAynen oyle bizimde imtihanimiz bu elimizden geleni yapicaz gerisi Rabbime kalmis nasibimizde varsa zaten olacaktir hepsi bahane gelismelerden haberdar edin lutfen Rabbm hayirliisni nasip etsn
Korunurken bir doktora gorunmekte fayda var kadinda erkekte bir sknti varsa yillaca beklemek olmazdiAynen bende ilk 2 hafta çok ağladım, allah affetsin neden diye ama şimdi kafama takmaktansa tedavi olup dua ediyorum. Nasipte varsa oluyor, yoksada 15 tane farklı doktor gelsin sonuç aynı kalıcak. Sadece tek üzüldüğüm nokta çocuk işine geç başlamak oldu. Olur diye 29 yaşında başladım, 1 sene olmadı bebiş, sonra doktora gittik. Simdi 30 yaşıma geldim. Ben senelerce çocuk istemedim önce ev alalım kariyer felan pişman
Nerde havuzlama yapıldı acaba? Bizde de çok az çıkış varEvet sperm kalitesini düşürüyor dondurma ve çıkacak spermlerin kalitesi nasıl bilinmiyor mesela kiminde kaliteli çıkıp kimisinde kalitesiz olabiliyor bizde azda olsa çıkış vardı ve havuzlama yapıldı eşim bikac kere verdi dondurduk yumurta toplandı spermler çözüldü ve kullanılmayacak kslitedeydi çöp oldu taze kullanıldı hakkınızda hayırlısı